Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dezvăluiri despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo. Dinamobilul, o nouă sursă de venit pentru clubul Dinamo

 



Dinamo a reușit să câștige 4-0 în fața lui Gaz Metan în Ștefan cel Mare.

Diego Fabbrini, unul dintre cei mai tehnici jucători care au evoluat în Liga 1 în ultimii ani, a plecat de la ros-albi, transferându-se la Ascoli. Fabbrini avea un salariu foarte mare pentru nivelul campionatului nostru, 18.000 de euro, iar Dinamo nu a putut sa-și permită jucătorul asa ca l-a cedat. Italianul s-a adresat comisiilor la acea vreme pentru a-și recupera sumele restante.

Dacă apreciați munca depusa de noi  puteți dona cât va lasă sufletul. Mulțumim anticipat! Click aici!

Mijlocașul italian nu a reușit sa se impună la Ascoli, astfel că a fost cedat tot în Serie B, fiind cedat la Alessandria, potrivit Prosport


Declarațiile fotbaliștilor și a antrenorului dinamovist după meciul cu Gaz Metan Mediaș

Dinamobilul, o nouă sursă de venit pentru clubul Dinamo: „Cel mai bine se vând tricourile cu Cătălin Hîldan”

 Fanii au mai avut parte de o surpriză plăcută: Dinamobilul a revenit la meciurile alb-roșiilor, iar suporterii au o gamă largă de produse din care pot alege. Vestitul Dinamobil a revenit la meciurile lui Dinamo, iar suporterii își pot achiziționa produse cu Dinamo în zilele în care "câinii" joacă acasă. Suporterii pot sa-și achiziționeze fesuri, eșarfe, fulare și tricouri de suporter și cu legendele clubului.

La aproape o lună de la revenirea Dinamobilului, lucrurile se mișcă foarte bine și aflăm că urmează și alte surprize pentru fani: „Deocamdată suntem la stadion doar în zi de meci. Nu mergem în deplasare. Fanii o să aibă parte de niște surprize. Urmează să lansăm mai multe produse”, aflăm de la angajații clubului care se ocupă de magazinul mobil. Merge bine vânzarea. Ne bucurăm că am revenit. Avem și articole pentru fete și pentru copii: mănuși, perne, chiar și dulciuri, fursecuri” conform Fanatik 





Țintă nouă pentru Dinamo? Andrei Cristea și-a reziliat contractul și a mers în „Ștefan cel Mare”: „Am fost în tribune, mă bucur că au câștigat”

Atacantul Andrei Cristea (37 de ani) și-a reziliat contractul cu CS Mioveni. „S-a ajuns la acest deznodământ cu acordul ambelor părți”, a precizat Daniel Barbu, directorul sportiv al echipei, potrivit GSP.ro. Venit de la Poli Iași, Cristea nu a mai intrat în planurile antrenorului. Acesta a bifat ultima prezență în tricoul celor de la CS Mioveni pe 30 octombrie 2021.


Florin Prunea, dezvăluiri despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo

Florin Prunea, vorbit despre implicarea lui Nicolae Badea la echipa la Dinamo. Fostul mare portar și fost manager general la Dinamo, confirma că Nicolae Badea a ajutat clubul Dinamo în acest sezon al Ligii 1 și ca o va face în continuare. 

Fostul portar spune ca Nicolae Badea se va întâlni, în următoarele zile, cu Răzvan Zăvăleanu, pentru a discuta despre problemele clubului.

„Indiferent de cine va veni la Dinamo și în orice moment, fie într-un moment favorabil sau într-un moment nefavorabil, Nicolae Badea va fi alături de club. Cu siguranță că se va implica la Dinamo. Din câte știu, va fi o discuție în următoarele zile între el și domnul Zăvăleanu, în care se vor regla problemele. 

Nu am OK-ul lui ca să spun, dar eu pot să spun doar atât: a ajutat enorm de mult de la începutul campionatului. A plătit contracte la jucători, a adus alți sponsori la echipă, a plătit tot ce înseamnă cazare și tot ce înseamnă deplasări”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.


Comentarii