Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum se gândesc să scape și de ”baraj” și Cristi Borcea, planuri mari la Dinamo

 


Dinamo a lansat un nou proiect special dedicat fanilor. Cinci vloggeri cunoscuți sunt implicați

Surpriză de proporții pentru fanii dinamoviști. Clubul tocmai a lansat un nou proiect special, din care fac parte nu mai puțin de cinci vloggeri cunoscuți.

Este vorba despre un proiect cu totul și cu totul special, menit să le ofere celor mai norocoși dintre fani ocazia de a petrece o zi – așa cum sugerează și numele – în cantonamentul echipei favorite.

„Ne dorim ca “O zi la Dinamo” să fie unul dintre cele mai importante proiecte organizate în România după modelul marilor cluburi ale Europei, potrivit Fanatik 


Planul fotbaliștilor de la Dinamo. Cum se gândesc să scape și de ”baraj”

Concret, fotbaliștii bucureșteni și-au propus să câștige meciul de vineri, cu Chindia, și mai apoi cel de acasă cu U Craiova 1948.

Jucătorii sunt convinși că aceste 6 puncte ar putea însemna o mare ”gură de oxigen”, dar și ”biletul” de salvare. Acesta este planul de moment al dinamoviștilor.

Vor relua antrenamentele Răzvan Patriche și Alexandru Răuță, în timp ce Desire Azankpo va reintra în programul lui Uhrin jr abia de sâmbătă. Cosmin Matei mai are puțin de așteptat. Mijlocașul ”câinilor” va relua abia de luni pregătirea cu prima echipă, potrivit  Digi Sport.

Cristi Borcea, planuri mari la Dinamo: „În jurul meu se vor aduna 5-6 oameni care să investească!”

„Da, și așa se va întâmpla. (n.n. Patrick va investi la Dinamo). Nu va mai fi de nivelul care a fost, dar în

 jurul meu sigur se vor aduna 5-6 oameni care vor să investească la Dinamo, dinamoviști adevărați. Eu,

 pentru nimic în lumea asta, nu voi mai activa în conducere sau să mă ocup. Implicarea ar fi foarte mare, eu

 sunt un tip implicat, la mine nu erau sărbători, familie…”, a spus Cristi Borcea, la ProSport Live.

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii