Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Clauzele pentru care Uhrin n-a semnat până acum cu Dinamo. Ionel Ganea: „Nu cred că Dinamo va avea probleme la baraj!”

 Ionel Ganea îl „taxează” pe Giani Kiriță în clinciul cu Steliano Filip.

Ok, îl înțeleg că este cu sufletul aproape de Dinamo și e fost dinamovist. Dar au fost jucători mult mai valoroși decât Giani și nu s-au băgat așa în seamă acolo, la echipă.

VIDEO - In numirea lui Dusan Uhrin Jr. a contat și părerea fanilor

Și Filip greșește, din punctul meu de vedere. El e jucător activ, trebuie să-și vadă de treabă și să se concentreze la fotbal, că de aia e plătit. Din punctul meu de vedere, nu-și avea rostul această dispută.

Jucătorii trebuie să-și vadă de treabă, să se concentreze și să ducă echipa acolo unde îi e locul. Jucătorul trebuie să fie mai rezervat. Cum ar fi ca, acum, jucătorii de la Chelsea să iasă și să facă scandal?”, a declarat Ionel Ganea, potrivit Fanatik.

Ionel Ganea: „Nu cred că Dinamo va avea probleme la baraj!”

Ionel Ganea este de părere că, în cazul în care Dinamo va continua cu jocul din ultima perioadă, va ajunge la barajul de menținere în Casa Pariurilor Liga 1.

„Crezi că părerile noastre îndreaptă situația? Ei, în momentul de față, sunt scăpați de retrogradarea directă. Dacă joacă tot așa, sunt la baraj. Nu cred că Dinamo va avea probleme la baraj. Nu știu ce forță are Clinceni să-i încurce. Nici nu știu dacă își ia licența Clinceni”, a mai spus Ionel Ganea.


Clauzele pentru care Uhrin n-a semnat până acum cu Dinamo!

Conducerea lui Dinamo a specificat în contractul lui Uhrin că va încasa o primă de 15.000 de euro dacă va salva de la retrogradare echipa în acest sezon. În același timp, șefii din „Ștefan cel Mare” i-au pus obiectiv cehului să califice echipa în play-off sezonul următor, în caz contrar să fie dat afară la sfârșitul campionatului regulat și să-și primească banii la zi.

Dusan Uhrin n-a fost de acord cu această cerere a „câinilor” și a venit cu o contraofertă: cehul vrea să-și

 încaseze banii până la finalul întregului sezon în cazul în care nu duce echipa în play-off, nu până la sfârșitul sezonului regulat, cum vrea DDB.

A doua clauză cu care Dusan Uhrin nu este de acord e legată de staff-ul său. Secunzii cehului, Sebi

 Moga și Dragoș Picu, vor și ei prime dacă Dinamo se salvează de la retrogradare în acest sezon. Mai exact, cei doi vor să fie stipulat în contract că vor încasa fiecare câte 50% din cât ia Uhrin, adică 7.500 de euro de persoană.

Din cauza acestor două motive, Dusan Uhrin a ezitat să semneze contractul până la ora redactării acestei știri, potrivit Prosport

Comentarii