Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Dinamo pierde un fotbalist de viitor

 Ce spunea Gica Mihali în urma cu aproximativ un an despre fotbalistul Tibi Curea. 

Gica Mihali, fostul jucator de legenda al echipei, actualmente antrenor la echipa U19 a clubului, crede ca Dinamo are solutia care ar putea revitaliza ofensiva echipei. Este vorba de Tibi Curea, 

"Pustiul a avut o perioada mai complicata, dar a trecut peste ea. Eu nu cunosc detalii, dar mi s-a spus ca a avut o accidentare de durata, a stat mult pe tusa, ajunsese sa ia foarte mult in greutate. Vara trecuta a slabit 18-20 de kilograme! A tinut o cura de slabire drastica, acum e forta. A fost si la mine, joaca si la echipa a doua. A inceput sa-si dea drumul la joc. Curea are calitati, este varf, protejeaza binisor, este puternic, ar trebui sa lucreze mai mult la jocul de cap", a declarat Gica Mihali pentru GSP.RO


"Nimeni. Din 2019, de când am semnat contractul cu Dinamo, nimeni din conducere n-a mai vorbit cu mine, doar domnul Rednic, în rest, nimeni nu m-a băgat în seamă și n-a stat de vorbă cu mine. A venit domnul Flavius Stoican, am fost dat afară din grup și mi-a zis să mă duc la Under-19 și să joc acolo. De aproximativ o lună nu am mai facut antrenamente cu echipa Under-19. Nu am avut niciodata o problema cu Gică Mihali, „Oneață” Augustin, Sorin Colceag, m-au ajutat să progresez, însă, normal, trebuia să fac următorul pas, la echipa mare, pentru a progresa și a merge către Liga 1. E o diferență de la cer la pământ între prima divizie și juniori. Dânșii au fost foarte buni cu mine. Le mulțumesc din suflet, mai ales domnului Rednic, pentru că mi-a oferit șansa să vin la echipa mare.

Un copil bun, avea calități și mie mi-a plăcut foarte mult. Am făcut antrenamente separate cu el și cu alți atacanți și mi-a atras atenția. Din ce știu eu, el a plecat nemulțumit, era marginalizat, așa cum au fost toți. Așa au plecat, au renunțat și alții: Diniță, Mitrovic. Managementul total greșit de la Dinamo, problemele, au dus la aceste situații. Erau nemulțumiți de condiții și, cred eu, e vorba de neglijență din partea clubului” – Ionel Augustin, fost antrenor și scouter CCJ SC Dinamo 1948 SA, potrivit Playsport.ro.

Am vorbit cu cei trei și toți au avut cuvinte frumoase la adresa ta, și ca om, și ca jucător. Domnul Mihali chiar era abătut de faptul că, pe lângă Bordușanu și Amzar, care au fost chemați la echipa mare, te-a pierdut și pe tine, în vederea calificării la turneul final de elită Under-19. Toți te apreciază, iar tu vrei să te lași de fotbal. E puțin ciudat!"

A avut oferte de la Rapid acum 3 luni și din străinătate, dar Dinamo i-a promis că o să aibă grijă de el.


"De la Rapid au fost insistențe foarte mari, dar mi s-a promis că voi fi la echipa mare, la Dinamo, și că totul va fi bine. Încă o chestie, în decembrie, trebuia să mi se ofere contract nou, pentru că actuala înțelegere semnată în 2019 expira în vara acestui an și am văzut că nu sunt băgat în seamă.

 Am zis că până aici a fost și că mai bine urmăresc o facultate, să am un viitor. Sunt clasa a 12-a și am zis că, mai bine decât să-mi pierd timpul, să mă duc la școală.

Viktoria Plzen știu că sunase, parcă, nu vreau să mint, președintele clubului, pentru a le trimite filmulețe cu mine. Au auzit de mine, le-a plăcut de mine, dar nu știu la ce nivel erau discuțiile.

Și la Volos?

La fel, discuții cu patronul. Nu știu cu exactitate", a mărturisit Tiberiu Curea conform aceeași sursa citata."

Comentarii