Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Conducerea dinamovistă vrea să perfecteze un amical

 




Conducerea dinamovista se gadeste si la suporteri. Dinamo vrea sa perfecteze în următoarea perioada un amical .Botoșani va da piept cu cei de la Dinamo, luni, 7 februarie, ora 19.55, în etapa 24. 

Dinamo nu se afla pe un loc în clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. 12 fotbaliști un fost transferați în aceasta iarna, iar Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo . 

Dinamovistii ocupa penultimul loc în Liga 1, iar șansa lor în acest campionat este sa ajungă pe poștia a 14 în clasament pentru a juca barajul pentru rămânerea în Liga 1. In acest moment pe locul 14 se afla echipa U Craiova 1948, dar diferența intre cele doua echipe este de 10 puncte în favoarea lui U Craiova 1948. O diferența greu de remontat chiar dacă punctele se vor înjumătății. Sansa dinamovistilor se numește de fapt Gaz Metan, o echipa aflata pe locul 13 în clasamentul Ligi 1, dar cu o situație financiara neclara. 

Roși-albii în acest campionat în primul rând trebuie sa-și joace șansa, dar cu un ochi sunt atenți la situația financiara a celor Gaz Metan, care ar putea sa dea faliment. 

Etapa următoare Dinamo se va deplasa la Botosani o echipa care ne-a pus în ultimul timp mereu probleme, o echipa aflata pe un liniștitor loc 4 în Liga 1, dar cum mingea e rotunda, dinamovisti spera într-o victorie împotriva Botanistului.

Dinamo vrea sa perfecteze un amical cu Real Madrid Castilla în primăvară asta. Partida ar putea sa se joace în luna martie, iar conducerea dinamovistă trebuie sa dea un răspuns acum. Reprezentații clubului Real Madrid Castilla sunt de acord cu disputarea acestui meci, decizia finala trebuie sa o ia Flavius Stoican și Iuliu Muresan. 

DDB Spania va achita toate costurile ce înseamnă cazarea si transportul delegației dinamoviste, conform Digi Sport. Meciul ar putea sa se desfășoare în pauza competițională, data exacta ne fiind stabilita. 

Iuliu Mureșan,  a confirmat ca acest meci dacă va avea loc nu-i va costa nimic pe dinamovisti, iar decizia finala se va lua în următoarea perioada. 


"O sa se discute cu antrenorii, rămâne de văzut dacă este potrivita aceasta deplasare. Nu ne-ar costa nimic. Prioritar este campionatul, vom analiza propunerea. "


Marius Tomozei (UTA Arad), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni),Baptiste Aloe (Arouca), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Igor Jovanovic (Suduva) sunt jucatorii transferati de rosi-albi.


Comentarii