Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Răzvan Zăvălenu despre posibilii investitori la Dinamo

 
Dupa înfrângerea cu Botoșani GSP a scris ca fanii din programul DDB l-au contactat pe Dusan Uhrin jr.  pentru al convinge sa se reîntoarcă în Ștefan cel Mare. Răzvan Zăvălenu, nu a vrut sa comenteze acest subiect. Zăvălenu a vorbit însa despre amicalul cu Real Madrid. Zăvălenu, a spus ca astfel de discuții dezavatajeaza echipa Dinamo și discuțiile cu posibilii investitori cu care este în legătură, conform Playsport Administratorul judiciar a spus ca a luat legătură și el și Răducioiu cu Butragueno de la Real Madrid și ca se cauta o soluție pentru un meci care sa convină ambelor echipe. Spune ca un astfel de meci este o onoare pentru orice club, dar ca nu trebuie făcut prin persoane neautorizate. 


Stoican vrea sa-l foreze pe Desire Azankpo deși aceasta este accidentat în lipsa lui Mirko Ivanovski care este accidentat, conform Fantik  Flaviu Stoican crede ca echipa sa poate sa se salveze de la retrogradare. 

Dinamo are multi jucători indisponibili pentru următorul meci cu Universitatea Craiova. 

Mirko Ivanovski și Răzvan Patriche (suspendați), Mihai Tomozei (accidentat), iar Gabi Torje va lipsi din cauza unor probleme în familie. 

Desire Segbe Azankpo are dureri la spate, dupa meciul cu Botosani si nu s-a antrenat normal, dar Stoican se simte nevoit sa-l folosească  din cauza ca Mirko Ivanovskieste suspendat. 

„Îmi puneam mari speranțe cu Desire. Din discuțiile cu doctorul este incert”, A explica Flavius Stoican la conferința de presa. Florin Răducioiu, nu este de acord ca fanii sa conducă clubul. Dupa umilință primita la Botoșani, liderii programului DDB vor sa-l schimbe pe Stoican și au luat legătura cu Dušan Uhrin, Jr.. Raducioiu nu este de acord cu aceasta măsura. Team managerul Florin spune ca este foarte mândru ca suporterii dinamovisti ajuta financiar clubul,  dar nu crede ca trebuie sa conducă clubul și considera ca nu e momentul sa se vorbească despre asta. Considera ca vina e a tuturor : "Vina e a tuturor, e clar că ceva nu funcționează". Crede ca lui Dinamo ii trebuie un rezultat pozitiv pentru moralul fotbaliștilor. 

"Jucam cu Craiova,  un meci într-adevăr complicat, intram pe teren și încercam sa facem un joc bun, dar cel mai important este sa obținem rezultate, " conform GSP.


Trebuie sa fim încrezători, nu ne permitem sa transmitem jucătorilor o stare negativa, încă mai sunt șanse, mai sunt meciuri, ne lipsesc rezultatele, e vorba de o secunda care ne-a fost nefavorabila noua. 


Vrem fapte mai multe începând de maine. E o situație inedita la Dinamo, eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez foarte mult ca suporterii ajuta din punct de vedere financiar clubul într-un moment foarte complicat. Nu cred ca fanii trebuie sa conducă clubul Dinamo. Apreciem enorm ce fac, dar asta e părerea mea și nu cred ca este momentul ideal pentru a vorbi de schimbarea antrenorului. E un punct de vedere al lor, îl respectam dar nu este momentul sa vorbim despre asemenea lucruri. Vina o avem toți, rezultatele sunt negative, evident sunt probleme


Flavius Stoica: "Parca luam cele mai spectaculoase goluri, sunt împotriva noastră. Am început destul de bine jocul. Am încercat sa jucam, am avut și noi situații de a marca, am avut o posesie buna cu progresie, noi nu am reușit sa marcam. Am jucat cu doi atacanți chiar și cu trei, dar una peste alta am intalii o echipa foarte buna, o echipa care a fost pragmatica, a știut sa profite la fiecare faza pe care și-au creat-o. Nu vreau sa cedam, indiferent de scor, vreau sa jucam pana la final."


Statistic ați dominat la toate capitolele


"Si pe tabela de marcaj rămân 4 goluri primite, luam cu ușurința goluri. Asta este fotbalul nu trebuie sa cedam, nu avem nimic de pierdut trebuie sa jucam. Poate o sa se întoarcă norocul și pentru noi, parca prea multe ghinioane. In minutul 2 suntem obligați sa facem schimbare. 


Nu trebuie sa ne pierdem încrederea. Nu sunt importante numerele de pe tricou, important este ceea ce facem în teren și fiecare dintre noi știm când greșim, trebuie sa ne asumam lucrul aceasta, când greșim greșim cu toți și asa vreau sa fie în continuare. Când o sa ne bucuram o sa ne bucuram cu toți. 

Cu siguranță o sa fim o echipa buna în viitorul apropiat pentru ca am jucători într-adevăr buni care o sa demonstreze, important este sa nu-și piardă încrederea în urma unor astfel de meciuri pentru ca jucam, dar nu reușim sa marcam.

Orice este posibil, dar noi nu vrem sa retrogradeze Dinamo și de aceea facem tot ce ne sta în putință. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmanta. Punctele se înjumătățesc, dar pana atunci trebuie sa creem și sa jucam fotbal. Vreau sa nu mai oferim cadouri, primul gol îl consider un cadou, iar al doilea gol ceva spectaculos. 

Important este sa acumulam puncte și din meciurile astea care au mai rămas pana la play-out pentru ca sa nu intram cu o diferență mult prea mare. Cu siguranță nu este ușor, este important ca sa știe fiecare cum gestionează anumite situații, cum pasam, cum ne demarcam. Iti trebuie un anumit timp, dar timpul nu este aliatul nostru," a declarat Flavius Stoica: la emisiunea Fotbal Club de la Digi sport.

"Un sentiment asa și asa, sunt supărat ca am pierdut cu 4-0. Nu a fost o diferența asa de mare în meci, dar cine da gol câștigă și am luat 4 goluri. In primul rând trebuie sa dam primi gol noi primii, pentru ca noi luam gol repede și după este greu. Am încercat în prima repriza și a doua  sa jucam și ne-am deschis și am primit încă doua goluri. E foarte greu sa întorci rezultatul.

Nu contează ca am dominat la aproape toate capitolele ca se câștiga cu goluri și noi nu am dat niciunul.Toate meciurile sunt finale pentru noi, trebuie sa luam neapărat puncte și sa continuam sa jucam la fel ca astăzi și sunt convins 100% dacă câștigam un meci va veni și o serie de meciuri câștigate. Trebuie sa câștigam un meci și sa prindem încredere în noi,"a spus Jonathan Rodriguez după partida cu Botoșani.


Vreau sa aduc la cunoștință, dacă veți dialoga cu mine pe pagina sau pe grup sau o sa vad un comentariu, o analiza corecta și o idee buna, eu o sa o postez pe site. Indiferent de cânt ești de nervos sau dezamăgit de un rezultat al dinamovistilor, găsește termenii potriviți pentru a te exprima dacă vrei sa colaboram. Nu se vor accepta  atacurile la persoana și jignirile. Dar o analiza corecta a unui subiect este bine venita. 


Comentarii