Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo face al 13-lea transfer!

 



Dinamo a obținut primul punct din 2022, după 0 la 0 cu uta la Arad, meci pe care l-a încheiat în nouă oameni, din cauza eliminărilor. Flavius Stoican și-a felicitat elevii pentru atitudinea de la Arad.

Flavius Stoican speră că Dinamo va arăta altfel de acum înainte, după ce a obținut un egal cu uta în condițiile în care a terminat meciul în dublă inferioritate numerică.

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, speră ca acest rezultat să fie

 doar primul din seria celor care vor ajuta echipa să evite retrogradarea la finalul sezonului.

Popa i-a arătat lui Ehman cartonașul roșu pentru o mână pusă în fața lui Shlyakov, dar faultul nu pare atât de grav încă să necesiite cartonaș galben, mai ales că era al doilea pentru stoperul dinamovist.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!


"E un punct de moral pentru acești băieți, un punct care sper sa-i descătușeze, am încercat și înainte de meci sa le iau presiunea aceasta de pe umeri. Am jucat cu doi oameni mai putini, am alergat pana la epuizare.Suntem cred ca singura echipa din Romania care am jucat din doua în doua zile. Am început de luni, astăzi e duminica și am terminat aceasta săptămâna. Este un punct pentru moral, pentru ca ei sa aibă încredere în forțele lor. Pana la meciul de vineri avem timp, in seara asta vreau sa fie descătușați, relaxați de maine ne gândim la meciul cu Mediaș.

Dacă ne apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Multumim anticipat! Sunt motive de optimism, tot timpul am fost aproape de ei, important era sa nu mai aibă presiunea aceasta din cauza rezultatelor din ultimul timp, plus criticile care au fost asupra lor pe buna dreptate.

A venit acest punct ca sa le dea încredere, continuam sa speram ca o sa fie din ce în ce mai bine. Criticile au venit din exterior de la oameni care nu sunt în clubul Dinamo. Omenii au venit la stadion și i-au incurajat și pentru ce sa fin noi triști când galeria, oamenii care iubesc Dinamo ne încurajează. Ma bucur ca și în 9 oameni am reușit sa nu primim gol, am avut o evoluție bună și consistenta. In faza de atac nu am pus probleme pentru ca era imposibil, dar pe faza defensiva foarte bine," a spus Stoican după partida cu UTA!

"Ma simt mort, meci foarte greu pentru noi, mereu luam cartonaș rosu. Astăzi am demonstrat atitudine, caracter și forța chiar și cu doi oameni în minus. Când am văzut primul cartonaș roșu, am zis că nu se poate așa ceva. Iar cartonaș roșu?" a spus Ivanovski  după meciul cu UTA

"Fiecare meci care urmează va fi foarte greu, nu avem vreunul ușor. Următorul va fi cu Gaz Metan, nu e ușor. 

Avem mare nevoie de puncte pentru a ne duce obiectivul la capăt. Nu am luat gol, am scos punct. Sunt mai multe plusuri în această seară. Urmează un meci important, la Mediaș. Dacă am lua cele 3 puncte cred că au apăsa și pe moralul lor. Ei au și mai multe probleme," a spus Alin Buleică

Dinamo face al 13-lea transfer!

 Dinamo la transferat pe fundașul dreapta brazilian al lui Gaz Metan Mediaș, Gabriel Moura.  Dinamovvistii au facut cel de al 13-lea transfer. 

Gabriel Moura, aproape de o revenire la Dinamo. Rosi- albii aveau nevoie urgentă de un fundaș dreapta după accidentarea gravă a lui Marius Tomozei. Echipa din Medias ar putea ramane fara jucatori, conform Fanatik 

Jucătorul  Mediasului ar putea ajunge la o înțelegere cu conducerea clubului pentru a rămâne liber de contract și să renunțe la salariile restante.

Comentarii