Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Se cere un transfer neapărat la Dinamo. Si jucătorii care au lăsat o impresie bună la Dinamo

 Fostul președinte al grupării din „Ștefan cel Mare” speră ca viitorul lui Dinamo să nu depindă de meciul direct cu Academica Clinceni, formație care se află la doar două puncte în spatele „câinilor”, și a explicat de ce.

Florin Prunea o avertizează pe Dinamo

Totodată, fostul internațional român le cere oficialilor de la Dinamo să transfere de urgență un fundaș central care poate să intre direct în primul „11” al „câinilor”

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

„Eu cred că lucrurile pot reveni pe un făgaș normal. Trece repede timpul și după o să joci cu Clinceni și Mediaș, important e să nu depinzi de meciul cu Clinceni. Dacă se află la două puncte distanță și bate Clinceni… O să fie mai ușor dacă o să ai mai multe variante. Se vede o îmbunătățire, dar e mult de lucrat la aceste greșeli.


Trebuie să aducă un fundaș central care să fie punct ochit, punct lovit, nu să stea să îl antreneze. Să îl antreneze, să se rupă și după…”, a spus Florin Prunea pentru ProSport LIVE.


Florin Prunea este de părere că greșelile personale făcute de jucătorii din zona defensivă își pot pune amprenta asupra viitorului echipei din „Groapă”.

Jucătorii de la Dinamo care l-au impresionat pe Florin Prunea

Totodată, Florin Prunea a dezvăluit care sunt cei trei jucători de la Dinamo pe care mizează în play-out. Fostul internațional român i-a lăudat pe Balthazar Pierret, Vlad Morar și Christian Irobiso.

„Nu m-am enervat (n.r. după meciul pierdut de Dinamo cu Rapid). Azi m-am întâlnit cu trei dinamoviști când m-am dus la piață și am discutat. Toată lumea întreabă ce se întâmplă pentru că au venit jucători noi. 

Dinamo nu are lot de retrogradare sau de baraj, dar am văzut prima repriză. Nu se mai termină greșelile din apărare. O asemenea greșeală te poate costa un sezon întreg. În prima repriză s-au făcut greșeli de marcaj….

 Nu înțeleg de ce au jucat în repriza a doua și în prima repriză nu au jucat nimic, le-a fost frică. Eu cred că în repriza a doua au avut altă atitufine.

Accidentările astea nu se mai termină… Să se termine cu aceste probleme. Sunt jucători care mi-au

 plăcut, francezul Pierret (n.r. Balthazar Pierret)… mi-a plăcut Morar, Irobiso e un plus pentru Dinamo”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Comentarii