Ultima Postare

Dinamo ridică tonul: Clubul ripostează vehement după verdictul Comisiei de Disciplină!

  După evenimentele tensionate dinaintea partidei directe din 8 martie dintre Dinamo și UTA, ambele  echipe au fost sancționate dur. Autoritățile jandarmeriei din București au comunicat oficial că au  semnalat incidentele către organismele fotbalistice relevante. Într-o declarație oficială solicitată de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, au fost transmise următoarele informații: La cererea jurnalistului de la iAMsport.ro , Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București a furnizat o declarație oficială. ”Jandarmeria Capitalei confirmă faptul că a sesizat cele două foruri fotbalistice cu privire la incidentele petrecute la meciul de fotbal DINAMO - UTA ARAD. Precizăm faptul că, în corespondență, am adus în atenție incidentele provocate de suporteri și am  solicitat Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal analizarea acestora, conform  competențelor și regulamentelor specifice”.Dinamo a emis oficial un comunicat în urma

Post Top Ad






Dinamo, fără jumătate de echipă la meciul cu Chindia

 




 ”Ar fi un dezastru pentru Dinamo retrogradarea?”

”Nu ştiu ce să zic în momentul de faţă. Dacă încă ai posibilitatea... nu sunt probleme foarte mari cu banii.

Dacă ai posibilitatea să munceşti azi să rămâi în Liga 1, nu cred că are rost să ne gândim să înceapă de jos deocamdată, potrivit orangesport.ro

Ar trebui să se creeze o bază, să vină... cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat.

Pentru că în ultimii 10 ani au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa.

Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Telekom Sport.


Dinamo, fără jumătate de echipă la meciul cu Chindia 

Desire Azankpo (28 de ani, atacant), Mirko Ivanovski (32 de ani, atacant), Igor Jovanovic (32 de ani,

 fundaș central), Alexandru Răuță (29 de ani, mijlocaș central), Cosmi Matei (30 de ani, mijlocaș) și

 Răzvan Patriche (35 de ani, fundaș central) au accidentări mai vechi și nu vor fi recuperați până la ora jocului contra formației lui Emil Săndoi.

Conform celor mai recente informații primite din partea echipei medicale, Steliano Filip are probleme

 la adductori. Ar putea să revină la antrenamente zilele viitoare, dar este incert pentru meciul oficial.

 Morar, esențial în atac în acest moment, are dureri musculare. Și el este sub semnul întrebării, potrivit GSP

Comentarii