Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mircea Rednic a fost pe punctul de a cumpăra clubul Dinamo!

 UPDATE: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor!


Mircea Rednic a dezvăluit în cadrul unei intervenții telefonice la Digi Sport Special că a fost pe punctul de a cumpăra Dinamo atunci când se afla încă pe banca tehnică a echipei.

”Am revenit la Dinamo, pentru că e Dinamo. Am venit să antrenez și am fost dispus să ajut. Am vorbit cu o persoană care era implicată și am întrebat dacă nu vrea să cumpărăm amândoi echipa și mi-a spus că nu e momentul. Asta a fost înainte să plec. Sunt datorii de două milioane și ceva.

Ce să ia un om de afaceri de la Dinamo. Nici nu au stadion. De ce l-am abordat pe Badea? Pe domnul Badea l-am abordat. Dacă e corect, va recunoaște. Nu vreau să zică lumea că eu creez discuții, că stric atmosfera. Am intervenit că nu mi se pare corect ca suporterii schimbă antrenorii.

Haideți să nu ne mirăm că Dinamo e în situația în care e. Nu au avut încredere într-un antrenor care a făcut performanță și care s-a implicat”, a declarat Mircea Rednic la emisiunea Digi Sport Special.

”Vi se pare normal ca jucătorii să decidă antrenorul care vine și care pleacă? De ce avem conducere? Câți jucători au plecat de la Dinamo? Au plecat 13, 14 cu Dudea. Au venit 16. De ce a fost dat Rednic afară? Că a vrut să desființeze echipa, așa a zis domnul Mureșan. Ce e cu cei 16? Ce calitate în plus au adus?

Dacă la Dinamo au ajuns să decidă jucătorii ce antrenor și ce jucători vin la echipă... Eu am preluat Dinamo după șapte înfrângeri. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Știu ce spun”, a mai spus Mircea Rednic.


 Steliano Filip a intrat în direct și a răspuns acuzațiilor lui Mircea Rednic

”Am ascultat ce a spus Mircea Rednic, dar foarte puțin, pentru că am ajuns acasă și am primit mai multe mesaje cu 'ai văzut ce-a spus Mircea Rednic?'. Am ținut să intru în direct pentru că nu mi se pare normal ce s-a spus. În primul rând, eu nu fac transferuri și nu am făcut niciodată transferuri la Dinamo.

Costi Nica era la echipă de prin martie, se antrena cu noi. Gabi Torje este prietenul meu și era la Timișoara, eram cu el. 

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Avea discuții cu mai multe echipe din Liga 1 și i-am spus că s-ar putea să se ridice interdicția la transferuri și l-am întrebat dacă ar vrea să vină să ne ajute.

Nu semnez eu jucători. Apoi i-am spus domnului Mureșan că Gabi Torje ne-ar putea ajuta, atât am spus. Cosmin Matei avea oferte din Polonia, din Turcia, i-am spus 'hai să ne ajuți'. Atât am spus”, a declarat Steliano Filip, la Digi Sport Special.

Episodul ”burgerii” de la Mediaș

”E mult spus că am comandat eu burgeri. S-a oferit Eric, care e din Mediaș și și-a deschis un restaurant, să ne ofere niște burgeri. Eu i-am întrebat pe băieți care vor să mănânce. 

De-asta am pierdut noi la Mediaș? Că am mâncat burgeri după meci?”, a transmis Steliano Filip.


Comentarii