Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Idee năstrușnică a unui fost conducător dinamovist. Dinamo va fi singurul club din București cu magazin în mall!


 Dinamo va fi singurul club din București cu magazin în mall!

Conducerea ros-albilor îi asigură pe fani că vor avea un magazin oficial in curand.  Răzvan Zăvăleanu, spune că se poartă discuții cu reprezentanții a doua mall-uri pentru deschiderea unui fan shop.

„Noi trebuie să ne concentrăm pe probleme ce țin de insolvență, de salvarea echipei de la faliment, în măsura în care este posibil, salvarea echipei de la retrogradare. Ceea ce pot eu să vă spun este că, în scurtă vreme, Dinamo va avea un magazin. Se negociază cu două mall-uri."

Dinamo se afla pe locul 14 în Liga 1 urmărită îndeaproape de contracandidata la retrogradare Academica Clinceni, diferența dintre cele doua echipe fiind foarte mica, mai exact de 3 P

Dinamovistii cred ca rezultatele pozitive ii vor ajuta din punct de vedere moral și ca jocul lor se va îmbunătății treptat și în funcție de moralul lor. 

”Ne gândim la o prezență la baraj dar, de ce nu, ne-ar plăcea să ne salvăm și fără baraj. Noi putem să calmăm lucrurile într-un singur mod: prin a nu răspunde la provocări, dar cel mai important e să jucăm fotbal și să facem puncte în clasament. 

Așa vor fi și suporterii mulțumiți. Și cei răutăcioși vor fi mai ponderați. Nu este altă soluție, asta e singura soluție. Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru și de aceea am și rămas, că altfel aș fi plecat.

Vom putea susține planul. Dacă se va întâmpla, dar nu vreau să mă gândesc, ar fi mult mai greu de susținut planul. Ne gândim să facem puncte și să urcăm cât mai mult în clasament”, a declarat Iuliu Mureșan la PRO X.


„ Mi-a plăcut jocul lui Dinamo, am văzut altceva față de meciurile anterioare. Am încredere în Flavius că va reuși până la urmă să pună echipa pe picioare. Jucătorii de la Gaz Metan se văd un plus, Dinamo

 are nevoie de jucători cu experiență, cred că va reuși să facă o echipă, sunt sigur că Dinamo nu va retrograda și vor face o echipă atât pentru sezonul actual, cât și pentru sezonul următor”, a spus Cosmin Bărcăuan, la Ora Exactă în Sport.

După bombardamentul comandat de către Vladimir Putin, președintele Rusiei, în Ucraina, mai mulți oligarhi ruși au avut de suferit din punct de vedere financiar, companiile lor pierzând contractele din Europa. Dinu Gheorghe este de părere că Dinamo ar putea atrage un oligarh să investească la Dinamo.

„Până nu vor găsi poate un dinamovist… Acum că tot e această goană după oligarhi poate luăm și noi unul și îl punel la Dinamo că altfel nu văd cum să iasă echipa asta din colapsul în care este. 

Nu văd cum. Vor ieși din insolvență într-o zi. Pleacă de la zero, iar. Au mai plecat și cu Negoiță de la zero”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Comentarii