Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Uhrin jr. are o soluție în plus



Costel Orac este de părere ca Dinamo pornește ca favorita dacă va juca barajul pentru supraviețuire.

Orac spune că Dinamo ar porni favorită în cazul în care va ajunge să dispute o „dublă” pentru supraviețuire, cel mai plauzibil scenariu în acest moment.

„E greu de prevăzut ce se va întâmpla. Dacă lucrurile nu se vor degrada în continuare, eu cred că au o șansă în plus. Toată lumea va fi conștientă că soluția finală e barajul, așa că se vor pregăti pentru aceste două meciuri. 

Chiar dacă diferența de valoare între prima ligă și liga a doua nu mai e la fel cum era înainte, echipele din Liga 1 pornesc favorite. Barajul ar fi o șansă în plus, dar asta cu o singură condiție: ca ceea ce se petrece acum la Dinamo să intre pe un făgaș normal. Mă refer la tot ce înseamnă liniște în cadrul echipei, pregătire și așa mai departe”, a declarat Costel Orac, potrivit GSP.ro


Gică Mihali face apel la orgoliul jucătorilor de la Dinamo. "Chiar așa, râde toată lumea?"

"E foarte trist, am avut încredere în jucătorii de la Dinamo. Am stat șapte ani acolo, mă gândesc că trebuie să ai un orgoliu... “chiar așa, râde toată lumea de mine?”. Și cu antrenorii, s-au schimbat… e greu ca jucător să schimbi cinci antrenori într-un an. Iar despre numărul jucătorilor, suntem de Cartea Recordurilor (n.r. – Dinamo a avut 55 de jucători înregistrați în acest sezon). E rușinos ca Dinamo să se salveze la un baraj, dar măcar să se salveze și acolo.

M-am întrebat de ce n-au putut să se înțeleagă, acum doi ani sau patru ani, în privința stadionului. S-a făcut Rapidul, Steaua, Arcul de Triumf. Chiar nu se puteau înțelege oamenii ăia care au actele? Sunt atâția suporteri, aveam și noi acum un stadion frumos. Vă dați seama ce se întâmpla?

 Dar orgoliile sunt foarte mari la noi. Deocamdată, nu se mișcă nimic", a spus Gheorghe Mihali, la Liga Digi Sport.

Atacantul Desire Azankpo este în plin proces de recuperare după probleme la spate ce-au debutat după primele minute jucate în alb-roșu. O repriză.

După săptămâni întregi de negocieri, la începutul lui 2022, Dinamo l-a convins pe internaționalul din Benin să semneze până în vară cu bucureștenii, el fiind împrumutat de la Dunkerque

Desire Azankpo, internaționalul din Benin al lui Dinamo, este refăcut fizic și va constitui o soluție în plus în atac, potrivit GSP.

Desire a acuzat probleme la spate, a plecat la tratament în Franța, s-a întors mai târziu cu două săptămâni decât așa cum promisese, dar acum sunt șanse să arate ce poate pe teren. 

VIDEO - Nemulțumirea lui Dusan Uhrin după amicalul Dinamo - Zimbru 2-0


Comentarii