Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Idee năstrușnică a unui fost conducător dinamovist. Dinamo va fi singurul club din București cu magazin în mall!


 Dinamo va fi singurul club din București cu magazin în mall!

Conducerea ros-albilor îi asigură pe fani că vor avea un magazin oficial in curand.  Răzvan Zăvăleanu, spune că se poartă discuții cu reprezentanții a doua mall-uri pentru deschiderea unui fan shop.

„Noi trebuie să ne concentrăm pe probleme ce țin de insolvență, de salvarea echipei de la faliment, în măsura în care este posibil, salvarea echipei de la retrogradare. Ceea ce pot eu să vă spun este că, în scurtă vreme, Dinamo va avea un magazin. Se negociază cu două mall-uri."

Dinamo se afla pe locul 14 în Liga 1 urmărită îndeaproape de contracandidata la retrogradare Academica Clinceni, diferența dintre cele doua echipe fiind foarte mica, mai exact de 3 P

Dinamovistii cred ca rezultatele pozitive ii vor ajuta din punct de vedere moral și ca jocul lor se va îmbunătății treptat și în funcție de moralul lor. 

”Ne gândim la o prezență la baraj dar, de ce nu, ne-ar plăcea să ne salvăm și fără baraj. Noi putem să calmăm lucrurile într-un singur mod: prin a nu răspunde la provocări, dar cel mai important e să jucăm fotbal și să facem puncte în clasament. 

Așa vor fi și suporterii mulțumiți. Și cei răutăcioși vor fi mai ponderați. Nu este altă soluție, asta e singura soluție. Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru și de aceea am și rămas, că altfel aș fi plecat.

Vom putea susține planul. Dacă se va întâmpla, dar nu vreau să mă gândesc, ar fi mult mai greu de susținut planul. Ne gândim să facem puncte și să urcăm cât mai mult în clasament”, a declarat Iuliu Mureșan la PRO X.


„ Mi-a plăcut jocul lui Dinamo, am văzut altceva față de meciurile anterioare. Am încredere în Flavius că va reuși până la urmă să pună echipa pe picioare. Jucătorii de la Gaz Metan se văd un plus, Dinamo

 are nevoie de jucători cu experiență, cred că va reuși să facă o echipă, sunt sigur că Dinamo nu va retrograda și vor face o echipă atât pentru sezonul actual, cât și pentru sezonul următor”, a spus Cosmin Bărcăuan, la Ora Exactă în Sport.

După bombardamentul comandat de către Vladimir Putin, președintele Rusiei, în Ucraina, mai mulți oligarhi ruși au avut de suferit din punct de vedere financiar, companiile lor pierzând contractele din Europa. Dinu Gheorghe este de părere că Dinamo ar putea atrage un oligarh să investească la Dinamo.

„Până nu vor găsi poate un dinamovist… Acum că tot e această goană după oligarhi poate luăm și noi unul și îl punel la Dinamo că altfel nu văd cum să iasă echipa asta din colapsul în care este. 

Nu văd cum. Vor ieși din insolvență într-o zi. Pleacă de la zero, iar. Au mai plecat și cu Negoiță de la zero”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Comentarii