Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Ce le-a spus Istvan Kovacs jucătorilor dinamoviști după presupusul 11 metri invocat de dinamoviști

 Cosmin Bărcăuan, fostul jucător al lui "cainilor" si coechipier a lui Flavius Stoican este de parere ca antrenorul dinamovist poate sa o salveze pe Dinamo. 

Dinamoviștii se mobilizează și strâng forduri pentru truse medicale ce vor ajunge în Ucraina

„A fost o primă repriză în care s-a văzut un Rapid mai activ, cu posesie, în a doua repriză, Dinamo a reușit să revină. Mi-a plăcut jocul lui Dinamo, am văzut altceva față de meciurile anterioare.

Declarațiile antrenorului Flavius Stoican și a fotbaliștilor dinamoviști după derby-ul cu Rapid

Am încredere în Flavius că va reuși până la urmă să pună echipa pe picioare. Jucătorii de la Gaz Metan se văd un plus, Dinamo are nevoie de jucători cu experiență, cred că va reuși să facă o echipă, sunt sigur că Dinamo nu va retrograda și vor face o echipă atât pentru sezonul actual, cât și pentru sezonul următor.

S-a văzut o relaxare la golul lui Dinamo, la fundașii centrali ai Rapidului a fost o relaxare pe tot parcursul jocului, lenți, fără agresivitate în joc. Fundașul central trebuie să țină echipa, să vorbească. 

Nu se poate, aveai mingea pe piciorul stâng, ai dat cu dreptul, exeriorul, sunt niște greșeli cu fond de relaxare”, a spus Cosmin Bărcăuan, la Ora Exactă în Sport.„Eu m-am gândit să plec în două situaţii, dar nu am fost lăsat de o parte dintre suporteri, de jucători şi de firma de insolvenţă. Ei m-au convins să rămân. Îmi părea rău dacă plecam. Trebuie să rămânem să ne luptăm, spiritul sportului nu e să abandonăm.

E bine că am luat decizia de a nu abandona. Sunt nişte probleme, eu nu am dat niciodată din casă. S-au cam rezolvat, echipa şi-a impus punctul de vedere şi asta e bine. Nu e vorba despre autoritatea mea neapărat, problemele au afectat echipa, jucătorii şi rezultatele. 

Au fost multe decizii greșite, dar ne-am pus pe făgașul care trebuie. Am crezut tot timpul, m-am gândit mereu la jucători. 

De când sunt în fotbal, întotdeauna am fost apropiat de jucători, pentru că ei şi antrenorul fac

 performanţa şi punctele. Conducerea e pe locul al treilea sau al patrulea, eu niciodată nu m-am considerat numărul unu”, a mai spus Iuliu Mureşan., conform Looksport.


Dialog pe teren între Istvan Kovacs și jucătorii lui Dinamo

Jucătorii lui Flavius Stoican au protestat imediat și au cerut lovitură de pedeapsă. Dinamoviștii i-au

 spus ”centralului” din Carei că Moldovan este cel care a lovit primul, plus că nu se afla în careul de 6 metri.

Kovacs le-a răspuns că de fapt Patriche a fost cel care l-a lovit pe portar și nu invers și că decizia sa este corectă, susțin sursele digisport.ro.

Comentarii