Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


”Minunea” care o poate salva pe Dinamo! Ion Crăciunescu da "câinilor" o veste mare!

 Ion Crăciunescu da o veste buna suflării dinamoviste. Fostul arbitru spune ca tine legătura cu mai multi membri din programul DDB din afara tarii și ca acesteia au un plan bine organizat, acela ca Dinamo sa mai împrumute jucători buni de la alte echipe, jucători buni, dar salariile o sa fie suportate de echipele de care aparțin, nu de dinamovisti. 

Aceasta idee vine în momentul în care Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB iar echipa se afla pe penultimul loc în liga 1, loc retrogradabil. 

"Discut cu niște suporteri din DDB care sunt în afară. Ei spun că vor mai veni niște jucători de la echipe bune, din campionatul Spaniei," a spus Ion Crăciunescu conform Digi Sport

Marius Niculae: "Am fost prezent la acel derby, Dinamo a început foarte, foarte prost, in minutul 1 si câteva secunde era condusa cu 1-0, deși începuse foarte bine. Iar pe o neatenție dintr-o faza ofensiva pe un contraatac rapid al FCSB-ului au făcut câteva erori foarte grave. 

Chiar ma uitam ca din tribuna se vede mult mai bine, erau doi dinamovisti contra trei stelisti, adică o grava eroare din punctul meu de vedere, trebuia sa ai cel putin același număr pe faza defensiva cu adversarul"

Din respingere din deviere au rămas foarte multi jucat dinamovisti în spate.

Danciulescu: " Nimeni nu a stat aproape de oamenii de la FCSB care au rămas pe respingere si la mijlocul terenului. Am văzut acolo când a primit mingea Olaru pentru Dumiter, fundașul de la noi a stat destul de departe, trebuia sa facă un presing de întâmpinare sa stea aproape de Olaru sa nu-i dea posibilitatea sa joace."

Marius Niculae: " Sau cum a zis José Mourinho, în momentul când pierzi mingea, sa rupi jocul prin fault. Dinamo clar ca se poate salva de la retrogradare, acum obiectivul lui Dinamo este sa adune cat mai multe puncte, au un program foarte, foarte greu, important este ca distanta sa se micșoreze fata de ultima care este în apropierea lui Dinamo pentru ca în play-out o sa fie alt campionat. 

Sa nu uitam ca și anul trecut Dinamo a fost cam în aceeași situație și a reușit chiar sa fie la un pas de a juca acel baraj pentru un loc în cupele europene. Sanse sunt, depinde foarte mult de evoluția lor în continuare, pentru ca vor interveni suspendări, accidentări."

Răuță și Matei nu joaca la Botoșani .

Marius Niculae:" Asta o sa fie o mare problema cu care se va confrunta Dinamo, dar eu zic ca șanse sunt, mici mari cațe sunt șanse sunt de a evita retrogradarea. 

In primul rând am sesizat o schimbare de atitudine a jucătorilor, i-am văzut mult mai concentrați, mult mai uniți, antrenorul are meritul aceasta de a discuta mai mult cu jucătorii și trebuie sa înțeleagă ca la Dinamo se cere performanta și se afla într-o situația cea mai neagra de la existenta echipei. 

Deși au pierdut, eu am încredere ca vor începe sa adune puncte. In momentul de fata nu ai prea multe opțiuni, am văzut ca sfatul pe care l-am dat l-au luat ca atare și chiar ma bucur ca au luat jucători împrumutați de la alte echipe cum sunt cei de la CFR, chiar dacă nu au jucat, dar s-au antrenat zi de zi cu CFR-ul si e un plus din punctul meu de vedere. Apoi Patriche eu zic ca e un plus pentru ca a jucat la Academica Clinceni, momentan nu s-a adaptat și a făcut câteva greșeli, dar eu cred ca se va adapta foarte rapid, pentru ca nu ai timp, etapele curg și tu nu acumulezi puncte, dar lucrurile astea eu cred ca se vor rezolva. Eu cred ca Dinamo se poate salva, acum depinde numai de ei ," a spus Marius Niculae la emisiunea Digi Sport special 

Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


sursa foto: Prosport.ro

Comentarii