Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Cum poate câștiga Dinamo bani frumoși. S-a aflat tot!

 




Pe 23 noiembrie 1986, Dudu Georgescu disputa ultimul meci în Divizia A, Flacăra Moreni - Dinamo 1-3. Cu acel prilej, a marcat și ultimul din cele 252 de goluri cu care încă deține recordul de reușite în prima ligă autohtonă! 

Dudu, pe atunci la Flacăra, a înscris din penalty în minutul 86, când foștii săi coechipieri conduceau deja cu 3-0. Tot el fusese faultat în careu, de Andone.

Retragerea venea la mai bine de 17 ani de la debutul în "A", petrecut pe 11 iunie 1969.

În deceniul petrecut printre "câini", 1973-1983, Georgescu a fost o veritabilă mașină de goluri. A devenit de patru ori consecutiv golgeterul primei ligi ('74-'75, '75-'76, '76-'77, '77-'78), iar de două ori cel mai bun marcator al Europei, câștigând "Gheata de Aur" în '75 și în '77.

„Cel mai important rol în carieră l-a avut fratele meu. El m-a luat de mână și m-a înscris la fotbal când aveam 13 ani. Fără el, poate nu mai auzeați de marele atacant Dudu Georgescu" - Dudu Georgescu, potrivit GSP

Dinamo va primi un bonus consistent de pe urma lui Deian Sorescu din partea polonezilor de la Raków Czestochowa dacă aceștia vor câștiga campionatul. 

„Câinii" se bucură și ei de reușitele bănățeanului la noua sa formație, Raków Częstochowa, care a ajuns liderul campionatului în Polonia.

Sosit gratis în Ștefan cel Mare în primăvara 2018, Sorescu a adus 850.000 de euro clubului din Capitală

50.000 de euro plus TVA va încasa Dinamo dacă Raków Częstochowa va câștiga campionatul, iar jucătorul va bifa cel puțin 60 la sută din jocurile echipei sale.

300.000 de euro dacă Raków Częstochowa se califică în grupele Champions League, iar jucătorul este înregistrat la echipă potrivit GSP.

Plătesc greșelile trecutului

Dinamo a fost anunțată zilele trecute că are de achitat diverse sume, mari, în contul unor foști angajați.

 Mai întâi, Dorin Șerdean a câștigat în instanță procesul cu gruparea, care trebuie să-i achite cuantumul a 14 salarii după ce l-a îndepărtat de la conducere, aproximativ 30.000 de euro. 

Mai mult, Teddy Mezague, fostul stoper, a câștigat procesul cu Dinamo la TAS, iar Tribunalul de la

 Lausanne a decis că francezul are de primit aproximativ 130.000 de euro. Cei doi vor trebui să se înscrie la masa credală. 

Comentarii