Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Cum a reușit Dinamo să rezolve situația lui Dușan Uhrin ca antrenorul să stea pe bancă la derby-ul

 „Eu, personal, în momentul în care mă critică cineva, mă automotivez. Mă deranjează, însă nu pun la suflet, să mă dărâme

Sunt jucători care sunt afectați când cineva îi blamează, le trimite un mesaj și îi înjură sau amenință. Eu nu pun la suflet, doar mă motivez și încerc să-i ajut pe cei din jurul meu cât de mult pot. 

Trebuie să fim conștienți și toată lumea să gândească la un numitor comun. În momentul în care judeci un jucător, îl înjuri, nu afectează doar jucătorul în sine, afectează și performanțele fotbalistului care ajută clubul în momentul de față. Obiectivul principal al tuturor în momentul acesta este Dinamo București, să salvăm Dinamo. Nu să îl salvăm pe Gabi Torje sau pe Antonio Bordușanu sau pe Ricardo Grigore.

Noi trebuie să fim conștienți că toți trebuie să ajutăm Dinamo. Că suntem suporteri, președinți, antrenori, jucători, omul care se ocupă de gazon, de echipamente, toată lumea trebuie să aibă același obiectiv comun, nu eu, personal, să am obiectiv să joc bine ca să plec la vară undeva”, a declarat Gabi Torje la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

„În 2022, dacă ameninți pe cineva te duci la pușcărie. Noi suntem jucători, până să fim jucători am fost și noi suporteri la anumite echipe. Și noi știm înjurături frumoase. Și noi putem să înjurăm 5 minute fără să ne repetăm, dacă vrem, dar nu cred că asta dă dovadă de prea multă minte. 

VIDEO - Dusan Uhrin, primele declarații ca antrenor al lui Dinamo. Gabi Torje: „Și noi știm înjurături"

Nu e un obiectiv a te înjura cu cineva. Aceleași persoane care acum 6 luni de zile mi-au dat mesaj «Mulțumim frumos că ai venit, Gabi. Ești numărul 1, te iubim» mi-au scris după: «Pleacă, nu ne mai ajuți». În momentul ăla e mai bine să nu răspunzi nici când te felicită, nici când te critică, nu are rost”, a adăugat Torje potrivit GSP.


Dusan Uhrin, primele declarații ca antrenor al lui Dinamo

„De fiecare dată când vin la Dinamo, Dinamo are ceva probleme. Am încercat să dau tot ce e mai bun ca să salvez Dinamo, de fiecare dată când am fost aici a fost dificil, am avut probleme, iar acum vin aici tot într-o situație dificilă, dau tot ce e mai bun de fiecare dată. Sunt aici de miercuri, am văzut câțiva jucători noi, nu-i cunosc pe toți. 

Sunt câțiva care au rămas și de data trecută, de la ultimul mandat. O să dau maximum ca Dinamo să rămână în prima ligă. Îmi amintesc că data trecută eram la pământ, aproape retrogradați, eram pe poziție de baraj, am scăpat de acea poziție și am salvat echipa.

Toată lumea spune că vom merge la baraj, dar înainte trebuie să scăpăm de poziția directă de retrogradare. Știu că Mediaș are probleme, trebuie să ne concentrăm la noi, să dăm tot ce e mai bun.

Dacă vom juca la baraj, va fi dificil. Vom juca împotriva celor mai bune echipe din Liga 2. Avem mulți accidentați în echipă”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă.

„Nu încă (n.r. - nu a semnat), dar îl voi semna după această conferință. Vreau să fiu deschis cu toată lumea, am negociat mult timp, de miercuri până în această dimineață. 

Nu vreau să vorbesc despre contractul meu, este problema mea și a clubului, dar totul va fi OK”, a spus Uhrin potrivit Sport.ro.

Dușan Uhrin va sta pe bancă la Rapid – Dinamo. Cum au reușit roș-albii să rezolve situația noului antrenor, potrivit Fanatik

Din informațiile noastre, Dușan Uhrin a obținut din partea FRF încă de vineri, 11 martie, ID-ul pentru a fi prezent pe teren la partida de la Mioveni, din prima etapă a play-out-ului. Rapid – Dinamo se joacă duminică, 13 martie, de la ora 20:30.

Uhrin va lua loc pe bancă alături de antrenorul secund Iulian Mihăescu, iar la încălzire va fi însoțit de celălalt „secund”, Sebastian Moga, și de Dragoș Picu, antrenorul cu portarii. Din nefericire, ultimii doi

 vor merge în tribună odată cu primul fluier al arbitrului, pentru că ei nu au primit încă ID-ul.

Dinamoviștii au mers la Federație să rezolve de vineri situația lui Uhrin, deși cehul nu semnase

 contractul, deoarece exista posibilitatea ca pe parcursul zilei de sâmbătă să nu găsească pe nimeni la sediul FRF și astfel să nu aibă „principal” la derby-ul cu Rapid.

Comentarii