Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Reveniri de marcă în lotul „câinilor”

 "Marea majoritate nu ne dădeau nicio șansa. Luptam, muncim și suntem atenți și psihic la tot ce înseamnă Dinamo București. Pentru ca eu împreuna cu Florin Răducioiu, Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu și jucătorii am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc! Chiar dacă acum șansele noastre sunt mai mari, nu trebuie sa ne culcam pe aceasta ureche. Nu ma bucur de raul altora, în general sunt atent la ce fac eu ca antrenor, ce fac jucătorii, ce fac oamenii care vor sa ajute aceasta echipa. Fapte multe, mai puține vorbe.


În general, în subconștientul fotbaliștilor există o încredere mai mare decât ar trebui. Doar pentru că joacă cu o echipă cu probleme mari, există automulțumirea. Eu vreau ca jucătorii mei să fie conștienți că vom avea un meci foarte important. Doar Grădinaru este în lotul echipei, ieri s-a antrenat, astăzi îi așteptăm pe Vlad Morar și Gabriel de Moura. În funcție de starea lor, voi decide dacă vor face parte din lotul de 20. " a spus Flavius Stoican la conferita de presa, conform GSP.

"Am găsit o lista de jucători dintre care 4, 5 nu mai vroiau sa joace, iar Steliano Filip a luat o decizie inteligenta de a reveni în grup și sa fie folositor lui Dinamo. Moralul fotbalistului este foarte bun, avem nevoie de el, ne mai așteptă încă 5 meciuri din acest campionat regulat, după care vor urma aceste finale din play-out. Cred ca e bun moralul, grupul l-a primit cu bratele deschise,"a spus Florin Răducioiu, team-manager Dinamo, la conferința de presa.”Irobiso și-a dat acordul să semneze cu noi. A fost amânat până pe 23 de Comisii. Să sperăm că îl putem înregistra,"a declarat Iuliu Mureșan, la ProX.


Dan Petrescu se teme de Dinamo, după ultimele transferuri ale "câinilor"

"Acum mi se pare că mai jucăm o dată cu Mediaş (n.r. referire la faptul că Dinamo a transferat mai multi jucători de la Mediaș).

Din ce am citit și am aflat, jucătorii lor sunt toţi la Dinamo. Pentru noi nu e bine, pentru că jucătorii de la Mediaș sunt foarte buni și preferam să nu fie la Dinamo, dar ăsta e 'norocul” nostru'”, a spus Dan Petrescu conform Digi Sport

Vesti bune dinspre gruparea dinamovistă. O parte din jucători s-au recuperat și sunt apți de joc. Daca Grădinaru și Moura s-au antrenat cu echipa, Gabriel Torje si Cătălin Carp au revenit în lotul ros-albilor. 

Ros-albii joacă împotriva unei echipe încropite, rămasă fără cei mai buni fotbaliști, și cu Marin Dună pe banca tehnică, în lipsa lui Ilie Poenaru care a părăsit echipa.

"Câinii"au destule probleme de lot, dar au început să le revină jucători foarte importanți. Conform informațiilor GSP, Cătălin Carp, este refăcut sută la sută după accidentare, iar Gabi Torje, revenit la antrenamente după decesul tatălui său. Eșanu, Azankpo și Mihaiu urmează să revină de luni la antrenamentele echipei, pot fi luați în calcule pentru partida cu Rapid. 

Steliano Filip va avea un program separat, a pierdut mult în ultima perioadă. Când mental și fizic va fi apt, iar Dinamo va avea nevoie de el, atunci o să vorbim de revenirea lui. Fiindcă atunci când va intra pe teren, trebuie să-i fie simțită prezența, nu doar să fie un jucător.

Comentarii