Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo pierde un fotbalist de viitor

 Ce spunea Gica Mihali în urma cu aproximativ un an despre fotbalistul Tibi Curea. 

Gica Mihali, fostul jucator de legenda al echipei, actualmente antrenor la echipa U19 a clubului, crede ca Dinamo are solutia care ar putea revitaliza ofensiva echipei. Este vorba de Tibi Curea, 

"Pustiul a avut o perioada mai complicata, dar a trecut peste ea. Eu nu cunosc detalii, dar mi s-a spus ca a avut o accidentare de durata, a stat mult pe tusa, ajunsese sa ia foarte mult in greutate. Vara trecuta a slabit 18-20 de kilograme! A tinut o cura de slabire drastica, acum e forta. A fost si la mine, joaca si la echipa a doua. A inceput sa-si dea drumul la joc. Curea are calitati, este varf, protejeaza binisor, este puternic, ar trebui sa lucreze mai mult la jocul de cap", a declarat Gica Mihali pentru GSP.RO


"Nimeni. Din 2019, de când am semnat contractul cu Dinamo, nimeni din conducere n-a mai vorbit cu mine, doar domnul Rednic, în rest, nimeni nu m-a băgat în seamă și n-a stat de vorbă cu mine. A venit domnul Flavius Stoican, am fost dat afară din grup și mi-a zis să mă duc la Under-19 și să joc acolo. De aproximativ o lună nu am mai facut antrenamente cu echipa Under-19. Nu am avut niciodata o problema cu Gică Mihali, „Oneață” Augustin, Sorin Colceag, m-au ajutat să progresez, însă, normal, trebuia să fac următorul pas, la echipa mare, pentru a progresa și a merge către Liga 1. E o diferență de la cer la pământ între prima divizie și juniori. Dânșii au fost foarte buni cu mine. Le mulțumesc din suflet, mai ales domnului Rednic, pentru că mi-a oferit șansa să vin la echipa mare.

Un copil bun, avea calități și mie mi-a plăcut foarte mult. Am făcut antrenamente separate cu el și cu alți atacanți și mi-a atras atenția. Din ce știu eu, el a plecat nemulțumit, era marginalizat, așa cum au fost toți. Așa au plecat, au renunțat și alții: Diniță, Mitrovic. Managementul total greșit de la Dinamo, problemele, au dus la aceste situații. Erau nemulțumiți de condiții și, cred eu, e vorba de neglijență din partea clubului” – Ionel Augustin, fost antrenor și scouter CCJ SC Dinamo 1948 SA, potrivit Playsport.ro.

Am vorbit cu cei trei și toți au avut cuvinte frumoase la adresa ta, și ca om, și ca jucător. Domnul Mihali chiar era abătut de faptul că, pe lângă Bordușanu și Amzar, care au fost chemați la echipa mare, te-a pierdut și pe tine, în vederea calificării la turneul final de elită Under-19. Toți te apreciază, iar tu vrei să te lași de fotbal. E puțin ciudat!"

A avut oferte de la Rapid acum 3 luni și din străinătate, dar Dinamo i-a promis că o să aibă grijă de el.


"De la Rapid au fost insistențe foarte mari, dar mi s-a promis că voi fi la echipa mare, la Dinamo, și că totul va fi bine. Încă o chestie, în decembrie, trebuia să mi se ofere contract nou, pentru că actuala înțelegere semnată în 2019 expira în vara acestui an și am văzut că nu sunt băgat în seamă.

 Am zis că până aici a fost și că mai bine urmăresc o facultate, să am un viitor. Sunt clasa a 12-a și am zis că, mai bine decât să-mi pierd timpul, să mă duc la școală.

Viktoria Plzen știu că sunase, parcă, nu vreau să mint, președintele clubului, pentru a le trimite filmulețe cu mine. Au auzit de mine, le-a plăcut de mine, dar nu știu la ce nivel erau discuțiile.

Și la Volos?

La fel, discuții cu patronul. Nu știu cu exactitate", a mărturisit Tiberiu Curea conform aceeași sursa citata."

Comentarii