Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


O noua replică a lui Giani Kiriță pentru Steliano Filip:"Jucător e mult spus!". Marius Niculae, deranjat de atitudinea dinamoviștilor: „Am fost total dezamăgit de ei!”

 

7.000.000 de euro au fost datoriile acumulate de Dinamo în sezonul 2020-2021

VIDEO - In numirea lui Dusan Uhrin Jr. a contat și părerea fanilor

4 victorii a obţinut Dinamo în cele 30 de meciuri din sezonul regulat

 Christian Irobiso (28 de ani) a fost înregistrat de Dinamo la LPF.

Marius Niculae, deranjat de atitudinea dinamoviștilor: „Am fost total dezamăgit de ei!”

Marius Niculae: „Din nefericire, nu se va juca cu public!”

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

„Va fi derby, indiferent pe ce poziții se află cele două echipe. Din nefericire, nu se va juca cu public. Sunt cele mai frumoase galerii și făceau un spectacol foarte frumos. Se putea și mai rău, dacă nu exista această problemă la Mediaș, probabil era mult mai gravă situația. Nu ne bucurăm de răul altuia, dar a fost un as din mâneca. 

Nu știu dacă vor reuși în aceste meciuri să treacă peste două echipe, va fi foarte, foarte greu. S-au schimbat și jucătorii, de asta este și situația care este. Dacă mă uit la ultimele meciuri, nu au avut constanță în joc. După meciul cu Cluj, am fost total dezamăgit de atitudinea echipei”, a spus Marius Niculae." potrivit Sport.ro


Bună ziua, Giani Kiriță. Vă contactez în legătură cu ultimele declarații date de Steliano Filip la adresa dumneavoastră. El a spus că i-ați fi luat apărarea lui Mircea Rednic pentru că ați fi sperat să fiți luat în staff-ul tehnic al echipei.

"E timpul să clarificăm tot și să punem punct, pentru că băiatului ăstuia, de fapt băiețelului, îi place foarte mult să latre. Unu la mână, am sărit în apărarea lui Mircea Rednic, și, sincer, aș fi sărit în apărarea oricui ar fi fost pe banca tehnică, pentru că mi se pare lipsă de educație să-i răspunzi unui antrenor. E un antrenor bun, cu experiență, respectat. Nu ai voie. Indiferent ce conflict ai avea, îi răspunzi în privat. Doi la mână, niciodată nu s-a pus problema să merg în staff. Am avut niște discuții, iar, când eu am fost acolo, la ei (n.r. – la Săftica) să le spun ce înseamnă cu adevărat o echipă, am făcut-o din suflet și nu are nicio legătură cu ce spune băiețelul acesta.

Întrebați-l pe domnul Rednic dacă e adevărat. E cel mai bine. Totuși, nu cred că domnul Rednic și-ar fi permis să vorbească astfel  despre un jucător care a făcut performanțe, care a jucat la Dinamo și care a venit cu sufletul să ajute echipa. Nici nu am stat foarte mult, am fost la un singur la un antrenament.

Am fost la un singur antrenament, la Săftica. Nu am cum să dezvolt. Faptul că am făcut un singur antrenament și le-am transmis câteva vorbe nu este de ajuns.

Ați declarat că orice jucător a mai avut contre cu antrenorii. În perioada în care ați jucat la Dinamo, s-a pus vreodată problema să schimbați antrenorul?

Niciodată. Dar, totuși, vorbim de două generații diferite de jucători. Uitați-va la băiețelul ăsta. El n-a câștigat nimic, pentru ca mai apoi să poată să vorbească. A ajuns la un club atât de titrat ca Dinamo, încât nu știe ce înseamnă educație sportivă, ce înseamna ca, mai întâi să joci, iar apoi să vorbești. Se face prea mult tam-tam cu el.


 Asta o să i le spun eu față-n față. Faptul că am vorbit în presă, că am vorbit corect față de ce se întâmplă, că nu ai voie să-i răspunzi unui antrenor cum e Mircea Rednic, care a luat un titlu cu Dinamo, este altceva.

A venit Dusan Uhrin jr. Sperăm să poată facă ceva și să salveze echipa, să nu mai mergem la baraj.

 Ei ne-au făcut de rușine tot anul. Nu trebuie să vorbească la ora actuală de absolut nimeni. Băiețelul ăsta (n.r. – Steliano Filip) e genul de jucător care nu spune nimic, nu face nimic, dar e în stare să

 răspundă tuturor. Asta înseamnă că nu are educație sportivă. Dacă mă gândesc bine, ar fi în stare să-l întrebe și pe domnul Hagi ce a făcut în fotbal. E genul ăsta de jucător, mă rog, jucător e mult spus.

N-aș vrea să retrogradeze în niciun caz. Aș vrea să rămânem în Liga 1 și să vină un investitor. Am înțeles că se face și stadionul. 

Trebuie să vină oameni cu bani, pentru că, uitați-vă ce se întâmplă de câțiva ani. Dinamo nu are bani și se chinuie cu jucători low-cost, care, efectiv, " potrivit Playsport.ro

Comentarii