Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Motivul pentru care s-a retras un potențial investitor a lui Dinamo. "Si aș accepta să merg la Dinamo!"

 Sâmbătă, 26 februarie,  ora 20.30  FC Rapid 1923 - FC Dinamo 1948

Fotbalistul care s-a speriat de situația "câinilor"! 

Iuliu Mureșan, a vorbit despre situația lui Plamen Iliev si de ce a plecat de la echipa. Plamen Iliev a făcut tot posibilul să plece. Iuliu Mureşan a precizat că portarul bulgar i-a explicat că toată situația tensionată de la club care i-a afectat grav familia, care a insistat să părăsească echipa Dinamo. 

„El nici nu voia să mai audă de Dinamo. Își dorea foarte mult să plece, deși e un portat foarte bun. Eu m-am înțeles foarte bine cu el, dar a fost deranjat și speriat, mai ales familia lui, care nu l-a mai lăsat la Dinamo”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit PRO X. 

Dacă nu aș avea contract, aș accepta să merg la Dinamo!

"Mi-este foarte greu în momentul de față să vorbesc despre Dinamo. Eu am avut momente foarte, foarte bune acolo. Și ca jucător, dar și ca antrenor. În momentul de față sunt într-o situație delicată. Chiar mi-e greu să vorbesc despre Dinamo! Și nu vă ascund faptul că Dinamo a rămas în inima mea și va rămâne tot timpul.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!

 Sută la sută am un sentiment special față de Dinamo! De fiecare dată când joacă Dinamo mă uit la meci și o fac ca un suporter. Mă frământă lucrul ăsta și-mi dă o stare nefirească atunci când mă uit acum la Dinamo. Acum nu mai există nimic din ce a fost acolo! Nici ca atitudine, nici ca devotament. Din păcate, ăsta este adevărul... Nu mai există spiritul lui Dinamo, și aici mă refer la jucători. Suporterii sunt în top, dar jucătorii...

Dacă nu aș avea contract, aș accepta să merg la Dinamo! Pentru mine rămâne clubul unde m-am simțit foarte bine și am avut satisfacții chiar dacă n-am câștigat trofee. Eu am fost campion de toamnă cu Dinamo, "a spus Liviu Ciobotariu potrivit GSP.

Dinamo caută cu disperare un investitor, Răzvan Zăvăleanu, speră  ca echipa "cainilor" să depășească insolvența și să evite retrogradarea în Liga 2. Răzvan Zăvăleanu a anunțat că unul dintre investitorii interesați de Dinamo s-a retras de la discuții, din cauza scandalurilor din jurul echipei "cainilor". 

Un alt potențial investitor la Dinamo așteaptă să vadă rezultatul auditului financiar al clubului Dinamo înainte de a face următorul pas.  Administratorul judiciar spune ca echipa nu se poate baza doar pe suma din drepturile TV. 

"Caut cu disperare persoane care vor să investească la Dinamo. Suntem în continuare în ‘due diligence. cu o companie, nu s-a închis colaborarea. Dar scandalurile din jurul echipei ne afectează. Era vorba de două companii, dar una s-a retras. Dinamo are nevoie de un investitor.

 Trebuie să te asiguri că, la un moment dat, vei putea să dai și banii prevăzuți în planul de reorganizare. Astăzi, o societate fotbalistică în România care se bazează în principal pe drepturile de televiziune poate să facă față cu greu cheltuielilor curente,"a spus Răzvan Zăvăleanu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Comentarii