Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






S-a răzgândit și nu mai își da demisia de la Dinamo. Si fotbalistul pe care Dinamo poate sa-l transfere astăzi

 


UPDATE: Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo

Directorul sportiv al lui Dinamo, Florin Răducioiu, mesaj clar pentru jucători: „Este de neacceptat, m-am cam săturat și eu să asist la asemenea meciuri”

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

Oficialul lui Dinamo îi critică pe jucători și e de părere că nu dau deloc dovadă de atitudine, iar comportamentul în teren nu este nici el unul adecvat, cu eliminări aproape la fiecare meci: „E evident. Sunt mult mai multe puncte slabe decât bune. Mă refer la mai multe aspecte, cel al atitudinii, un pic al comportamentului în teren. Nu e posibil ca aproape meci de meci să avem un jucător eliminat de pe teren, deci lucrurile astea chiar nu trebuie să se mai întâmple din punctul meu de vedere”.

„Este de neacceptat, m-am cam săturat şi eu să asist la asemenea meciuri ale noastre cu jucători eliminaţi. Nu este posibil, este nevoie de o mai mare responsabilitate din partea lor, mai multă atenţie, mai mult echilibru, pentru că nu putem să ne permite să mai jucăm în zece oameni”, a declarat directorul sportiv al lui Dinamo pentru Telekom Sport.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Fotbalistul Cristian Irobiso ar putea fi declarat azi liber de contract și ar putea ajunge la Dinamo. Irobiso poate deveni azi liber de contract

Cazul atacantului nigeriano-portughez a fost judecat și pe 2 martie, când CNSL a amânat verdictul pentru azi.Cristian Irobiso așteaptă să fie desemnat liber de contract pentru a semna cu Dinamo București. Cotat la 250.000 de euro, atacantul a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol în tricoul medieșenilor, potrivit GSP

Giani Kiriță, l-a pus la zid pe Steliano Filip, după răfuiala pe care fundașul a avut-o cu Mircea Rednic.

„Cu tot respectul pentru Steliano Filip, dar e pierdut total. Nici măcar nu știe ce înseamnă Dinamo. Fotbalistic vorbind, el nici n-ar trebui să fie în vestiar la ora actuală. El nu are bun simț și îi răspunde unui antrenor care a făcut unele performanțe. 

Asta spune multe despre Steliano Filip. Vorbim, totuși, de Mircea Rednic. Tu, Steliano Filip, n-ai câștigat nimic nici la pufuleți, n-ai voie să vorbești așa despre Mircea Rednic”, a spus Giani Kiriță, la Pro X.

Giani Kiriță: „Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!”

„Aducerea lui Stoican a fost o greșeală. Nu știu cine a luat decizia. El mai fusese de vreo două ori la Dinamo. Iuliu Mureșan să-și asume această decizie! Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!

Mi-aș dori ca Dusan Uhrin să reușească să mențină echipa în Liga 1. Cam atât îmi doresc eu de la el. Nu vrem în Liga 2, nu vrem nici să ajungem la «baraj», pentru că presiunea e mare. 

Uitați-vă ce jucători sunt acum la Dinamo, ei nu fac față presiunii, nu pot câștiga un meci”, a declarat fostul fotbalist, conform sursei citate. 

Iuliu Mureșan: „Nu am plecat de la Dinamo”

Deși spunea la finalul anului trecut că va pleca în cazul în care alții vor decide la Dinamo peste capul său, administratorul special Iuliu Mureșan anunță pentru GSP că nu a părăsit „haita”. 

Oficial: Flavius Stoican și-a reziliat contractul cu Dinamo! Dusan Uhrin va conduce diseară primul antrenament.


Comentarii