Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


S-a răzgândit și nu mai își da demisia de la Dinamo. Si fotbalistul pe care Dinamo poate sa-l transfere astăzi

 


UPDATE: Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo

Directorul sportiv al lui Dinamo, Florin Răducioiu, mesaj clar pentru jucători: „Este de neacceptat, m-am cam săturat și eu să asist la asemenea meciuri”

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

Oficialul lui Dinamo îi critică pe jucători și e de părere că nu dau deloc dovadă de atitudine, iar comportamentul în teren nu este nici el unul adecvat, cu eliminări aproape la fiecare meci: „E evident. Sunt mult mai multe puncte slabe decât bune. Mă refer la mai multe aspecte, cel al atitudinii, un pic al comportamentului în teren. Nu e posibil ca aproape meci de meci să avem un jucător eliminat de pe teren, deci lucrurile astea chiar nu trebuie să se mai întâmple din punctul meu de vedere”.

„Este de neacceptat, m-am cam săturat şi eu să asist la asemenea meciuri ale noastre cu jucători eliminaţi. Nu este posibil, este nevoie de o mai mare responsabilitate din partea lor, mai multă atenţie, mai mult echilibru, pentru că nu putem să ne permite să mai jucăm în zece oameni”, a declarat directorul sportiv al lui Dinamo pentru Telekom Sport.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Fotbalistul Cristian Irobiso ar putea fi declarat azi liber de contract și ar putea ajunge la Dinamo. Irobiso poate deveni azi liber de contract

Cazul atacantului nigeriano-portughez a fost judecat și pe 2 martie, când CNSL a amânat verdictul pentru azi.Cristian Irobiso așteaptă să fie desemnat liber de contract pentru a semna cu Dinamo București. Cotat la 250.000 de euro, atacantul a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol în tricoul medieșenilor, potrivit GSP

Giani Kiriță, l-a pus la zid pe Steliano Filip, după răfuiala pe care fundașul a avut-o cu Mircea Rednic.

„Cu tot respectul pentru Steliano Filip, dar e pierdut total. Nici măcar nu știe ce înseamnă Dinamo. Fotbalistic vorbind, el nici n-ar trebui să fie în vestiar la ora actuală. El nu are bun simț și îi răspunde unui antrenor care a făcut unele performanțe. 

Asta spune multe despre Steliano Filip. Vorbim, totuși, de Mircea Rednic. Tu, Steliano Filip, n-ai câștigat nimic nici la pufuleți, n-ai voie să vorbești așa despre Mircea Rednic”, a spus Giani Kiriță, la Pro X.

Giani Kiriță: „Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!”

„Aducerea lui Stoican a fost o greșeală. Nu știu cine a luat decizia. El mai fusese de vreo două ori la Dinamo. Iuliu Mureșan să-și asume această decizie! Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!

Mi-aș dori ca Dusan Uhrin să reușească să mențină echipa în Liga 1. Cam atât îmi doresc eu de la el. Nu vrem în Liga 2, nu vrem nici să ajungem la «baraj», pentru că presiunea e mare. 

Uitați-vă ce jucători sunt acum la Dinamo, ei nu fac față presiunii, nu pot câștiga un meci”, a declarat fostul fotbalist, conform sursei citate. 

Iuliu Mureșan: „Nu am plecat de la Dinamo”

Deși spunea la finalul anului trecut că va pleca în cazul în care alții vor decide la Dinamo peste capul său, administratorul special Iuliu Mureșan anunță pentru GSP că nu a părăsit „haita”. 

Oficial: Flavius Stoican și-a reziliat contractul cu Dinamo! Dusan Uhrin va conduce diseară primul antrenament.


Comentarii