Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se cere un transfer neapărat la Dinamo. Si jucătorii care au lăsat o impresie bună la Dinamo

 



Fostul președinte al grupării din „Ștefan cel Mare” speră ca viitorul lui Dinamo să nu depindă de meciul direct cu Academica Clinceni, formație care se află la doar două puncte în spatele „câinilor”, și a explicat de ce.

Florin Prunea o avertizează pe Dinamo

Totodată, fostul internațional român le cere oficialilor de la Dinamo să transfere de urgență un fundaș central care poate să intre direct în primul „11” al „câinilor”

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

„Eu cred că lucrurile pot reveni pe un făgaș normal. Trece repede timpul și după o să joci cu Clinceni și Mediaș, important e să nu depinzi de meciul cu Clinceni. Dacă se află la două puncte distanță și bate Clinceni… O să fie mai ușor dacă o să ai mai multe variante. Se vede o îmbunătățire, dar e mult de lucrat la aceste greșeli.


Trebuie să aducă un fundaș central care să fie punct ochit, punct lovit, nu să stea să îl antreneze. Să îl antreneze, să se rupă și după…”, a spus Florin Prunea pentru ProSport LIVE.


Florin Prunea este de părere că greșelile personale făcute de jucătorii din zona defensivă își pot pune amprenta asupra viitorului echipei din „Groapă”.

Jucătorii de la Dinamo care l-au impresionat pe Florin Prunea

Totodată, Florin Prunea a dezvăluit care sunt cei trei jucători de la Dinamo pe care mizează în play-out. Fostul internațional român i-a lăudat pe Balthazar Pierret, Vlad Morar și Christian Irobiso.

„Nu m-am enervat (n.r. după meciul pierdut de Dinamo cu Rapid). Azi m-am întâlnit cu trei dinamoviști când m-am dus la piață și am discutat. Toată lumea întreabă ce se întâmplă pentru că au venit jucători noi. 

Dinamo nu are lot de retrogradare sau de baraj, dar am văzut prima repriză. Nu se mai termină greșelile din apărare. O asemenea greșeală te poate costa un sezon întreg. În prima repriză s-au făcut greșeli de marcaj….

 Nu înțeleg de ce au jucat în repriza a doua și în prima repriză nu au jucat nimic, le-a fost frică. Eu cred că în repriza a doua au avut altă atitufine.

Accidentările astea nu se mai termină… Să se termine cu aceste probleme. Sunt jucători care mi-au

 plăcut, francezul Pierret (n.r. Balthazar Pierret)… mi-a plăcut Morar, Irobiso e un plus pentru Dinamo”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Comentarii