Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ce se întâmplă cu atacanții pe care vrea să îi aducă Dinamo! Si un mare fotbalist dinamovist crede ca Dinamo a scăpat de retrogradarea directă

 



Răzvan Grădinaru a renunțat la 30.000 de euro pentru a scăpa de Gaz Metan si a semna cu Dinamo

„Sunt în drum spre București, spre casă. Am renunțat la toți banii pe care îi aveam de primit de la Gaz Metan, am reziliat aseară 30.000 de euro am pierdut, atât trebuia să recuperez de la Mediaș și nu îi voi mai primi. Am ales să pierd o sumă de bani și să am un plus în carieră”, a declarat Grădinaru în emisiunea „Digi Sport Special”.

8 jucători și-au reziliat aseară contractul cu Gaz Metan: Ioan Filip, Răzvan Trif, Vlad Morar, Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura, Octavian Vâlceanu, Răzvan Horj si Mihai Lixandru; aceștia au renunțat la toate drepturile financiare.

Este cotat la 550.000 de euro și trecut pe la juniorii de la Dinamo și FCSB.


Ionel Dănciulescu crede că Dinamo a scăpat de retrogradarea directă, nu și de ”baraj”

Ionel Dănciulescu, crede ca Dinamo a scăpat de retrogradarea directa din cauza situației de la Gaz Metan și ca fotbaliștii dinamovisti ar trebui sa arate mai bine în meciurile ce vor urma pentru ca nu ar mai trebui sa simtă tensiunea retrogradării directe și acest lucru după Danciulescu ar ajuta mult jucătorii psihic.

"Echipa a arătat mult mai bine. UTA nu a avut trei-patru ocazii mari de a marca. Dinamo era o echipă care primea goluri ușor și rapid în ultima perioadă. S-a schimbat și sistemul de joc, dar echipa a arătat mult mai bine. Poate fi meciul care declanșează o stare de bine, o atmosferă plăcută, moralul jucătorilor să fie la cote mari. Jucătorii nu vor mai avea presiunea aceea de retrogradare directă. Lucrul acesta e exclus. Echipa ar trebui să aibă o creștere în joc și în exprimare. Trebuie să arate mai bine la meciurile din play-out și baraj. Joci cu o echipă din Liga 2, e adevărat, dar nu trebuie să fie loc de surprize”, a declarat Ionel Dănciulescu la emisiunea Digi Sport Special.

Dinamo a pus ochii pe doi atacanți de la Gaz Metan Mediaș: Christian Irobiso și Vlad Morar însa ros-albii au concurenta puternica. Echipa lui Hagi și-l dorește Vlad Morar, iar jucătorul a pus conducerea "câinilor" în așteptare. Dinamo are mari probleme în ofensivă și sunt în căutarea unui atacant de careu. Ros-albii sunt interesați de fotbaliști care au deja meciuri în picioare. 


Astfel, alternativa atacanților de la Gaz Metan Mediaș este viabilă. Conducerea "Câinilor" spera sa aducă măcar un atacant. Atacantul Vlad Morar a cerut timp de gândire până miercuri, când va da un răspuns.

În ceea ce îl privește pe Christian Irobiso, atacantul şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract înainte de încheierea perioadei de transferuri.

 Astfel jucătorul Irobiso mai are de așteptat două sau trei săptămâni, iar abia apoi va putea semna din postura de jucător liber. Regulamentul ii permite nigerianului sa semneze cu Dinamo din postura de jucător liber pentru că memoriul a fost depus înainte de încheierea perioadei de mercato. Conducerea dinamovista ar putea să îl aducă pe Irobiso pentru meciurile din play-out, conform Fanatik

Comentarii