Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Noi detalii oferite de Flavius Stoican despre situația de la Dinamo -VIDEO

 



Antrenorul dinamovist este sigur pe calitățile sale și le promite fanilor că poate salva echipa de la retrogradare, dar are nevoie și de aportul galeriei.

„Mă simt motivat! Chiar dacă nu ne iese jocul mereu, per total, ca stare de spirit, ca dorință, ca entuziasm… suntem pe un drum bun. Îi văd că suferă la antrenamente, îi văd că sunt implicați.

Le-am arătat câtă muncă fac după ce fac greșeli copilărești. Sper și sunt convins că ne salvăm de la retrogradare, indiferent dacă e cu bafraj sau fără baraj.

Dinamo era într-o situație destul de complicată la început, s-au aliniat astrele, chiar dacă am pierdut meciul cu Sepsi, dar am început să jucăm mai bine, să fim mai compacți.

E cea mai mare provocare pe care am întâlnit-o în cariera de antrenor. Știam la ce mă înham, nu am venit aici să fiu vânător de greșeli, jucătorii au nevoie de sprijin. Eu cu staff-ul și suporterii suntem alături.

Cel mai greu a fost după meciul cu CSU Craiova, a fost greu de digerat rezultatul. Jucătorii au nevoie și de imboldul rezultatului. Nevenind rezultatele, vorbele mele se loveau de un zid.

E mult mai greu când ești la retrogradare și e foarte, foarte greu când un nume, un brand se află în această poziție, dar știam unde mă înham și știam ce pot.

E o mulțumire sufletească și nu sunt genul care să vin cu lingușeli, dar simt cea mai mare bucurie când văd jucătorii aplaudați de fani. Galeria e formidabilă. Împreună vom salva echipa!”, a mai spus Flavius Stoican, pentru pagina oficiala de Facebook a lui Dinamo.  

Ce a declarat Iuliu Mureșan la acel moment

Iuliu Mureșan, dărâmat după o nouă umilință a lui Dinamo: „Nu-mi vine să cred. Mi-e rușine de ce se întâmplă!”

„A fost o înfrângere rușinoasă, am făcut foarte multe greșeli, am rămas repede cu un om în minus. Echipa nu are acel spirit de luptă a lui Dinamo. Îi admir și îi respect pe suporterii care vin de la București pentru meciuri, susțin echipa necondiționat și nu auzim niciun reproș. 

O să luăm niște măsuri, dar schimbarea stă în jucători. Nu e un spirit bun acum la Dinamo. E foarte jenant, parcă nu-mi vine să cred. Mi-e rușine de ce se întâmplă!”, a declarat Iuliu Mureșan la finalul meciului potrivit sport.ro

Cătălin Munteanu a jucat șapte ani la Dinamo și a cucerit un titlu cu formația din Ștefan cel Mare. 

Normal că mă doare, mereu am zis că mai rău nu se poate, dar Dinamo merge din ce în ce mai rău. Flavius știe ce înseamnă Dinamo. A avut rezultate bune, încă nu e totul pierdut, pentru că în play-out se înjumătățesc punctele distanța nu este foarte mare încă se poate repara tot ce s-a făcut rău până acum și eu în asta și sper. Chiar nu știu cine să fie vinovat, fiecare are o parte de vină începând din urmă cu 5 ani. Lucrurile au mers din rău în mai rău, au condus și spaniolii, apoi a venit și insolvența, probleme financiare care se răsfrâng asupra echipei. Acum e o reorganizare totală cu insolvența, sper să fie așa cum s-a întâmplat anul trecut când s-au salvat de la baraj în ultimele 6 etape. Doar că eu sper să nu ajungă iar acolo, să acumuleze puncte pentru că așa o să vină și încrederea, moralul bun”, a fost clar Cătălin Munteanu, în emisiunea Unu` la 1, de la Realitatea Sportivă HD


Roxana Mărăcineanu, ministrul sportului din Franța, dezvăluie cu ce echipă din România ține


Roxana Mărăcineanu, născută pe 7 mai 1975 în București, a plecat din România lui Ceaușescu împreună cu familia și, de la vârsta de nouă ani, locuiește în Franța.

S-a specializat în cursele de 100 și 200 de metri spate și în 1998 a devenit prima campioană mondială la natație din istoria Franței (Perth, 200 de metri spate). 

Din septembrie 2018 este ministrul sportului din Franța. De fapt, titulatura corectă este ”ministru al sporturilor”, ulterior ”ministru delegat responsabil cu sporturile” ca urmare a unei restructurări guvernamentale.

1. ”Echipa favorită? Dinamo, bineînțeles!”

Sunteți născută în București, în ce cartier ați copilărit?

Copilăria mi-am petrecut-o în Balta Albă, aproape de Parcul IOR. Asta până la nouă ani, pentru că apoi am plecat din România.

Ați stat puțin în țară, dar aveți totuși o echipă favorită din România?

Echipa favorită? Dinamo, bineînțeles! Este, așa, și o chestie de fidelitate, pentru că am învățat să înot în bazinul acoperit de la Dinamo. 

Dar înainte de natație am fost la patinaj artistic, apoi am trecut și pe la gimnastică, potrivit Sport.ro.


Comentarii