Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Mircea Rednic a fost pe punctul de a cumpăra clubul Dinamo!

 



UPDATE: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor!


Mircea Rednic a dezvăluit în cadrul unei intervenții telefonice la Digi Sport Special că a fost pe punctul de a cumpăra Dinamo atunci când se afla încă pe banca tehnică a echipei.

”Am revenit la Dinamo, pentru că e Dinamo. Am venit să antrenez și am fost dispus să ajut. Am vorbit cu o persoană care era implicată și am întrebat dacă nu vrea să cumpărăm amândoi echipa și mi-a spus că nu e momentul. Asta a fost înainte să plec. Sunt datorii de două milioane și ceva.

Ce să ia un om de afaceri de la Dinamo. Nici nu au stadion. De ce l-am abordat pe Badea? Pe domnul Badea l-am abordat. Dacă e corect, va recunoaște. Nu vreau să zică lumea că eu creez discuții, că stric atmosfera. Am intervenit că nu mi se pare corect ca suporterii schimbă antrenorii.

Haideți să nu ne mirăm că Dinamo e în situația în care e. Nu au avut încredere într-un antrenor care a făcut performanță și care s-a implicat”, a declarat Mircea Rednic la emisiunea Digi Sport Special.

”Vi se pare normal ca jucătorii să decidă antrenorul care vine și care pleacă? De ce avem conducere? Câți jucători au plecat de la Dinamo? Au plecat 13, 14 cu Dudea. Au venit 16. De ce a fost dat Rednic afară? Că a vrut să desființeze echipa, așa a zis domnul Mureșan. Ce e cu cei 16? Ce calitate în plus au adus?

Dacă la Dinamo au ajuns să decidă jucătorii ce antrenor și ce jucători vin la echipă... Eu am preluat Dinamo după șapte înfrângeri. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Știu ce spun”, a mai spus Mircea Rednic.


 Steliano Filip a intrat în direct și a răspuns acuzațiilor lui Mircea Rednic

”Am ascultat ce a spus Mircea Rednic, dar foarte puțin, pentru că am ajuns acasă și am primit mai multe mesaje cu 'ai văzut ce-a spus Mircea Rednic?'. Am ținut să intru în direct pentru că nu mi se pare normal ce s-a spus. În primul rând, eu nu fac transferuri și nu am făcut niciodată transferuri la Dinamo.

Costi Nica era la echipă de prin martie, se antrena cu noi. Gabi Torje este prietenul meu și era la Timișoara, eram cu el. 

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Avea discuții cu mai multe echipe din Liga 1 și i-am spus că s-ar putea să se ridice interdicția la transferuri și l-am întrebat dacă ar vrea să vină să ne ajute.

Nu semnez eu jucători. Apoi i-am spus domnului Mureșan că Gabi Torje ne-ar putea ajuta, atât am spus. Cosmin Matei avea oferte din Polonia, din Turcia, i-am spus 'hai să ne ajuți'. Atât am spus”, a declarat Steliano Filip, la Digi Sport Special.

Episodul ”burgerii” de la Mediaș

”E mult spus că am comandat eu burgeri. S-a oferit Eric, care e din Mediaș și și-a deschis un restaurant, să ne ofere niște burgeri. Eu i-am întrebat pe băieți care vor să mănânce. 

De-asta am pierdut noi la Mediaș? Că am mâncat burgeri după meci?”, a transmis Steliano Filip.


Comentarii