Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ce le-a spus Istvan Kovacs jucătorilor dinamoviști după presupusul 11 metri invocat de dinamoviști

 



Cosmin Bărcăuan, fostul jucător al lui "cainilor" si coechipier a lui Flavius Stoican este de parere ca antrenorul dinamovist poate sa o salveze pe Dinamo. 

Dinamoviștii se mobilizează și strâng forduri pentru truse medicale ce vor ajunge în Ucraina

„A fost o primă repriză în care s-a văzut un Rapid mai activ, cu posesie, în a doua repriză, Dinamo a reușit să revină. Mi-a plăcut jocul lui Dinamo, am văzut altceva față de meciurile anterioare.

Declarațiile antrenorului Flavius Stoican și a fotbaliștilor dinamoviști după derby-ul cu Rapid

Am încredere în Flavius că va reuși până la urmă să pună echipa pe picioare. Jucătorii de la Gaz Metan se văd un plus, Dinamo are nevoie de jucători cu experiență, cred că va reuși să facă o echipă, sunt sigur că Dinamo nu va retrograda și vor face o echipă atât pentru sezonul actual, cât și pentru sezonul următor.

S-a văzut o relaxare la golul lui Dinamo, la fundașii centrali ai Rapidului a fost o relaxare pe tot parcursul jocului, lenți, fără agresivitate în joc. Fundașul central trebuie să țină echipa, să vorbească. 

Nu se poate, aveai mingea pe piciorul stâng, ai dat cu dreptul, exeriorul, sunt niște greșeli cu fond de relaxare”, a spus Cosmin Bărcăuan, la Ora Exactă în Sport.



„Eu m-am gândit să plec în două situaţii, dar nu am fost lăsat de o parte dintre suporteri, de jucători şi de firma de insolvenţă. Ei m-au convins să rămân. Îmi părea rău dacă plecam. Trebuie să rămânem să ne luptăm, spiritul sportului nu e să abandonăm.

E bine că am luat decizia de a nu abandona. Sunt nişte probleme, eu nu am dat niciodată din casă. S-au cam rezolvat, echipa şi-a impus punctul de vedere şi asta e bine. Nu e vorba despre autoritatea mea neapărat, problemele au afectat echipa, jucătorii şi rezultatele. 

Au fost multe decizii greșite, dar ne-am pus pe făgașul care trebuie. Am crezut tot timpul, m-am gândit mereu la jucători. 

De când sunt în fotbal, întotdeauna am fost apropiat de jucători, pentru că ei şi antrenorul fac

 performanţa şi punctele. Conducerea e pe locul al treilea sau al patrulea, eu niciodată nu m-am considerat numărul unu”, a mai spus Iuliu Mureşan., conform Looksport.


Dialog pe teren între Istvan Kovacs și jucătorii lui Dinamo

Jucătorii lui Flavius Stoican au protestat imediat și au cerut lovitură de pedeapsă. Dinamoviștii i-au

 spus ”centralului” din Carei că Moldovan este cel care a lovit primul, plus că nu se afla în careul de 6 metri.

Kovacs le-a răspuns că de fapt Patriche a fost cel care l-a lovit pe portar și nu invers și că decizia sa este corectă, susțin sursele digisport.ro.

Comentarii