Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ultima oră. Veste dătătoare de speranță pentru "câini"

 



Dinamo va juca sâmbătă, 26 martie, de la ora 14:00, o partidă de pregătire contra formației Zimbru Chișinău, din Republica Moldova. Partida va avea loc pe arena din "Ștefan cel Mare", iar anunțul a fost făcut de către clubul dinamovist.

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

"Am fi vrut să fim într-o situație mai bună în clasament și să abordăm această pauză competițională cu o liniște mai mare. Este foarte greu să treci peste două echipe, pentru că Mioveni a învins în ultima etapă. E aproape imposibil ca noi să câștigăm tot și ambele formații să se încurce cât avem noi nevoie.

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Suntem conștienți că va fi greu la baraj. Cred că dacă în ianuarie ne zicea cineva dacă vrem să jucăm baraj cu toții ziceam da. Era o diferență destul de mare de puncte în iarnă. Indiferent ce echipă o să fie la baraj va fi un meci de care pe care.

Cei de la CSA Steaua nu renunță, dar din ce am citit ei nu au dreptul de a promova. Ne luăm și noi după ce se scrie, că nu știm noi ce este în acte. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, momentan nu ne putem gândi la adversarii de la baraj.

Am fost foarte răcit, am stat 10 zile în pat, astăzi e prima zi de antrenament. Nu pot să vorbesc de antrenor și nu o să o fac cât timp sunt jucător profesionist. O să o fac după ce mă retrag. 

Partida cu Zimbru ne ajută să vedem unde suntem, fiindcă am avut foarte multe probleme din cauza accidentărilor. Aici e și din cauza faptului că ne-am pregătit în ianuarie doar pe sintetic și nu am putut

 merge în Antalya. Treci de la o suprafață mai dură la una mai moale, e dificil, apar mici accidentări care după devin mai serioase. Mai este și stresul care are și el un rol", a spus Gabriel Torje, pentru Digi Sport.

Academica Clinceni, depunctată de Comisia de Disciplină. Gaz Metan, sancționată din nou.

Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni continuă să aibă probleme financiare, iar cele două formații au fost depunctate din această cauză.

Comisia de Disciplină urmează să le penalizeze pe Academica Clinceni și Gaz Metan cu câte două

 puncte. Trupa din Ilfov va fi sancționată pentru neplata unor datorii către Marius Cioiu, în timp ce medieșenii au pierdut două litigii cu foști fotbaliști, potrivit  Digi Sport

Comentarii