Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Viitorul lui Flavius Stoican a fost decis

 Egalul scos de albi - rosii a linistit apele la Dinamo, cel putin pentru un moment. Reamintim ca Stoican era vazut ca si inlocuit din cauza ultimelor rezultate ale "cainilor", Stoican fiind contestat si de suporteri si de oamenii de fotbal. 

Dinamo are de jucat etapa viitoare contra celor de la Gaz Metan, echipă pe care speră să o întreacă până la finalul stagiunii. Momentan, trupa lui Poenaru are 9 puncte peste bucureșteni.

Marco Ehmann și Alexandru Răuță, eliminați la Arad, urmează să fie absenți cu siguranță. Igor Jovanovic, folosit în premieră după transferul în iarnă, a fost înlocuit de Stoican după ce a acuzat probleme la spate și prezența sa este pusă sub semnul întrebării.


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a lămurit situația antrenorului Flavius Stoican, dar și a lui Iuliu Mureșan, administratorul special.

"Situația lui Stoican e simplă. Niciodată nu s-a pus problema plecării lui. Nu poți schimba un antrenor după doar 4 etape, efectiv nu are timp să-și expună ideile. Așadar, Stoican are toată susținerea noastră. Domnul Mureșan nu ține de scaun.

A spus că dacă se consideră că plecarea sa ar face bine clubului, nu ar ezita. Din câte știu eu, nu s-a problema demisiei până acum, cum s-a scris în presă. Atât Stoican, cât și Mureșan, rămân la Dinamo", a spus Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate pentru digisport

Răzvan Zăvăleanu, optimist după egalul cu UTA. Ce spune de Gaz Metan

Adminsitratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit după punctul pe care trupa lui Stoican l-a scos la Arad. 


"Noi îl apreciem pe Răuță, încearcă să-și facă datoria. Lucrurile astea se mai întampla și nu cred că trebuie să-l blamăm. M-a entuziasmat întreagă echipă, parcă a fost după chipul și asemănarea lui Stoican. Salvarea lui Dinamo trebuie să vină de la Dinamo.

Nu vreau să intru în problemele celor de la Mediaș, eu sper doar să-i învingem pe teren. Este de apreciat curajul lui Stoican în condițiile în care știa ce program avem.

Sper ca încrederea pe care le-o transmite jucătorilor să aducă puncte pentru a ne îndeplini obiectivul", a spus Răzvan Zăvăleanu, la Pro X.

Comentarii