Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, fără jumătate de echipă la meciul cu Chindia

 
 ”Ar fi un dezastru pentru Dinamo retrogradarea?”

”Nu ştiu ce să zic în momentul de faţă. Dacă încă ai posibilitatea... nu sunt probleme foarte mari cu banii.

Dacă ai posibilitatea să munceşti azi să rămâi în Liga 1, nu cred că are rost să ne gândim să înceapă de jos deocamdată, potrivit orangesport.ro

Ar trebui să se creeze o bază, să vină... cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat.

Pentru că în ultimii 10 ani au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa.

Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Telekom Sport.


Dinamo, fără jumătate de echipă la meciul cu Chindia 

Desire Azankpo (28 de ani, atacant), Mirko Ivanovski (32 de ani, atacant), Igor Jovanovic (32 de ani,

 fundaș central), Alexandru Răuță (29 de ani, mijlocaș central), Cosmi Matei (30 de ani, mijlocaș) și

 Răzvan Patriche (35 de ani, fundaș central) au accidentări mai vechi și nu vor fi recuperați până la ora jocului contra formației lui Emil Săndoi.

Conform celor mai recente informații primite din partea echipei medicale, Steliano Filip are probleme

 la adductori. Ar putea să revină la antrenamente zilele viitoare, dar este incert pentru meciul oficial.

 Morar, esențial în atac în acest moment, are dureri musculare. Și el este sub semnul întrebării, potrivit GSP

Comentarii