Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Cum se gândesc să scape și de ”baraj” și Cristi Borcea, planuri mari la Dinamo

 


Dinamo a lansat un nou proiect special dedicat fanilor. Cinci vloggeri cunoscuți sunt implicați

Surpriză de proporții pentru fanii dinamoviști. Clubul tocmai a lansat un nou proiect special, din care fac parte nu mai puțin de cinci vloggeri cunoscuți.

Este vorba despre un proiect cu totul și cu totul special, menit să le ofere celor mai norocoși dintre fani ocazia de a petrece o zi – așa cum sugerează și numele – în cantonamentul echipei favorite.

„Ne dorim ca “O zi la Dinamo” să fie unul dintre cele mai importante proiecte organizate în România după modelul marilor cluburi ale Europei, potrivit Fanatik 


Planul fotbaliștilor de la Dinamo. Cum se gândesc să scape și de ”baraj”

Concret, fotbaliștii bucureșteni și-au propus să câștige meciul de vineri, cu Chindia, și mai apoi cel de acasă cu U Craiova 1948.

Jucătorii sunt convinși că aceste 6 puncte ar putea însemna o mare ”gură de oxigen”, dar și ”biletul” de salvare. Acesta este planul de moment al dinamoviștilor.

Vor relua antrenamentele Răzvan Patriche și Alexandru Răuță, în timp ce Desire Azankpo va reintra în programul lui Uhrin jr abia de sâmbătă. Cosmin Matei mai are puțin de așteptat. Mijlocașul ”câinilor” va relua abia de luni pregătirea cu prima echipă, potrivit  Digi Sport.

Cristi Borcea, planuri mari la Dinamo: „În jurul meu se vor aduna 5-6 oameni care să investească!”

„Da, și așa se va întâmpla. (n.n. Patrick va investi la Dinamo). Nu va mai fi de nivelul care a fost, dar în

 jurul meu sigur se vor aduna 5-6 oameni care vor să investească la Dinamo, dinamoviști adevărați. Eu,

 pentru nimic în lumea asta, nu voi mai activa în conducere sau să mă ocup. Implicarea ar fi foarte mare, eu

 sunt un tip implicat, la mine nu erau sărbători, familie…”, a spus Cristi Borcea, la ProSport Live.

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii