Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Contestat de suporteri, Iuliu Mureșan a luat decizia finală

 


Ce a spus Florin Prunea fostul mare portar al lui Dinamo și al naționalei Romaniei s-a adeverit. Iuliu Mureșan revine cu o afirmație care lămurește apele la Dinamo.

„Nu cred că pleacă Iuliu Mureșan după ce se rezolvă cu licența pentru sezonul viitor. Nu este foarte ușor să renunți la administratorul special. E o procedură complicată, se face numai prin instanță.

Eu cred că domnul Zăvăleanu ar trebuie să meargă până la capăt cu domnul Mureșan. Nu este ușor, nu este simplu, dar mai sunt două luni și se termină sezonul, vine meciul de baraj.

Nici acolo nu va fi ușor, pentru că nu se mai termină problemele pentru Dinamo. Jucătorii se accidentează, alții intră și recidivează. Dinamo merge pe sârmă”, a spus Florin Prunea la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.


Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, s-a ocupat de dosarul de licențiere, marți urmând să depună actele. Oficialul va continua cel puțin până la finalul sezonului.

Oficialul a precizat clar pentru Gazeta Sporturilor: „Am rămas la club fiindcă nu ar fi fost fair-play să părăsesc gruparea într-un moment delicat. Am vrut să fac totul cum trebuie în obținerea clasificării și

 licențierii. Până la vară o să continui la Dinamo. Apoi? Sănătoși să fim! Vom trăi și vom vedea, important este ca echipa să se salveze”.

Când vor reveni jucătorii accidentați, Dinamo va deveni o echipă solidă. Cu tot primul 11 apt, Dinamo

 chiar are echipă! Noi acum ne concentrăm pe ceea ce a mai rămas de jucat din play-out, vrem să câștigăm fiecare meci, dar atenția maximă se duce pe baraj, asta e realitatea! a declarat Iuliu Mureșan

Comentarii