Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






"Câinii" amenință formațiile din Liga a 2-a care vor baraj cu Dinamo

 


Războiul din Ucraina scade şansele ca un nou investitor să apară la Dinamo!

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat că războiul din Ucraina scade şi mai mult şansele ca la Dinamo să vină un investitor în această perioadă:

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

“Discuţiile trenează foarte tare. Nu aş putea spune că am înregistrat progrese semnificative. Nici măcar

 progrese. Discutăm în continuare, ni se mai cere un act, o informaţie. Eu cred că dacă aş fi interesat să preiau echipa, m-aş mişca ceva mai repede. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Cumva şi războiul din Ucraina are o importanţă destul de mare pentru că oamenii care au bani se gândesc în acest moment cum să se protejeze, nu cum să cheltuie. Dar mai avem”, a spus Zăvăleanu potrivit Fanatik.


Răzvan Grădinaru, mijlocaș la Dinamo, crede că echipa sa va ocupa un loc de baraj la final de play-out, dar că nu va avea probleme împotriva oricărei formații de Liga 2 care le-ar ieși în cale.

Răzvan Grădinaru, Dinamo: „Îi așteptăm la baraj pe toți!”

Degeaba spune lumea că nu e așa. Am jucat și noi amicale cu cei din Liga a 2-a și se termina cu mult la 0. E diferență mare între ligi. Sperăm să le dăm peste nas celor care sunt fericiți și se gândesc că Dinamo pică. Îi așteptăm la baraj pe toți, să vadă cum dăm două sau trei din primul meci și îi liniștim.

La televizor vezi că toată lumea vrea să pice cu Dinamo, dar stați să vedem. Poate câștigăm 6 meciuri la

 rând și nu intrăm la baraj. Nu-mi imaginam că o echipă ca Dinamo o să ajungă aici. Sunt atâtea probleme în fotbalul din România și în ceva timp poți să o vezi și pe CFR Cluj aici.

Sperăm ca din anii viitori să nu se mai întâmple asta. Atmosfera este bună, lucrurile care apar în presă

 nu sunt din partea noastră, că nu suntem idioți să ne dăm singuri în cap. E o echipă mare, mereu vedeam că apar lucruri de aici.

Cum să putem să spunem că suntem nemulțumiți de Uhrin în doar 10 zile? Sperăm doar să fim sănătoși în perioada următoare și să arătăm pe teren ce putem", a spus Răzvan Grădinaru, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Comentarii