Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Câteva cuvinte despre marele Dudu Georgescu. Si omul și caracterul lui Dusan Uhrin și câți antrenori ar face asta pentru Dinamo

 


Dacian Varga nu îi dă nicio șansă lui Dinamo

"Toate echipele din play-out vor câștiga cu Dinamo, eu așa cred. Îmi cer scuze dinamoviștilor, dar la ce echipă au săracii… 

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

Nici eu nu-mi doresc să cadă Dinamo, dar la ce văd, să primești gol de la 30 de metri din lovitură liberă, cu latul, pe mijlocul porții, ferească Dumnezeu (n.r - golul marcat de Adrian Bălan din lovitură liberă în Rapid - Dinamo 3-1). Doar dacă stăteai pe loc îți venea mingea în cap și tot nu luai o asemenea penibilitate de gol", a spus Dacian Varga, la Sport Total FM.


Pe 23 noiembrie 1986, Dudu Georgescu disputa ultimul meci în Divizia A, Flacăra Moreni - Dinamo 1-3. Cu acel prilej, a marcat și ultimul din cele 252 de goluri cu care încă deține recordul de reușite în prima ligă autohtonă! 

Dudu, pe atunci la Flacăra, a înscris din penalty în minutul 86, când foștii săi coechipieri conduceau deja cu 3-0. Tot el fusese faultat în careu, de Andone.

Retragerea venea la mai bine de 17 ani de la debutul în "A", petrecut pe 11 iunie 1969.

În deceniul petrecut printre "câini", 1973-1983, Georgescu a fost o veritabilă mașină de goluri. A devenit de patru ori consecutiv golgeterul primei ligi ('74-'75, '75-'76, '76-'77, '77-'78), iar de două ori cel mai bun marcator al Europei, câștigând "Gheata de Aur" în '75 și în '77.

„Cel mai important rol în carieră l-a avut fratele meu. El m-a luat de mână și m-a înscris la fotbal când aveam 13 ani. Fără el, poate nu mai auzeați de marele atacant Dudu Georgescu" - Dudu Georgescu, potrivit GSP

Ca sa înțelegeți caracterul acestui antrenor ceh a trebuit sa sap prin arhiva și iată ce am găsit. Atenție la cei care se enervează imediat și încep sa lase comentarii și postări răutăcioase la adresa celor care cred ei ca sunt vinovați? Oare Dusan Uhrin merita acest "tratament" din partea noastră? Nu cred! Hai sa avem încredere în el și răbdare. 

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, este neplătit, dar nu pune presiune pe conducere, acesta având în Cehia mai multe afaceri de succes care îi aduc lunar sume frumoase. 

Dusan Uhrin, a repus Dinamo pe linia dreaptă, cu toate că este neplătit de două luni. Antrenorul

 dinamovistilor nu s-a văitat însă de acest aspect și, conform surselor GSP, i-ar fi transmis lui Ionuț Negoiță că preferă ca jucătorii roș-albi să fie plătiți mai întâi și după aceea el.

De fapt, tehnicianul ceh nu trăiește din banii primiți de la Dinamo! Acesta deține în Cehia un hotel, dar și un lanț de cosmetice, care merg foarte bine, afaceri ce îi aduc lunar sume mari de bani. 


Comentarii