Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Cum se gândesc să scape și de ”baraj” și Cristi Borcea, planuri mari la Dinamo

 


Dinamo a lansat un nou proiect special dedicat fanilor. Cinci vloggeri cunoscuți sunt implicați

Surpriză de proporții pentru fanii dinamoviști. Clubul tocmai a lansat un nou proiect special, din care fac parte nu mai puțin de cinci vloggeri cunoscuți.

Este vorba despre un proiect cu totul și cu totul special, menit să le ofere celor mai norocoși dintre fani ocazia de a petrece o zi – așa cum sugerează și numele – în cantonamentul echipei favorite.

„Ne dorim ca “O zi la Dinamo” să fie unul dintre cele mai importante proiecte organizate în România după modelul marilor cluburi ale Europei, potrivit Fanatik 


Planul fotbaliștilor de la Dinamo. Cum se gândesc să scape și de ”baraj”

Concret, fotbaliștii bucureșteni și-au propus să câștige meciul de vineri, cu Chindia, și mai apoi cel de acasă cu U Craiova 1948.

Jucătorii sunt convinși că aceste 6 puncte ar putea însemna o mare ”gură de oxigen”, dar și ”biletul” de salvare. Acesta este planul de moment al dinamoviștilor.

Vor relua antrenamentele Răzvan Patriche și Alexandru Răuță, în timp ce Desire Azankpo va reintra în programul lui Uhrin jr abia de sâmbătă. Cosmin Matei mai are puțin de așteptat. Mijlocașul ”câinilor” va relua abia de luni pregătirea cu prima echipă, potrivit  Digi Sport.

Cristi Borcea, planuri mari la Dinamo: „În jurul meu se vor aduna 5-6 oameni care să investească!”

„Da, și așa se va întâmpla. (n.n. Patrick va investi la Dinamo). Nu va mai fi de nivelul care a fost, dar în

 jurul meu sigur se vor aduna 5-6 oameni care vor să investească la Dinamo, dinamoviști adevărați. Eu,

 pentru nimic în lumea asta, nu voi mai activa în conducere sau să mă ocup. Implicarea ar fi foarte mare, eu

 sunt un tip implicat, la mine nu erau sărbători, familie…”, a spus Cristi Borcea, la ProSport Live.

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii