Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cum poate câștiga Dinamo bani frumoși. S-a aflat tot!

 
Pe 23 noiembrie 1986, Dudu Georgescu disputa ultimul meci în Divizia A, Flacăra Moreni - Dinamo 1-3. Cu acel prilej, a marcat și ultimul din cele 252 de goluri cu care încă deține recordul de reușite în prima ligă autohtonă! 

Dudu, pe atunci la Flacăra, a înscris din penalty în minutul 86, când foștii săi coechipieri conduceau deja cu 3-0. Tot el fusese faultat în careu, de Andone.

Retragerea venea la mai bine de 17 ani de la debutul în "A", petrecut pe 11 iunie 1969.

În deceniul petrecut printre "câini", 1973-1983, Georgescu a fost o veritabilă mașină de goluri. A devenit de patru ori consecutiv golgeterul primei ligi ('74-'75, '75-'76, '76-'77, '77-'78), iar de două ori cel mai bun marcator al Europei, câștigând "Gheata de Aur" în '75 și în '77.

„Cel mai important rol în carieră l-a avut fratele meu. El m-a luat de mână și m-a înscris la fotbal când aveam 13 ani. Fără el, poate nu mai auzeați de marele atacant Dudu Georgescu" - Dudu Georgescu, potrivit GSP

Dinamo va primi un bonus consistent de pe urma lui Deian Sorescu din partea polonezilor de la Raków Czestochowa dacă aceștia vor câștiga campionatul. 

„Câinii" se bucură și ei de reușitele bănățeanului la noua sa formație, Raków Częstochowa, care a ajuns liderul campionatului în Polonia.

Sosit gratis în Ștefan cel Mare în primăvara 2018, Sorescu a adus 850.000 de euro clubului din Capitală

50.000 de euro plus TVA va încasa Dinamo dacă Raków Częstochowa va câștiga campionatul, iar jucătorul va bifa cel puțin 60 la sută din jocurile echipei sale.

300.000 de euro dacă Raków Częstochowa se califică în grupele Champions League, iar jucătorul este înregistrat la echipă potrivit GSP.

Plătesc greșelile trecutului

Dinamo a fost anunțată zilele trecute că are de achitat diverse sume, mari, în contul unor foști angajați.

 Mai întâi, Dorin Șerdean a câștigat în instanță procesul cu gruparea, care trebuie să-i achite cuantumul a 14 salarii după ce l-a îndepărtat de la conducere, aproximativ 30.000 de euro. 

Mai mult, Teddy Mezague, fostul stoper, a câștigat procesul cu Dinamo la TAS, iar Tribunalul de la

 Lausanne a decis că francezul are de primit aproximativ 130.000 de euro. Cei doi vor trebui să se înscrie la masa credală. 

Comentarii