Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dusan Uhrin vorbește despre plecarea sa

 


„Important e că nu am primit gol, e un lucru îmbucurător din punctul meu de vedere, sper de acum înainte să reușim să și marcăm și să adunăm puncte, pentru că avem nevoie mare. Dacă așa spune el, că am primit cartonaș galben meritat, nu știu, nu vreau să comentez arbitrajul, dacă nu a dat, nu a fost. Eu am simțit ceva, dar dacă arbitrul a decis să nu dea penalty, înseamnă că nu a fost. 


E normal să am dialog, era minutul 5, având galben, fiind și un jucător care le cam primește am zis să fie atent, pentru că eu o să fiu cât pot și o să încerc să intru la limita regulamentului. Nu vreau să comentez arbitrajul în general, statistica o cam spune. 

A fost dificil pe final, pe lângă faptul că s-au accidentat și Patriche și Igor înainte, suferim pentru că avem mulți accidentați, răciți și este greu. Din păcate, nu am reușit niciodată, cred eu, să alcătuim un prim 11 și să jucăm 2-3 meciuri la fel. Sper cu această pauză să ne revenim și să fie o pauză de bun augur. 

Joc mijlocaș stânga, am jucat și mijlocaș central, în ciuda a ce au spus alții, că nu vreau să joc pe alt post în afara de fundaș stânga, eu nu am spus niciodată acest lucru. Am spus că joc unde îmi cere antrenorul, dar aș prefera să joc pe poziția mea. Dacă astăzi mister a avut nevoie ca mijlocaș, am jucat acolo, mă bucur că am jucat un meci întreg, mă bucur că am reușit să ajut Dinamo, vedem din vară ce va fi. 

Nu aveam emoții, știu ce lot avem, lipsa rezultatelor bune a făcut să avem această presiune, dar problemele pe care le au alte echipe le-am avut și noi, chiar mai rău, știu bine ce vorbesc. Vreau să felicit suporterii, care au susținut echipa, vedeți diferența față de celelalte echipe, ei au salvat echipa asta”, a declarat Steliano Filip la finalul meciului, potrivit Sport.ro


"Pentru mine este o ruşine să ne salvăm aşa"

"După ultimele rezultate în care din păcate am pierdut şi am luat destul de multe goluri, ne bucurăm că azi am reuşit să nu lum gol. Cred că sezonul ăsta nu a fost, în cupă a fost cred...  A fost singurul meci al meu din sezonul acesta în care nu am primit gol, din păcate. 

Pentru mine este o ruşine să ne salvăm aşa, din păcate, dar dacă altfel nu am fi reuşit, mă bucur că reuşim aşa. Nu  am rezolvat sută la sută, dar e bine, e bine că nu mai jucăm cu presiunea asta, că ar fi putut Clinceniul să ne depăşească. Într-un meci direct se puteau întâmpla multe.

Nu că ne era frică, dar se poate întâmplă orice, oricine poate să bată pe oricine, să prindă o zi nefastă şi după e foarte greu, sunt foarte puţine meciuri", a declarat portarul dinamovist potrivit Telekomsport.ro

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Dusan Uhrin, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, are doar două meciuri de la revenirea în Ștefan cel Mare, dar vorbește deja despre o posibilă despărțire de Dinamo.

„Am contract pe un an și jumătate, dar sunt mai multe lucruri la mijloc. Nu pot să rămân fără jucători,

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

 trebuie să avem și o structură clară a clubului. Sunt lucruri importante pentru mine, pe care mi le doresc. Trebuie să simt că și clubul vrea să facă ceva. 

Aproape toți prietenii din România, din lumea fotbalului în general, mi-au spus că sunt nebun că am

 acceptat să vin aici. Am venit pentru fani. Altfel, în mod normal, n-aș fi venit. Pentru ce să vin?! Anul trecut, am antrenat pe gratis”, a declarat Uhrin. potrivit GSP

Comentarii