Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Încă un titular al lui Stoican s-a accidentat plus situația accidentaților din lotul lui Dinamo

 



Anunțul momentului la Dinamo, făcut de Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan a dezvăluit că fotbalistii dinamovisti sunt cu banii la zi, inclusiv cu primele plătite după partidele cu UTA Arad și Gaz Metan Mediaș.Fotbalistii ros-albi nu mai au probleme de ordin financiar.

Fotbaliștii lui Flavius Stoican aveau promise bonusuri de 10.000 de euro pentru toată echipa, respectiv 5.000 de euro, sume care au fost deja achitate.

„Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. 

Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu personal am semnat ștatele pentru primele promise băieților.

Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noștrii au luptat admirabil chiar și cu doi oameni mai puțin, cât și cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.

Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi”, a declarat oficialul roș-albilor, Iuliu Mureșan, potrivit ProSport.


„Ca să fiu sincer, și acum plângem după punctele pierdute cu Mircea Rednic. Și am pierdut o gramadă…Nu am luat decizii de la început pentru că am zis că nu e bine să  producem vreun scandal intern. Dar totuși trebuia intervenit, deoarece nu se mai putea.

Și eu am vrut să plec de la Dinamo. După demiterea lui Mircea trebuia făcut un șoc total. Eu am vrut să plec pentru că eram dezamăgit de niște jucători. Noi am făcut eforturi considerabile ca să ținem echipa pe linia de plutire, dar unii jucători nu ofereau nimic față de ceea ce ne așteptam de la ei. 

Ce voiați să fac? Am gândit că, poate dacă plec și eu de la Dinamo, atunci se va produce cu adevărat un șoc total.

 Însă am fost convins să rămân, iar acum nu îmi pare rău. Lucrurile au început să se miște și eu cred că noi vom urca în clasament și peste locurile de baraj. Am mare încredere în lotul actual”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Prosport.


Încă un titular al lui Stoican s-a accidentat

Mirko Ivanovski și Igor Jovanovic nu vor face parte din lotul „câinilor” la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în timp ce Răuță și Matei au fost recuperați. Nu mai puțin de opt jucători ai lui Dinamo au probleme medicale, însă antrenorul "cainilor" a reușit să recupeze doi oameni importanți pentru meciul cu Sepsi.

Mirko Ivanovski și Igor Jovanovic nu vor face parte din lotul lui Flavius Stoican pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, potrivit Fanatik Vestea bună pentru Dinamo e că Alexandru Răuță și Cosmin Matei au fost recuperați.

Mihai Eșanu va fi pe foaia de joc la meciul dintre Dinamo și Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Pe lângă problemele mai vechi ale lui Andreas Mihaiu și Desire Azankpo,  Antoni Ivanov și Ricardo Grigore  nu vor putea fi luați în calcul de antrenorul ros-albilor  pentru ultimele două meciuri din sezonul regular.

„Avem ceva probleme. Ivanovski, Jovanovic, Matei și Răuță sunt indisponibili. Plus cei dinainte, Ivanov și Rici Grigore. 

Sper ca la ora meciului să aliniez un prim 11 care să fie foarte bun și să fie sută la sută din punct de vedere medical.

 Am avut discuții cu ei și sunt dureri, dar nu sunt așa grave încât să lipsească foarte mult”.

Comentarii