Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Contestat de suporteri, Iuliu Mureșan a luat decizia finală

 


Ce a spus Florin Prunea fostul mare portar al lui Dinamo și al naționalei Romaniei s-a adeverit. Iuliu Mureșan revine cu o afirmație care lămurește apele la Dinamo.

„Nu cred că pleacă Iuliu Mureșan după ce se rezolvă cu licența pentru sezonul viitor. Nu este foarte ușor să renunți la administratorul special. E o procedură complicată, se face numai prin instanță.

Eu cred că domnul Zăvăleanu ar trebuie să meargă până la capăt cu domnul Mureșan. Nu este ușor, nu este simplu, dar mai sunt două luni și se termină sezonul, vine meciul de baraj.

Nici acolo nu va fi ușor, pentru că nu se mai termină problemele pentru Dinamo. Jucătorii se accidentează, alții intră și recidivează. Dinamo merge pe sârmă”, a spus Florin Prunea la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.


Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, s-a ocupat de dosarul de licențiere, marți urmând să depună actele. Oficialul va continua cel puțin până la finalul sezonului.

Oficialul a precizat clar pentru Gazeta Sporturilor: „Am rămas la club fiindcă nu ar fi fost fair-play să părăsesc gruparea într-un moment delicat. Am vrut să fac totul cum trebuie în obținerea clasificării și

 licențierii. Până la vară o să continui la Dinamo. Apoi? Sănătoși să fim! Vom trăi și vom vedea, important este ca echipa să se salveze”.

Când vor reveni jucătorii accidentați, Dinamo va deveni o echipă solidă. Cu tot primul 11 apt, Dinamo

 chiar are echipă! Noi acum ne concentrăm pe ceea ce a mai rămas de jucat din play-out, vrem să câștigăm fiecare meci, dar atenția maximă se duce pe baraj, asta e realitatea! a declarat Iuliu Mureșan

Comentarii