Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Uhrin jr. are o soluție în plusCostel Orac este de părere ca Dinamo pornește ca favorita dacă va juca barajul pentru supraviețuire.

Orac spune că Dinamo ar porni favorită în cazul în care va ajunge să dispute o „dublă” pentru supraviețuire, cel mai plauzibil scenariu în acest moment.

„E greu de prevăzut ce se va întâmpla. Dacă lucrurile nu se vor degrada în continuare, eu cred că au o șansă în plus. Toată lumea va fi conștientă că soluția finală e barajul, așa că se vor pregăti pentru aceste două meciuri. 

Chiar dacă diferența de valoare între prima ligă și liga a doua nu mai e la fel cum era înainte, echipele din Liga 1 pornesc favorite. Barajul ar fi o șansă în plus, dar asta cu o singură condiție: ca ceea ce se petrece acum la Dinamo să intre pe un făgaș normal. Mă refer la tot ce înseamnă liniște în cadrul echipei, pregătire și așa mai departe”, a declarat Costel Orac, potrivit GSP.ro


Gică Mihali face apel la orgoliul jucătorilor de la Dinamo. "Chiar așa, râde toată lumea?"

"E foarte trist, am avut încredere în jucătorii de la Dinamo. Am stat șapte ani acolo, mă gândesc că trebuie să ai un orgoliu... “chiar așa, râde toată lumea de mine?”. Și cu antrenorii, s-au schimbat… e greu ca jucător să schimbi cinci antrenori într-un an. Iar despre numărul jucătorilor, suntem de Cartea Recordurilor (n.r. – Dinamo a avut 55 de jucători înregistrați în acest sezon). E rușinos ca Dinamo să se salveze la un baraj, dar măcar să se salveze și acolo.

M-am întrebat de ce n-au putut să se înțeleagă, acum doi ani sau patru ani, în privința stadionului. S-a făcut Rapidul, Steaua, Arcul de Triumf. Chiar nu se puteau înțelege oamenii ăia care au actele? Sunt atâția suporteri, aveam și noi acum un stadion frumos. Vă dați seama ce se întâmpla?

 Dar orgoliile sunt foarte mari la noi. Deocamdată, nu se mișcă nimic", a spus Gheorghe Mihali, la Liga Digi Sport.

Atacantul Desire Azankpo este în plin proces de recuperare după probleme la spate ce-au debutat după primele minute jucate în alb-roșu. O repriză.

După săptămâni întregi de negocieri, la începutul lui 2022, Dinamo l-a convins pe internaționalul din Benin să semneze până în vară cu bucureștenii, el fiind împrumutat de la Dunkerque

Desire Azankpo, internaționalul din Benin al lui Dinamo, este refăcut fizic și va constitui o soluție în plus în atac, potrivit GSP.

Desire a acuzat probleme la spate, a plecat la tratament în Franța, s-a întors mai târziu cu două săptămâni decât așa cum promisese, dar acum sunt șanse să arate ce poate pe teren. 

VIDEO - Nemulțumirea lui Dusan Uhrin după amicalul Dinamo - Zimbru 2-0


Comentarii