Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mesajul lui Tomozei îndreptat spre fotbalistul care l-a accidentat, Malcom Edjouma

 




Conducerea dinamovista cauta in aceste momente o sursa de venit prin aducerea unui nou investitor, dar Răzvan Zăvăleanu anunta ca oamenii fung de Dinamo din cauza scandalurilor si lucul ocupat in clasament. Dinamo Bucuresti se afal pe locul 15 in Liga 1, penultimul loc cu 16 puncte. 

Andrei Cristea are încredere că Flavius Stoican poate salva Dinamo: ”E foarte bine ce fac!”

”E foarte bine ce face. În doi ani de zile, la Dinamo, au fost cel puțin 80 de jucători. De când a venit Flavius, au venit cel puțin 14-15 jucători noi. Doar prin meciuri amicale și prin astfel de practici poți să sudezi și să faci o echipă.

Din punctul meu de vedere, echipa e în creștere. La nivelul la care a fost acum o lună când cele mai ușoare meciuri au fost pierdute, acum, Stoican a venit cu meciuri cu CFR, Sepsi, Rapid. E greu să reconstruiești așa, fără timp, e dificil. Timpul nu așteaptă”, a declarat Andrei Cristea la emisiunea Liga Digi Sport.


Mihai Teja: "Sper ca Dinamo să se salveze de la retrogradare"

"E situație grea la Dinamo. Eu m-aș bucura mult ca Dinamo să treacă peste acest moment. E un club emblematic în România, este un brand, are în spate o istorie foarte frumoasă, performanțe importante. Este un club puternic. A realizat ceva de-a lungul anilor.

Sper să-și revină și să arate din punct de vedere sportiv că poate în continuare să fie în Liga 1 și să încerce să ajungă din nou la un nivel pe care l-a arătat până acum.

Sper anul acesta să se salveze de la retrogradare, iar în viitor să creeze o echipă competitivă, cu anumiți sponsori. Dinamo are capacitatea de a atrage mai mulți sponsori datorită numelui și să se creeze din nou, în timp, formația puternică care a fost acum 15-20 de ani", a declarat Mihai Teja, potrivit Realitatea Sportivă.


De ce se feresc investitorii de Dinamo? Explicațiile conducerii

„Deocamdată lucrurile merg bine. S-au mai stins din datoriile curente, suntem destul de gospodari, cred eu. Avem grijă, cu salariile și așa mai departe. Ar fi bine să mai primim și alții,  încercăm să mai atragem sponsori. Din punct de vedere administrativ nu sunt lucruri spectaculoase. Lucrurile au intrat pe un făgaș bun, să vedem.

Sunt două discuții în acest moment, dar nu e nimic foarte clar. Oamenii se informează foarte mult  înainte de a transmite o decizie. Cred că și poziția sportivă a echipei nu e una chiar atât de bună încât să-i facă pe investitori să vină.

 Pe de altă parte, au fost scandaluri în jurul echipei și oamenii cu bani se feresc de scandaluri. Nu mi se spun mie care sunt motivele, dar pot să le estimez”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru sport.ro.



Mesajul lui Tomozei îndreptat spre fotbalistul care l-a accidentat, Malcom Edjouma


”A fost ghinion, nu îl judec pe Malcom. El este mai dulău, are 1,90 m, este agresiv. Eu știam că va intra tare, dar m-a prins în aer. A sărit în mine, iar mie mi-a fugit piciorul de sprijin, cel stâng. Nu a intrat tare când eram cu picioarele pe pământ, atunci aș fi avut o altă părere. Asta este situația, ăsta este fotbalul. Nu am ce să fac. O să trag să revin mai tare și mai vorbim la vară.

Medicul a spus că piciorul arată bine, așa că în vară o să revin. Mi-a spus că am masă musculară bună, pot să flexez piciorul la 60 de grade. O să fie greu cu recuperarea, 5-6 ore pe zi, o să fie mult de muncă.

Nu am discutat cu clubul de viitor, sunt lucruri mai importante acum. Eu le țin pumnii colegilor, vine un meci greu cu Rapid. 

Dacă voi fi bine, dacă voi putea să merg cât de cât, o să vreau să îi susțin.

 Sunt alături de colegi, am ținut legătura și cu antrenorul Flavius Stoican. Chiar mă simțeam bine, păcat de accidentare”, a comentat dinamovistul, pentru GSP.

Comentarii