Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Absolut șocant! Amatorism total la Dinamo

 




Stoican este vazut drept un antrenor motivational, insa asta nu pare sa-l ajute prea mult la Dinamo. Ba mai mult un fotbalist de al sau ii aduce vorbe grele, mentionand ca este un antrenor slab. 


Croatul Jovanovic este foarte nemultumit de statutul de rezerva si pentru faptul ca antrenorul "cainilor"nu i-a dat nici macar o sansa sa arate ce poate. 

In meciul cu Universitatea Craiova de aseara, fundasii ros-albi Aloe și Grigore, s-au intrecut in greseli,   Aloe lasandu-si echipa in inferioritate numerica. Iar lui Ricardo Grigore i se imputa cel putin un gol, dar el a venit dupa o accidentare care l-a tinut pe banca mai multe etape. 

„Prietene, nu am jucat deloc, nici măcar un minut de când am venit. Un antrenor îngrozitor, cel mai prost pe care l-am văzut.  Eu pot juca, dar prostul ăsta de antrenor nu vrea ca eu să joc.

Am evoluat în cariera mea la cluburi bune, în ligi bune. Am venit să ajut Dinamo. Antrenorul e o glumă, crede-mă. Nu are nicio tactică, iar antrenamentele sunt sunt foarte proaste”, a reacționat Jovanovic pe Instagram, după ce a fost criticat de un fan, care i-a trimis mai multe semne obscene, potrivit Fanatik.



Stoican nu este într-o situatie confortabila ca antrenor la Dinamo el fiind contestat de majoritatea suporterilor dinamovisti. Dinamo se afla pe locul  15 în liga 1 (penultimul loc) un loc care ii aduce retrogradarea, iar echipele de care trebuie sa se apropie Dinamo se distanțează, asa ca șansa dinamovistilor rămâne depunctarea Gazului Metan echipa aflata pe locul  locul 14 cu 24 de puncte. Flavius Stoican de când a venit la Dinamo nu a câștigat niciun meci oficial pentru echipa "câinilor", ba mai mult ros-albii au fost surclasați în penultimele doua meciuri încasând în doua meciuri nu mai putin de 10 goluri. Flavius Stoican se pare ca a scăpat situația de sub-control, ba mai mult și un jucător ii pune la îndoiala calitățile lui de antrenor. 

Antrenorul Flavius Stoican a vrut să-și betoneze apărarea folosind un  5-4-1, trimițănd pe teren nu mai putin de 5 apărători, dar planul după cum am văzut cu toți nu i-a ieșit. Conform surselor ProSport, aceasta schema de joc folosita de Flavius Stoican în meciul cu Universitatea Craiova nu a mai fost folosita si nici exersata niciodată de antrenorul dinamovist. Flavius Stoican este recunoscut ca un antrenor care știe sa-și motiveze elevii săi, dar se pare ca nici lucrul aceasta nu a ajutat-o pe Dinamo  de un eșec usturător. Mai multi fotbaliști de ai ros-albilor s-au amuzat de schema de joc a antrenorului si din cauza ca nu mai exersaseră deloc la antrenamente aceasta așezare în teren. 

De menționat că Dinamo în ultimele meciuri a jucat în sistemul 4-2-3-1, un sistem cu totul și cu totul diferit față de 5-4-1 utilizat cu Craiova.



Iuliu Mureșan a fost la Săftica pentru o discuție cu jucătorii și cu Flavius Stoican

Iuliu Mureșan a fost la Saftica pentru a vedea cum decurg antrenamentele lui Dinamo după meciul cu Universitatea Craiova, potrivit Fanatik  Administratorul special Iuliu Mureșan o sa aibă o discuție cu jucătorii și cu Flavius Stoican și este posibil sa-și anunțe și plecarea sa de la clubul Dinamo București. 

Florin Răducioiu nici nu a vrut sa stea pe banca lui Dinamo la meciul cu Universitatea Craiova. Flavius Stoican este foarte contestat de suflarea dinamovistă. 

Întrebat cine o sa fie înlocuitorul lui Iuliu Mureșan, Badea a răspuns 

Dinamo este într-un impas din punct de vedere sportiv. Dupa ultima umilita a dinamovistilor contra celor de la Craiova, nu amintim scorul ca ne ia cu amețeală, Iuliu Mureșan este foarte posibil sa fie demis din funcția care o ocupa la Dinamo. 

 Mureșan urmează să fie demis din funcția de administrator special de la Dinamo. Nicolae Badea cel care l-a pus în funcție pe Iuliu Mureșan la Dinamo îl vrea plecat. Relațiile intre cei doi sau răcit atunci când Mureșan l-a demis pe Mircea Rednic de la Dinamo. 

Badea a fost întrebat dacă astăzi va avea loc Adunarea Generale a Acționarilor de la FC Dinamo pentru înlocuirea administratorului special. Acesta a spus ca ca astăzi nu se poate, dar zilele următoare urmează și menționează ca nu a luat încă legătura cu Iuliu Mureșan. Întrebat dacă i s-a găsit înlocuitor lui Iuliu Mureșan, Badea a specificat ca pentru asta trebuie convocați toți acționarii și sa se ia o decizie. Badea a spus ca sunt șanse ca convocarea AGA  pentru demiterea lui Mureșan să nu se aprobe.

Întrebat dacă se merge pe varianta Uhrin jr.,Badea a fost rezervat în a răspunde: 

"Vă spun sincer, nu vreau să intru pe acest traseu. De ce să intru pe un traseu pe care n-am circulat?" conform GSP

Dinamo se poate salva doar prin jocul ei și adunând puncte încheie domnul Badea. 



Comentarii