Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dinamo Debitorul Bun. Ros-albii nu au mai nimic și plătesc pentru orice

 

Mihai Popescu a făcut parte din echipa care a câștigat ultimul trofeu pentru ros-albi, Cupa Ligii în 2017.

Mihai Popescu, fundașul central a ajuns la 28 de ani. Prima dată a ajuns acolo în ianuarie 2019, împrumutat la St. Mirren, în prima ligă (Premiership), apoi a revenit la Dinamo și s-a transferat definitiv în septembrie 2020 la unul dintre cluburile bune din fotbalul scoțian, Heart of Midlothian, aflat în acel moment în divizia secundă (Championship). Popescu a promovat vara trecută în prima ligă, iar Hearts se află pe locul 3, și este aproape sigură de participarea în cupele europene, fostul dinamovist a fost împrumutat la Hamilton Academical. Heart of Midlothian l-a împrumutat la Hamilton Academical, conform Sport.ro.  Popescu este om de bază la Hamilton.


Ayrton Mboko, fotbalistul căruia Dinamo nu și-a permis să-i plătească salariul, a semnat cu Academica Clinceni

Academica Clinceni a anunțat transferul fundașului dreapta belgian, Ayrton Mboko (24 de ani), chiar în ziua meciului cu CSU Craiova, din etapa cu numărul 27 a Ligii 1.

În urmă cu 5 luni, Ayrton Mboko, se afla pe lista lui Mircea Rednic, după ce „Puriul” a preluat-o pe Dinamo la finalul lunii septembrie.

Ayrton Mboko era liber de contract, după despărțirea de belgienii de la Beerschot, dar nu s-a înțeles cu Dinamo în privința salariului, conform informațiilor Gazetei. Aflați în insolvență, „câinii” nu au putut accepta pretențiile lui Mboko.


Dinamo Debitorul Bun. ros-albilor nu au mai nimic și plătesc pentru orice

RIN Hospitality Company SRL, Confort Business Solutions, United Business Solutions SRL și RIN Grand Estate SRL sunt cele patru societăți creditoare ale SC Dinamo 1948 SA.

RIN Hospitality, societatea cu cea mai mare creanță. Este vorba despre 2.848.833, 58 lei, reprezentând cazări și cantonamente.

Baza Săftica în total 4 hectare, a fost parcelată, astfel că, partea din față, 1,5 hectare, a fost cedată unei firme aparținând tatălului lui Ionuț Negoiță. Printre altele, aici se află și „

Vila Victoria”, un mini hotel în care sunt dormitoarele jucătorilor, staff-ului, clădire refăcută sub conducerea fostului șef Ionuț Negoiță. Dinamo plătește pentru ca jucătorii să poată sta în mini hotelul de la „Vila Victoria”.

RIN Hospitality  mai are o creata pentru un misterios… „avans uși”

Confort Business Solutions, cu 1.173.608, 96 lei, solicită suma în urma unor servicii nedecontate pentru transport și chirii.

 SC Dinamo 1948 SA plătea, către firma lui Negoiță, 1,04 / km, un preț bun, sub piață, însă aici intervine o altă problemă. Proprietarul nu dorea să achite costurile reparațiilor, întreținerii, astfel că, adminsitratorul judiciar a preferat o altă colaborare, mai bună din „punct de vedere economic”, conform PlaySport.ro

Comentarii