Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Câinii" au făcut astăzi doua transferuri. Si Stoican nu poate conta pe 8 jucători în meciul cu Gaz Metan

 




Dinamo așteptă meciul cu mediterenii, intre timp Gaz Metan este posibil sa se prezinte cu juniorii la partida cu Dinamo, iar "câinii" au și ei 8 absente în lot. 


Din păcate pentru Dinamo, cel puțin până în prezent, strategia sportivă adoptată de Iuliu Mureșan a dat greș. Chiar dacă Dinamo a scăpat de toți jucătorii aduși în mandatul lui Rednic și a făcut 12 transferuri în cele cinci partide în care Flavius Stoican a condus echipa de la reluarea campionatului, „câinii” au câștigat un singur punct din 15, au încasat 15 goluri și au înscris o singură dată.

Numit în funcție la începutul lui octombrie, chiar în prima zi a lunii, tehnicianul a condus echipa în 12 partide, bilanțul fiind de: o victorie, trei egaluri și opt înfrângeri. Sub bagheta „Puriului”

Punctele denunțării contractului lui Mircea Rednic:  

1.Lui Mircea Rednic i s-a reproșat că a încălcat, în mod repetat, fără nicio justificare, anumite articole din contractul său. Este vorba declarațiile pe care le-a făcut la conferințele de presă de înainte și după meciuri

2. „Puriul” a fost acuzat că ar fi pus în pericol contractele jucătorilor.

3. Lui Mircea Rednic i s-au imputat și rezultatele.

4.  Lui Rednic i s-a reproșat ratarea calificării în Cupa României

5. Și, în final… optimismul. Exact! Administratorul special a concluzionat că, din cauza luărilor de poziție din „ultima perioadă” ale tehnicianului =, „nu există motive pentru îmbunătățirea situației”, conform PlaySport

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!


Stoican nu poate conta pe 8 jucători

Dinamo a efectuat 12 transferuri în acest mercato și nu pare să se oprească. Mai ales că din fotbaliștii aduși în această iarnă, unul s-a accidentat pe termen lung, Tomozei, un altul, Azankpo, va mai rata câteva runde, iar un al treilea nu mai face parte din planurile de viitor ale echipei: Chesneau. 

Dinamo va avea probleme de efectiv și vineri, contra Mediașului. Dacă Stoican speră să-l aibă din nou la dispoziție pe Gabi Torje, afectat după decesul tatălui său, iar Jonathan Rodriguez revine după etapa de suspendare, roș-albii s-au trezit loviți de alte absențe. 

Ehmann și Răuță, eliminați la Arad, vor lipsi, lui Jovanovici i-au recidivat problemele la spate. Eșanu, Carp și Mihaiu sunt în recuperare, conform GSP

Vineri, dacă o înving pe Gaz Metan, o contracandidată la evitarea retrogradării, există posibilitatea unui alt bonus. Formația lui Stoican va avea un program special în această săptămână. Astăzi, este un singur antrenament, iar de miercuri se intră în cantonament la Săftica pentru etapa cu medieșenii.


Dinamo s-a înțeles cu Gabriel Moura

Dinamo l-a transferat pe  Gabriel Moura. Dinamovistii mai caută atacanți și îi au pe listă pe Vlad Morar si Irobiso. După accidentarea lui Tomozei, ros-albii l-au inregimentat pe Gabriel Moura.Fotbalistul de 33 de ani a reușit luni seară să-și rezilieze contractul cu Gaz Metan,  din cauza restanțelor financiare, iar acum a semnat cu Dinamo, conform GSP. Moura revine la Dinamo, club pentru care a jucat în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020, bifând 14 partide. Dinamo încearcă să-i aducă pe Irobiso (28 de ani) și Vlad Morar (28 de ani). 

Dinamo îi vrea pe Irobiso și Vlad Morar

Până să-i convingă pe cei doi, Dinamo l-a adus pe Leonardo Mitruscsák (20 de ani), pe care l-a testat în amicalul cu Sporting Pitești. El a jucat pentru adversara „câinilor” și a marcat de două ori. Leonardo Mitruscsák are 6 selecții la naționala de juniori U19 a României.



Comentarii