Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Dinamo pierde un fotbalist de viitor

 



Ce spunea Gica Mihali în urma cu aproximativ un an despre fotbalistul Tibi Curea. 

Gica Mihali, fostul jucator de legenda al echipei, actualmente antrenor la echipa U19 a clubului, crede ca Dinamo are solutia care ar putea revitaliza ofensiva echipei. Este vorba de Tibi Curea, 

"Pustiul a avut o perioada mai complicata, dar a trecut peste ea. Eu nu cunosc detalii, dar mi s-a spus ca a avut o accidentare de durata, a stat mult pe tusa, ajunsese sa ia foarte mult in greutate. Vara trecuta a slabit 18-20 de kilograme! A tinut o cura de slabire drastica, acum e forta. A fost si la mine, joaca si la echipa a doua. A inceput sa-si dea drumul la joc. Curea are calitati, este varf, protejeaza binisor, este puternic, ar trebui sa lucreze mai mult la jocul de cap", a declarat Gica Mihali pentru GSP.RO


"Nimeni. Din 2019, de când am semnat contractul cu Dinamo, nimeni din conducere n-a mai vorbit cu mine, doar domnul Rednic, în rest, nimeni nu m-a băgat în seamă și n-a stat de vorbă cu mine. A venit domnul Flavius Stoican, am fost dat afară din grup și mi-a zis să mă duc la Under-19 și să joc acolo. De aproximativ o lună nu am mai facut antrenamente cu echipa Under-19. Nu am avut niciodata o problema cu Gică Mihali, „Oneață” Augustin, Sorin Colceag, m-au ajutat să progresez, însă, normal, trebuia să fac următorul pas, la echipa mare, pentru a progresa și a merge către Liga 1. E o diferență de la cer la pământ între prima divizie și juniori. Dânșii au fost foarte buni cu mine. Le mulțumesc din suflet, mai ales domnului Rednic, pentru că mi-a oferit șansa să vin la echipa mare.

Un copil bun, avea calități și mie mi-a plăcut foarte mult. Am făcut antrenamente separate cu el și cu alți atacanți și mi-a atras atenția. Din ce știu eu, el a plecat nemulțumit, era marginalizat, așa cum au fost toți. Așa au plecat, au renunțat și alții: Diniță, Mitrovic. Managementul total greșit de la Dinamo, problemele, au dus la aceste situații. Erau nemulțumiți de condiții și, cred eu, e vorba de neglijență din partea clubului” – Ionel Augustin, fost antrenor și scouter CCJ SC Dinamo 1948 SA, potrivit Playsport.ro.

Am vorbit cu cei trei și toți au avut cuvinte frumoase la adresa ta, și ca om, și ca jucător. Domnul Mihali chiar era abătut de faptul că, pe lângă Bordușanu și Amzar, care au fost chemați la echipa mare, te-a pierdut și pe tine, în vederea calificării la turneul final de elită Under-19. Toți te apreciază, iar tu vrei să te lași de fotbal. E puțin ciudat!"

A avut oferte de la Rapid acum 3 luni și din străinătate, dar Dinamo i-a promis că o să aibă grijă de el.


"De la Rapid au fost insistențe foarte mari, dar mi s-a promis că voi fi la echipa mare, la Dinamo, și că totul va fi bine. Încă o chestie, în decembrie, trebuia să mi se ofere contract nou, pentru că actuala înțelegere semnată în 2019 expira în vara acestui an și am văzut că nu sunt băgat în seamă.

 Am zis că până aici a fost și că mai bine urmăresc o facultate, să am un viitor. Sunt clasa a 12-a și am zis că, mai bine decât să-mi pierd timpul, să mă duc la școală.

Viktoria Plzen știu că sunase, parcă, nu vreau să mint, președintele clubului, pentru a le trimite filmulețe cu mine. Au auzit de mine, le-a plăcut de mine, dar nu știu la ce nivel erau discuțiile.

Și la Volos?

La fel, discuții cu patronul. Nu știu cu exactitate", a mărturisit Tiberiu Curea conform aceeași sursa citata."

Comentarii