Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De ce au plecat din peluză fanii lui Dinamo. Singura soluție pentru a nu retrograda Dinamo văzută de Vasile Miriuță

 



Reprimit în lot după mai multe încercări eșuate de transfer, Steliano Filip a comis-o din nou.

O săptămână a durat ”pacea” dintre Steliano Filip și fanii dinamoviști. Steliano Filip are un sezon de coșmar la Dinamo. În prima parte a campionatului a intrat în conflict cu fanii din cauza evoluțiilor modeste.

Filip și-a lăsat echipa în inferioritate numerică în derby-ul cu CFR la scorul de 1-1. A încasat primul cartonaș galben în minutul 39 și pe cel de al doilea în minutul 45+2, după un cot în gură aplicat lui Bordeianu, potrivit Fanatik.


„E greu cu CFR și 11 contra 11. Faptul că au profitat de superioritate se datorează echipei lor puternice. Debeljuh a intrat și a dat 3 goluri... Noi trebuie să învățăm ceva. Se repetă eliminările astea în fiecare meci. Astfel de decizii ne costă! 

Trebuie să fim echilibrați, nu ca dorința și atitudinea să ne ia mințile și să facem astfel de greșeli. Am închis bine spațiile până la eliminare. Atunci totul s-a rupt. Mai mult, sănătatea jucătorilor noștri a contat. Nu puteam spera la mai mult din acest joc. 

Trebuie să fim atenți, echilibrați, să mergem cu determinare, cu dorință. Cuvântul de ordine trebuie să fie echilibru. Nu o să fie ușor, dar începe un nou campionat. Nu va fi ușor”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport


În sectorul destinat oaspeților au luat loc atât fanii bucureșteni, cât și cei ai lui U Cluj. Cele două galerii sunt înfrățite.

aproximativ 400 de fani dinamoviști au fost ținuți la porți și nu au primit acceptul de a pătrunde pe stadion. Organizatorii partidei au argumentat că ar fi peste capacitatea peluzei și că nu mai pot fi primiți. În semn de protest, toți fanii oaspeților au părăsit stadionul în minutul 35, potrivit  GSP .

Vasile Miriuță, cel care a antrenat Dinamo în perioada 2017-2018, vede o singură soluție ca bucureștenii să nu retrogradeze: Academica Clinceni să rămână pe ultimul loc din cauza problemelor 

financiare, iar Gaz Metan să intre în faliment din aceleași motive. La Mediaș, jucătorii au și cinci luni restanțe la salarii. 

E dezastru, sportiv vorbesc. Răzvan Zăvăleanu și președintele țin echipa pe linie de plutire financiar, dar sportiv...

 Șansa lor e ca Clinceniul să pice, iar Gazul, probabil, la ce datorii au... să rămână la baraj Dinamo. Asta e singura șansă pe care o văd. Sportiv nu văd altă șansă să ajungă la

 baraj, sincer. Singura scăpare e ca la Gaz să se întâmple falimentul. În rest, nu-i văd să prindă nici barajul", a spus Vasile Miriuță, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.


sursa foto: digisport.ro

Comentarii