Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Uhrin jr. are o soluție în plusCostel Orac este de părere ca Dinamo pornește ca favorita dacă va juca barajul pentru supraviețuire.

Orac spune că Dinamo ar porni favorită în cazul în care va ajunge să dispute o „dublă” pentru supraviețuire, cel mai plauzibil scenariu în acest moment.

„E greu de prevăzut ce se va întâmpla. Dacă lucrurile nu se vor degrada în continuare, eu cred că au o șansă în plus. Toată lumea va fi conștientă că soluția finală e barajul, așa că se vor pregăti pentru aceste două meciuri. 

Chiar dacă diferența de valoare între prima ligă și liga a doua nu mai e la fel cum era înainte, echipele din Liga 1 pornesc favorite. Barajul ar fi o șansă în plus, dar asta cu o singură condiție: ca ceea ce se petrece acum la Dinamo să intre pe un făgaș normal. Mă refer la tot ce înseamnă liniște în cadrul echipei, pregătire și așa mai departe”, a declarat Costel Orac, potrivit GSP.ro


Gică Mihali face apel la orgoliul jucătorilor de la Dinamo. "Chiar așa, râde toată lumea?"

"E foarte trist, am avut încredere în jucătorii de la Dinamo. Am stat șapte ani acolo, mă gândesc că trebuie să ai un orgoliu... “chiar așa, râde toată lumea de mine?”. Și cu antrenorii, s-au schimbat… e greu ca jucător să schimbi cinci antrenori într-un an. Iar despre numărul jucătorilor, suntem de Cartea Recordurilor (n.r. – Dinamo a avut 55 de jucători înregistrați în acest sezon). E rușinos ca Dinamo să se salveze la un baraj, dar măcar să se salveze și acolo.

M-am întrebat de ce n-au putut să se înțeleagă, acum doi ani sau patru ani, în privința stadionului. S-a făcut Rapidul, Steaua, Arcul de Triumf. Chiar nu se puteau înțelege oamenii ăia care au actele? Sunt atâția suporteri, aveam și noi acum un stadion frumos. Vă dați seama ce se întâmpla?

 Dar orgoliile sunt foarte mari la noi. Deocamdată, nu se mișcă nimic", a spus Gheorghe Mihali, la Liga Digi Sport.

Atacantul Desire Azankpo este în plin proces de recuperare după probleme la spate ce-au debutat după primele minute jucate în alb-roșu. O repriză.

După săptămâni întregi de negocieri, la începutul lui 2022, Dinamo l-a convins pe internaționalul din Benin să semneze până în vară cu bucureștenii, el fiind împrumutat de la Dunkerque

Desire Azankpo, internaționalul din Benin al lui Dinamo, este refăcut fizic și va constitui o soluție în plus în atac, potrivit GSP.

Desire a acuzat probleme la spate, a plecat la tratament în Franța, s-a întors mai târziu cu două săptămâni decât așa cum promisese, dar acum sunt șanse să arate ce poate pe teren. 

VIDEO - Nemulțumirea lui Dusan Uhrin după amicalul Dinamo - Zimbru 2-0


Comentarii