Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Gest disperat al lui Flavius Stoican

 
Stoican vrea sa-l foreze pe Desire Azankpo deși aceasta este accidentat în lipsa lui Mirko Ivanovski care este accidentat, conform Fantik  Flaviu Stoican crede ca echipa sa poate sa se salveze de la retrogradare. 

Dinamo are multi jucători indisponibili pentru următorul meci cu Universitatea Craiova. 

Mirko Ivanovski și Răzvan Patriche (suspendați), Mihai Tomozei (accidentat), iar Gabi Torje va lipsi din cauza unor probleme în familie. 

Desire Segbe Azankpo are dureri la spate, dupa meciul cu Botosani si nu s-a antrenat normal, dar Stoican se simte nevoit sa-l folosească  din cauza ca Mirko Ivanovskieste suspendat. 

„Îmi puneam mari speranțe cu Desire. Din discuțiile cu doctorul este incert”, A explica Flavius Stoican la conferința de presa. 

Florin Răducioiu, nu este de acord ca fanii sa conducă clubul. Dupa umilință primita la Botoșani, liderii programului DDB vor sa-l schimbe pe Stoican și au luat legătura cu Dušan Uhrin, Jr.. Raducioiu nu este de acord cu aceasta măsura. Team managerul Florin spune ca este foarte mândru ca suporterii dinamovisti ajuta financiar clubul,  dar nu crede ca trebuie sa conducă clubul și considera ca nu e momentul sa se vorbească despre asta. Considera ca vina e a tuturor : "Vina e a tuturor, e clar că ceva nu funcționează". Crede ca lui Dinamo ii trebuie un rezultat pozitiv pentru moralul fotbaliștilor. 


"Dupa doua trei zile jucam cu Craiova,  un meci într-adevăr complicat, intram pe teren și încercam sa facem un joc bun, dar cel mai important este sa obținem rezultate, " conform GSP

Trebuie sa fim încrezători, nu ne permitem sa transmitem jucătorilor o stare negativa, încă mai sunt șanse, mai sunt meciuri, ne lipsesc rezultatele, e vorba de o secunda care ne-a fost nefavorabila noua. 

Vrem fapte mai multe începând de maine. E o situație inedita la Dinamo, eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez foarte mult ca suporterii ajuta din punct de vedere financiar clubul într-un moment foarte complicat. Nu cred ca fanii trebuie sa conducă clubul Dinamo. Apreciem enorm ce fac, dar asta e părerea mea și nu cred ca este momentul ideal pentru a vorbi de schimbarea antrenorului. E un punct de vedere al lor, îl respectam dar nu este momentul sa vorbim despre asemenea lucruri. Vina o avem toți, rezultatele sunt negative, evident sunt probleme


Flavius Stoica: "Parca luam cele mai spectaculoase goluri, sunt împotriva noastră. Am început destul de bine jocul. Am încercat sa jucam, am avut și noi situații de a marca, am avut o posesie buna cu progresie, noi nu am reușit sa marcam. Am jucat cu doi atacanți chiar și cu trei, dar una peste alta am intalii o echipa foarte buna, o echipa care a fost pragmatica, a știut sa profite la fiecare faza pe care și-au creat-o. Nu vreau sa cedam, indiferent de scor, vreau sa jucam pana la final."


Statistic ați dominat la toate capitolele

"Si pe tabela de marcaj rămân 4 goluri primite, luam cu ușurința goluri. Asta este fotbalul nu trebuie sa cedam, nu avem nimic de pierdut trebuie sa jucam. Poate o sa se întoarcă norocul și pentru noi, parca prea multe ghinioane. In minutul 2 suntem obligați sa facem schimbare. 

Nu trebuie sa ne pierdem încrederea. Nu sunt importante numerele de pe tricou, important este ceea ce facem în teren și fiecare dintre noi știm când greșim, trebuie sa ne asumam lucrul aceasta, când greșim greșim cu toți și asa vreau sa fie în continuare. Când o sa ne bucuram o sa ne bucuram cu toți. 

Cu siguranță o sa fim o echipa buna în viitorul apropiat pentru ca am jucători într-adevăr buni care o sa demonstreze, important este sa nu-și piardă încrederea în urma unor astfel de meciuri pentru ca jucam, dar nu reușim sa marcam.

Orice este posibil, dar noi nu vrem sa retrogradeze Dinamo și de aceea facem tot ce ne sta în putință. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmanta. Punctele se înjumătățesc, dar pana atunci trebuie sa creem și sa jucam fotbal. Vreau sa nu mai oferim cadouri, primul gol îl consider un cadou, iar al doilea gol ceva spectaculos. 

Important este sa acumulam puncte și din meciurile astea care au mai rămas pana la play-out pentru ca sa nu intram cu o diferență mult prea mare. Cu siguranță nu este ușor, este important ca sa știe fiecare cum gestionează anumite situații, cum pasam, cum ne demarcam. Iti trebuie un anumit timp, dar timpul nu este aliatul nostru," a declarat Flavius Stoica: la emisiunea Fotbal Club de la Digi sport.


"Un sentiment asa și asa, sunt supărat ca am pierdut cu 4-0. Nu a fost o diferența asa de mare în meci, dar cine da gol câștigă și am luat 4 goluri. In primul rând trebuie sa dam primi gol noi primii, pentru ca noi luam gol repede și după este greu. Am încercat în prima repriza și a doua  sa jucam și ne-am deschis și am primit încă doua goluri. E foarte greu sa întorci rezultatul.

Nu contează ca am dominat la aproape toate capitolele ca se câștiga cu goluri și noi nu am dat niciunul.

Toate meciurile sunt finale pentru noi, trebuie sa luam neapărat puncte și sa continuam sa jucam la fel ca astăzi și sunt convins 100% dacă câștigam un meci va veni și o serie de meciuri câștigate. Trebuie sa câștigam un meci și sa prindem încredere în noi,"a spus Jonathan Rodriguez după partida cu Botoșani.Comentarii