Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Curg depunctările la Gaz Metan, iar Dinamo urcă pe loc de baraj! Vine apocalipsa în fotbalul românesc?

  

Referitor la drepturile TV, eu cred ca ele trebuie împărțite în funcție de rating TV. Pentru ca un meci a lui Dinamo, Steaua, FCSB, Craiova sau Rapid pesemne ca face cât 5-7 meciuri de ale Clincenului, Botoșani, Voluntari și restul echipelor cu câteva mii de suporteri. Nu mi se pare corect sa fie împărțit în funcție de locul ocupat în clasament ci în funcție de cât de urmărită e echipa, meciul respectiv. Cum naiba sa-i dai unei echipe din drepturi TV gen Botoșani cu câteva mii de suporteri o suma mai mare din drepturile TV, fata de Dinamo care are sute de mii, poate milioane de suporteri. Dar dacă se va întâmpla asta celelalte echipe se vor stinge, lasă ca e mai bine asa sa se stingă echipele de tradiție, astea cu sute, milioane de suporteri ... Voi ce părere aveți? Scrieți la comentarii, TREBUIE SA FACEM CEVA!

Vine apocalipsa în fotbalul românesc? „Nu se vor mai da atâția bani pe drepturile TV. Nu merită”


"O partidă de liga 1 costă undeva la 100.000 de euro, echipă de producție etc. Sunt meciuri care scot banii, dar sunt și multe partide care rămân pe minus. Un Mioveni – Clinceni, nu va produce niciodată banii ăștia. Există nemulțumiri mari la nivel de televiziune, în acest moment banii nu se justifică.


A fost ceva în 2008, dar era un alt context, atunci când s-a pus pe masă suta de milioane. Sorin Ovidiu Vântu vroia o platformă puternică, iar RCS-RDS a vrut să evite un concurent tare, de aceea a decis implicarea activă în acest domeniu. După care acest contract s-ar tot perpetuat, a venit și Telekom și tot așa"

În mod logic, o să fie mai puțini bani, dar depinde mult de ceea ce va decide fotbalul, ce măsuri vor lua responsabilii acestuia,

Acum vorbim de o sumă, undeva la 27,5 – 28. Mai mult de 20, el nu poate să valoreze și ăia cam forțați. Dar, dacă ajungem la o formulă de 10-12 echipe, cu miză mare de fiecare dată, atunci este altceva. Păi să ne uităm la meciuri ca FCSB – Craiova sau FCSB – CFR, au fost partide foarte bune.

Dacă Dinamo dispare, de exemplu, scade mult valoarea. Nu putem avea pretenții cu creații de genul Clinceni sau Voluntari. cu tot respectul brandurile vând. Dacă nu vin Petrolul,

 U Cluj, alte echipe importante, atunci este aproape imposibil să se mai obțină bani importanți, este de părere fostul număr 1 de la Telekom Sport Vlad Enăchescu, conform PlaysportIstvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Rapid - Dinamo

Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Rapid vs. Dinamo, potrivit GSP.  Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională. În prima repriză a meciului cu FCSB din turul campionatului, Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu lui Steliano Filip, după un duel cu Valentin Gheorghe. 

Kovacs a venit atunci cu o explicație-surpriză pentru eliminare: „Comportare violentă - lovirea cu cotul-antebrațul a unui adversar în zona gâtului-feței, mingea fiind la aproximativ 4-5 metri de zona impactului!” 

Reluările TV s-au axat pe contactul de la nivelul picioarelor, astfel că nu se poate observa clar dacă Filip își lovește sau nu cu cotul adversarul. În schimb pe imagini se poate vedea că Gheorghe, prăbușit 

pe gazon, inițial acuză o lovitură la piciorul drept, apoi se ține cu mâinile de maxilar, iar staff-ul medical al celor de la FCSB îi acordă îngrijiri medicale la nivelul feței.Gaz Metan Mediaș, depunctată din nou

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca Gaz Metan să fie depunctată cu șase puncte pentru neachitarea datoriilor către Mihai Teja, fostul antrenor al medieșenilor, și colaboratorilor săi, potrivit paginii de Facebook a suporterilor clubului.

Mihai Teja ar fi acceptat să primească doar 30.000 de euro, în loc de suma cuvenită, 60.000 de euro, însă Gaz Metan Mediaș nu a găsit resursele necesare nici pentru această variantă de mijloc.

"Clubul Gaz Metan este penalizat cu câte două puncte pentru fiecare datorie neachitată către Mihai Teja, Mircea Diaconescu și Eusebiu Tudor", a anunțat sursa citată.


Comentarii