Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Câinii" amenință formațiile din Liga a 2-a care vor baraj cu Dinamo

 


Războiul din Ucraina scade şansele ca un nou investitor să apară la Dinamo!

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat că războiul din Ucraina scade şi mai mult şansele ca la Dinamo să vină un investitor în această perioadă:

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

“Discuţiile trenează foarte tare. Nu aş putea spune că am înregistrat progrese semnificative. Nici măcar

 progrese. Discutăm în continuare, ni se mai cere un act, o informaţie. Eu cred că dacă aş fi interesat să preiau echipa, m-aş mişca ceva mai repede. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Cumva şi războiul din Ucraina are o importanţă destul de mare pentru că oamenii care au bani se gândesc în acest moment cum să se protejeze, nu cum să cheltuie. Dar mai avem”, a spus Zăvăleanu potrivit Fanatik.


Răzvan Grădinaru, mijlocaș la Dinamo, crede că echipa sa va ocupa un loc de baraj la final de play-out, dar că nu va avea probleme împotriva oricărei formații de Liga 2 care le-ar ieși în cale.

Răzvan Grădinaru, Dinamo: „Îi așteptăm la baraj pe toți!”

Degeaba spune lumea că nu e așa. Am jucat și noi amicale cu cei din Liga a 2-a și se termina cu mult la 0. E diferență mare între ligi. Sperăm să le dăm peste nas celor care sunt fericiți și se gândesc că Dinamo pică. Îi așteptăm la baraj pe toți, să vadă cum dăm două sau trei din primul meci și îi liniștim.

La televizor vezi că toată lumea vrea să pice cu Dinamo, dar stați să vedem. Poate câștigăm 6 meciuri la

 rând și nu intrăm la baraj. Nu-mi imaginam că o echipă ca Dinamo o să ajungă aici. Sunt atâtea probleme în fotbalul din România și în ceva timp poți să o vezi și pe CFR Cluj aici.

Sperăm ca din anii viitori să nu se mai întâmple asta. Atmosfera este bună, lucrurile care apar în presă

 nu sunt din partea noastră, că nu suntem idioți să ne dăm singuri în cap. E o echipă mare, mereu vedeam că apar lucruri de aici.

Cum să putem să spunem că suntem nemulțumiți de Uhrin în doar 10 zile? Sperăm doar să fim sănătoși în perioada următoare și să arătăm pe teren ce putem", a spus Răzvan Grădinaru, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Comentarii