Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cum se gândesc să scape și de ”baraj” și Cristi Borcea, planuri mari la Dinamo

 


Dinamo a lansat un nou proiect special dedicat fanilor. Cinci vloggeri cunoscuți sunt implicați

Surpriză de proporții pentru fanii dinamoviști. Clubul tocmai a lansat un nou proiect special, din care fac parte nu mai puțin de cinci vloggeri cunoscuți.

Este vorba despre un proiect cu totul și cu totul special, menit să le ofere celor mai norocoși dintre fani ocazia de a petrece o zi – așa cum sugerează și numele – în cantonamentul echipei favorite.

„Ne dorim ca “O zi la Dinamo” să fie unul dintre cele mai importante proiecte organizate în România după modelul marilor cluburi ale Europei, potrivit Fanatik 


Planul fotbaliștilor de la Dinamo. Cum se gândesc să scape și de ”baraj”

Concret, fotbaliștii bucureșteni și-au propus să câștige meciul de vineri, cu Chindia, și mai apoi cel de acasă cu U Craiova 1948.

Jucătorii sunt convinși că aceste 6 puncte ar putea însemna o mare ”gură de oxigen”, dar și ”biletul” de salvare. Acesta este planul de moment al dinamoviștilor.

Vor relua antrenamentele Răzvan Patriche și Alexandru Răuță, în timp ce Desire Azankpo va reintra în programul lui Uhrin jr abia de sâmbătă. Cosmin Matei mai are puțin de așteptat. Mijlocașul ”câinilor” va relua abia de luni pregătirea cu prima echipă, potrivit  Digi Sport.

Cristi Borcea, planuri mari la Dinamo: „În jurul meu se vor aduna 5-6 oameni care să investească!”

„Da, și așa se va întâmpla. (n.n. Patrick va investi la Dinamo). Nu va mai fi de nivelul care a fost, dar în

 jurul meu sigur se vor aduna 5-6 oameni care vor să investească la Dinamo, dinamoviști adevărați. Eu,

 pentru nimic în lumea asta, nu voi mai activa în conducere sau să mă ocup. Implicarea ar fi foarte mare, eu

 sunt un tip implicat, la mine nu erau sărbători, familie…”, a spus Cristi Borcea, la ProSport Live.

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii