Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contestat de suporteri, Iuliu Mureșan a luat decizia finală

 


Ce a spus Florin Prunea fostul mare portar al lui Dinamo și al naționalei Romaniei s-a adeverit. Iuliu Mureșan revine cu o afirmație care lămurește apele la Dinamo.

„Nu cred că pleacă Iuliu Mureșan după ce se rezolvă cu licența pentru sezonul viitor. Nu este foarte ușor să renunți la administratorul special. E o procedură complicată, se face numai prin instanță.

Eu cred că domnul Zăvăleanu ar trebuie să meargă până la capăt cu domnul Mureșan. Nu este ușor, nu este simplu, dar mai sunt două luni și se termină sezonul, vine meciul de baraj.

Nici acolo nu va fi ușor, pentru că nu se mai termină problemele pentru Dinamo. Jucătorii se accidentează, alții intră și recidivează. Dinamo merge pe sârmă”, a spus Florin Prunea la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.


Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, s-a ocupat de dosarul de licențiere, marți urmând să depună actele. Oficialul va continua cel puțin până la finalul sezonului.

Oficialul a precizat clar pentru Gazeta Sporturilor: „Am rămas la club fiindcă nu ar fi fost fair-play să părăsesc gruparea într-un moment delicat. Am vrut să fac totul cum trebuie în obținerea clasificării și

 licențierii. Până la vară o să continui la Dinamo. Apoi? Sănătoși să fim! Vom trăi și vom vedea, important este ca echipa să se salveze”.

Când vor reveni jucătorii accidentați, Dinamo va deveni o echipă solidă. Cu tot primul 11 apt, Dinamo

 chiar are echipă! Noi acum ne concentrăm pe ceea ce a mai rămas de jucat din play-out, vrem să câștigăm fiecare meci, dar atenția maximă se duce pe baraj, asta e realitatea! a declarat Iuliu Mureșan

Comentarii