Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Dinamo Debitorul Bun. Ros-albii nu au mai nimic și plătesc pentru orice

 





Mihai Popescu a făcut parte din echipa care a câștigat ultimul trofeu pentru ros-albi, Cupa Ligii în 2017.

Mihai Popescu, fundașul central a ajuns la 28 de ani. Prima dată a ajuns acolo în ianuarie 2019, împrumutat la St. Mirren, în prima ligă (Premiership), apoi a revenit la Dinamo și s-a transferat definitiv în septembrie 2020 la unul dintre cluburile bune din fotbalul scoțian, Heart of Midlothian, aflat în acel moment în divizia secundă (Championship). Popescu a promovat vara trecută în prima ligă, iar Hearts se află pe locul 3, și este aproape sigură de participarea în cupele europene, fostul dinamovist a fost împrumutat la Hamilton Academical. Heart of Midlothian l-a împrumutat la Hamilton Academical, conform Sport.ro.  Popescu este om de bază la Hamilton.


Ayrton Mboko, fotbalistul căruia Dinamo nu și-a permis să-i plătească salariul, a semnat cu Academica Clinceni

Academica Clinceni a anunțat transferul fundașului dreapta belgian, Ayrton Mboko (24 de ani), chiar în ziua meciului cu CSU Craiova, din etapa cu numărul 27 a Ligii 1.

În urmă cu 5 luni, Ayrton Mboko, se afla pe lista lui Mircea Rednic, după ce „Puriul” a preluat-o pe Dinamo la finalul lunii septembrie.

Ayrton Mboko era liber de contract, după despărțirea de belgienii de la Beerschot, dar nu s-a înțeles cu Dinamo în privința salariului, conform informațiilor Gazetei. Aflați în insolvență, „câinii” nu au putut accepta pretențiile lui Mboko.


Dinamo Debitorul Bun. ros-albilor nu au mai nimic și plătesc pentru orice

RIN Hospitality Company SRL, Confort Business Solutions, United Business Solutions SRL și RIN Grand Estate SRL sunt cele patru societăți creditoare ale SC Dinamo 1948 SA.

RIN Hospitality, societatea cu cea mai mare creanță. Este vorba despre 2.848.833, 58 lei, reprezentând cazări și cantonamente.

Baza Săftica în total 4 hectare, a fost parcelată, astfel că, partea din față, 1,5 hectare, a fost cedată unei firme aparținând tatălului lui Ionuț Negoiță. Printre altele, aici se află și „

Vila Victoria”, un mini hotel în care sunt dormitoarele jucătorilor, staff-ului, clădire refăcută sub conducerea fostului șef Ionuț Negoiță. Dinamo plătește pentru ca jucătorii să poată sta în mini hotelul de la „Vila Victoria”.

RIN Hospitality  mai are o creata pentru un misterios… „avans uși”

Confort Business Solutions, cu 1.173.608, 96 lei, solicită suma în urma unor servicii nedecontate pentru transport și chirii.

 SC Dinamo 1948 SA plătea, către firma lui Negoiță, 1,04 / km, un preț bun, sub piață, însă aici intervine o altă problemă. Proprietarul nu dorea să achite costurile reparațiilor, întreținerii, astfel că, adminsitratorul judiciar a preferat o altă colaborare, mai bună din „punct de vedere economic”, conform PlaySport.ro

Comentarii