Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Analiza lui Marius Niculae despre derb-ul cu FCSB și cum vede el situația la Dinamo

 Dinamovistii ocupa penultimul loc în Liga 1, iar șansa lor în acest campionat este sa ajungă pe poștia a 14 în clasament pentru a juca barajul pentru rămânerea în Liga 1.

Marius Niculae: "Am fost prezent la acel derby, Dinamo a început foarte, foarte prost, in minutul 1 si câteva secunde era condusa cu 1-0, deși începuse foarte bine. Iar pe o neatenție dintr-o faza ofensiva pe un contraatac rapid al FCSB-ului au făcut câteva erori foarte grave. 

Chiar ma uitam ca din tribuna se vede mult mai bine, erau doi dinamovisti contra trei stelisti, adică o grava eroare din punctul meu de vedere, trebuia sa ai cel putin același număr pe faza defensiva cu adversarul"

Din respingere din deviere au rămas foarte multi jucat dinamovisti în spate.

Danciulescu: " Nimeni nu a stat aproape de oamenii de la FCSB care au rămas pe respingere si la mijlocul terenului. Am văzut acolo când a primit mingea Olaru pentru Dumiter, fundașul de la noi a stat destul de departe, trebuia sa facă un presing de întâmpinare sa stea aproape de Olaru sa nu-i dea posibilitatea sa joace."

Marius Niculae: " Sau cum a zis José Mourinho, în momentul când pierzi mingea, sa rupi jocul prin fault. Dinamo clar ca se poate salva de la retrogradare, acum obiectivul lui Dinamo este sa adune cat mai multe puncte, au un program foarte, foarte greu, important este ca distanta sa se micșoreze fata de ultima care este în apropierea lui Dinamo pentru ca în play-out o sa fie alt campionat. 

Sa nu uitam ca și anul trecut Dinamo a fost cam în aceeași situație și a reușit chiar sa fie la un pas de a juca acel baraj pentru un loc în cupele europene. Sanse sunt, depinde foarte mult de evoluția lor în continuare, pentru ca vor interveni suspendări, accidentări."

Răuță și Matei nu joaca la Botoșani .

Marius Niculae:" Asta o sa fie o mare problema cu care se va confrunta Dinamo, dar eu zic ca șanse sunt, mici mari cațe sunt șanse sunt de a evita retrogradarea. 

In primul rând am sesizat o schimbare de atitudine a jucătorilor, i-am văzut mult mai concentrați, mult mai uniți, aicea antrenorul are meritul aceasta de a discuta mai mult cu jucătorii și trebuie sa înțeleagă ca la Dinamo se cere performanta și se afla într-o situația cea mai neagra de la existenta echipei. 

Deși au pierdut, eu am încredere ca vor începe sa adune puncte. In momentul de fata nu ai prea multe opțiuni, am văzut ca sfatul pe care l-am dat l-au luat ca atare și chiar ma bucur ca au luat jucători împrumutați de la alte echipe cum sunt cei de la CFR, chiar dacă nu au jucat, dar s-au antrenat zi de zi cu CFR-ul si e un plus din punctul meu de vedere. Apoi Patriche eu zic ca e un plus pentru ca a jucat la Academica Clinceni, momentan nu s-a adaptat și a făcut câteva greșeli, dar eu cred ca se va adapta foarte rapid, pentru ca nu ai timp, etapele curg și tu nu acumulezi puncte, dar lucrurile astea eu cred ca se vor rezolva. Eu cred ca Dinamo se poate salva, acum depinde numai de ei ," a spus Marius Niculae la emisiunea Digi Sport special 

Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


Comentarii