Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Decizie de ultimă oră la Dinamo! Zăvăleanu acționează prompt

 Iuliu Mureșan, făcut praf de unul dintre sponsorii de la Dinamo

„Suntem la două puncte de Clinceni. Și au început să facă plăți… Sper să prindem barajul. Din păcate, avem jucători aduși de oameni care ne îngroapă. Cei patru de la Mediaș sunt buni”, a scris Marian

Iuhasz pe rețelele de socializare după ce Dinamo a pierdut cu 3-1 în fața Rapidului, în prima etapă din play-out.

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

Sponsorul „câinilor” a ținut să menționeze că este nemulțumit de activitatea lui Iuliu Mureșan, administratorul special sosit în Șos. Ștefan cel Mare la începutul acestui sezon. Marian Iuhasz este membru Elite DDB, adică plătește o cotizație de 1948 de euro pe an.

„Dumneavoastră, dacă ați fi dinamovist, ați fi mulțumit în situația actuală? Nu cred că există unul mulțumit. Eu nu sunt mulțumit! În fine, sunt problemele noastre. 

Eu n-am nicio relație proastă cu nimeni. N-am profituri de la nimeni, deşi sunt și eu un membru DDB și un suporter cu adevărat”, a declarat Marian Iuhasz pentru GSP.


Cristi Pulhac a vorbit în cadrul emisiunii Playsport Live despre situația de la Dinamo. Fostul fundaș din Ștefan cel Mare îi apără pe Gabi Torje și Iuliu Mureșan.

Despre Gabi Torje

„Sunt unii care sunt în galerie acolo de foarte mult timp. E foarte greu. E greu să revii și să refaci totul. Nu e nimeni care să ia decizii și să câștige singur în Liga 1. Uite, Mioveniul, câștigă în grup.

Și pregătirea și tot ce se întâmplă acolo. Toată lumea trage de jucători la maximum. Nu știu ce se întâmplă și la portari. Nu mai comparați vremurile alea când era Lobonț în poartă. Ce să mai vorbim, Lobonț nici nu avea nevoie de antrenor.

Dacă pleacă Torje, pe cine mai contestăm? Mai rămâne Filip. Bine, trebuie să știi când să dau replici, când să vorbești, să îți vezi de treaba ta. Ei îmi spuneau joacă tu bine și să vezi cum te pupă după aia.

Despre Mircea Rednic

Rednic a fost contestat din cauza că face multe transferuri. Dacă ne uităm, Stoican a făcut mai multe transferuri. Eu mă tot gândeam, bă, poate antrenorul, poate nu au fost bune transferurile anul ăsta. Dar jucătorii care vin nu pot să ducă situația asta și numele ăsta, Dinamo, în spate.

E foarte greu de jucat la o echipă mare, cu tradiție, se uită lumea la fiecare pas. Trebuie să te autodepășești.

Despre Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan? E un singur om în care toată lumea dă. Dar nu poți să faci toate alea, să aduci jucători, să faci transferuri, să te ocupi de licențiere, să mai stai să mai și răspunzi pe la toate emisiunile. A greșit, a spus omul, l-a pus pe barba lui pe Stoican… Dar ce vrei să facă omul mai mult.

Cum să spui de rea intenție, că nu ne batem la campionat cu CFR! Nu suntem la trei puncte de CFR.

Eu sper să nu ajungem la baraj. Mi-e frică de echipele… Le și urmăresc în ultimul timp, să vedem cu cine vom juca. Cred că se poate, mai sunt meciuri de jucat, dar vom vedea”, a mai spus Cristi Pulhac în cadrul emisiunii Playsport Live.

Decizie de ultimă oră la Dinamo! Zăvăleanu folosește ordonanța președințială după victoria lui Dorin Șerdean.

Dorin Șerdean vrea să conducă Dinamo, dar liderii programului DDB nu cedează. Șerdean a câștigat,

 sâmbătă, procesul prin care a cerut să fie repus în funcția de președinte la Dinamo, dar „câinii” încearcă să-l blocheze.

Ordonanța președințială la Dinamo

Administratorul judiciar RTZ a contestat la Curtea de Apel București victoria lui Dorin Șerdean. Din informațiile Playsport.ro, Răzvan Zăvăleanu a apelat la ordonanța președințială, o procedură specială

 care se folosește numai în cazuri speciale. Dinamo se află în insolvență, astfel că ordonanța președințială a fost la îndemâna „câinilor”.
Comentarii