Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Uhrin jr. are o soluție în plusCostel Orac este de părere ca Dinamo pornește ca favorita dacă va juca barajul pentru supraviețuire.

Orac spune că Dinamo ar porni favorită în cazul în care va ajunge să dispute o „dublă” pentru supraviețuire, cel mai plauzibil scenariu în acest moment.

„E greu de prevăzut ce se va întâmpla. Dacă lucrurile nu se vor degrada în continuare, eu cred că au o șansă în plus. Toată lumea va fi conștientă că soluția finală e barajul, așa că se vor pregăti pentru aceste două meciuri. 

Chiar dacă diferența de valoare între prima ligă și liga a doua nu mai e la fel cum era înainte, echipele din Liga 1 pornesc favorite. Barajul ar fi o șansă în plus, dar asta cu o singură condiție: ca ceea ce se petrece acum la Dinamo să intre pe un făgaș normal. Mă refer la tot ce înseamnă liniște în cadrul echipei, pregătire și așa mai departe”, a declarat Costel Orac, potrivit GSP.ro


Gică Mihali face apel la orgoliul jucătorilor de la Dinamo. "Chiar așa, râde toată lumea?"

"E foarte trist, am avut încredere în jucătorii de la Dinamo. Am stat șapte ani acolo, mă gândesc că trebuie să ai un orgoliu... “chiar așa, râde toată lumea de mine?”. Și cu antrenorii, s-au schimbat… e greu ca jucător să schimbi cinci antrenori într-un an. Iar despre numărul jucătorilor, suntem de Cartea Recordurilor (n.r. – Dinamo a avut 55 de jucători înregistrați în acest sezon). E rușinos ca Dinamo să se salveze la un baraj, dar măcar să se salveze și acolo.

M-am întrebat de ce n-au putut să se înțeleagă, acum doi ani sau patru ani, în privința stadionului. S-a făcut Rapidul, Steaua, Arcul de Triumf. Chiar nu se puteau înțelege oamenii ăia care au actele? Sunt atâția suporteri, aveam și noi acum un stadion frumos. Vă dați seama ce se întâmpla?

 Dar orgoliile sunt foarte mari la noi. Deocamdată, nu se mișcă nimic", a spus Gheorghe Mihali, la Liga Digi Sport.

Atacantul Desire Azankpo este în plin proces de recuperare după probleme la spate ce-au debutat după primele minute jucate în alb-roșu. O repriză.

După săptămâni întregi de negocieri, la începutul lui 2022, Dinamo l-a convins pe internaționalul din Benin să semneze până în vară cu bucureștenii, el fiind împrumutat de la Dunkerque

Desire Azankpo, internaționalul din Benin al lui Dinamo, este refăcut fizic și va constitui o soluție în plus în atac, potrivit GSP.

Desire a acuzat probleme la spate, a plecat la tratament în Franța, s-a întors mai târziu cu două săptămâni decât așa cum promisese, dar acum sunt șanse să arate ce poate pe teren. 

VIDEO - Nemulțumirea lui Dusan Uhrin după amicalul Dinamo - Zimbru 2-0


Comentarii