Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Motivul pentru care s-a retras un potențial investitor a lui Dinamo. "Si aș accepta să merg la Dinamo!"

 



Sâmbătă, 26 februarie,  ora 20.30  FC Rapid 1923 - FC Dinamo 1948

Fotbalistul care s-a speriat de situația "câinilor"! 

Iuliu Mureșan, a vorbit despre situația lui Plamen Iliev si de ce a plecat de la echipa. Plamen Iliev a făcut tot posibilul să plece. Iuliu Mureşan a precizat că portarul bulgar i-a explicat că toată situația tensionată de la club care i-a afectat grav familia, care a insistat să părăsească echipa Dinamo. 

„El nici nu voia să mai audă de Dinamo. Își dorea foarte mult să plece, deși e un portat foarte bun. Eu m-am înțeles foarte bine cu el, dar a fost deranjat și speriat, mai ales familia lui, care nu l-a mai lăsat la Dinamo”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit PRO X. 

Dacă nu aș avea contract, aș accepta să merg la Dinamo!

"Mi-este foarte greu în momentul de față să vorbesc despre Dinamo. Eu am avut momente foarte, foarte bune acolo. Și ca jucător, dar și ca antrenor. În momentul de față sunt într-o situație delicată. Chiar mi-e greu să vorbesc despre Dinamo! Și nu vă ascund faptul că Dinamo a rămas în inima mea și va rămâne tot timpul.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!

 Sută la sută am un sentiment special față de Dinamo! De fiecare dată când joacă Dinamo mă uit la meci și o fac ca un suporter. Mă frământă lucrul ăsta și-mi dă o stare nefirească atunci când mă uit acum la Dinamo. Acum nu mai există nimic din ce a fost acolo! Nici ca atitudine, nici ca devotament. Din păcate, ăsta este adevărul... Nu mai există spiritul lui Dinamo, și aici mă refer la jucători. Suporterii sunt în top, dar jucătorii...

Dacă nu aș avea contract, aș accepta să merg la Dinamo! Pentru mine rămâne clubul unde m-am simțit foarte bine și am avut satisfacții chiar dacă n-am câștigat trofee. Eu am fost campion de toamnă cu Dinamo, "a spus Liviu Ciobotariu potrivit GSP.

Dinamo caută cu disperare un investitor, Răzvan Zăvăleanu, speră  ca echipa "cainilor" să depășească insolvența și să evite retrogradarea în Liga 2. Răzvan Zăvăleanu a anunțat că unul dintre investitorii interesați de Dinamo s-a retras de la discuții, din cauza scandalurilor din jurul echipei "cainilor". 

Un alt potențial investitor la Dinamo așteaptă să vadă rezultatul auditului financiar al clubului Dinamo înainte de a face următorul pas.  Administratorul judiciar spune ca echipa nu se poate baza doar pe suma din drepturile TV. 

"Caut cu disperare persoane care vor să investească la Dinamo. Suntem în continuare în ‘due diligence. cu o companie, nu s-a închis colaborarea. Dar scandalurile din jurul echipei ne afectează. Era vorba de două companii, dar una s-a retras. Dinamo are nevoie de un investitor.

 Trebuie să te asiguri că, la un moment dat, vei putea să dai și banii prevăzuți în planul de reorganizare. Astăzi, o societate fotbalistică în România care se bazează în principal pe drepturile de televiziune poate să facă față cu greu cheltuielilor curente,"a spus Răzvan Zăvăleanu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Comentarii