Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Alex Răuță și-a pierdut răbdarea din cauza situației de la Dinamo și a răbufnit

 
Cum a ajuns Christian Irobiso să joace fundaș central la Dinamo!

Igor Jovanovic, Baptiste Aloe și Denis Giafer au început ca titulari în linia de trei apărători pregătită de Uhrin. Pe bancă a fost Răzvan Patriche, în timp ce stoperii Ricardo Grigore și Marco Ehmann au fost lăsați în afara lotului din cauza unor viroze.

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Dinamo a rezistat cu Irobiso în apărare, atacantul având câteva intervenţii providenţiale în faţa jucătorilor adverşi care căutau să profite de problemele de efectiv ale dinamovistilor, potrivit Fanatik.


Dusan Uhrin a fost foc și pară la finalul remizei cu Sepsi (0-0), acuzând problemele medicale, dar și lipsa pregătirii fizice.

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

„În momentul în care am semnat cu Dinamo, eram conștient de situația critică în care se afla echipa, dar am pus pe primul plan interesele imediate ale clubului. Trecând peste lipsuri și peste probleme. Nu mi s-a părut niciodată corect și nici fair-play să comentez activitatea antrenorilor care au fost la echipă înaintea mea. De asemenea, nu am să vorbesc niciodată despre fosta echipă, despre foștii jucători sau conducători. Nu te duci într-o casă, iar, apoi, la plecare te apuci să vorbești negativ despre asta! Nu este nici frumos, nici constructiv. Nu-mi plac polemicile și nici scandalurile. 

Ar trebui să fim mai responsabili și mai echilibrați, toți cei care facem parte din lumea fotbalului", a reacționat Stoican potrivit Gazeta Sporturilor.

Adevărul e trist și crud. Flavius Stoican a făcut 5 puncte în 9 etape. Lucrurile nu au mers bine. Jucătorii, cu mine și cu suporterii suntem numitorul comun. Probabil a fost o presiune pe el venită de pe rețelele de socializare. Îmi pare rau că a plecat. Aș fi vrut să rămână, eu l-am adus - Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, în urmă cu 10 zile.

Alex Răuță și-a pierdut răbdarea din cauza situației de la Dinamo și a răbufnit

„Suntem că în liga a cincea, joacă cine vrea aici pe teren, numai noi nu avem parte de un teren mai bun şi se vede în evoluţia noastră, pentru că avem jucători tehnici, care pot face diferenţa. Aţi văzut şi la Matei, ultima faza, i-a sărit mingea când putea să dea la poartă. Sper să îşi revină şi terenul, şi noi, cei accidentaţi, cei răciţi, şi să fim şi noi în sfârşit măcar 20 pe bancă. La meci au fost cinci – şase jucători răciţi, trei răniţi”, a declarat Alex Răuță.

Mijlocașul lui Dinamo spune că el și colegii săi vor încerca din răsputeri să evite locurile de baraj, cu toate că misiunea pare, la prima vedere, imposibilă. Alex Răuță s-a plâns și de situația de la nivelul administrativ, unde recunoaște că nici nu îi este clar cine se află.

„Obiectivul nostru este să ne salvăm direct, dar va fi foarte greu. La fotbal nu se ştie niciodată. Trebuie să luăm meci cu meci, meciul de la Chindia este ultima finală pentru a ne salva direct. 

Dacă este nevoie, jucăm pe orice post, şi în poartă dacă este nevoie. Intrăm şi în poartă, numai să salvăm echipa

Doar domnul Mureşan şi domnul Zăvăleanu, care sunt lânga noi mereu. Şi domnul Răducioiu. În rest,

 nici nu ştiu cine mai este, dacă mai este Cortacero patron, domnul Negoiţă. Nici nu ştiu ai cui suntem,

 dacă mă întrebaţi. Important este să ne luăm banii, nu contează de unde, să ne luăm salariile şi să salvăm echipa”, a declarat Alex Răuță.

Comentarii

  1. Bai Răuță, niciodată n-o sa fiți 20 pe bancă, poate cu tot staff-ul si personalul de pe salvările alea doua care nu pornesc, iar la talentul tău, poți juca orice post...la fel de prost! Tu ești unul din aia pe care nu-i încurcă gazonul de pe Dinamo, ție îți sare în tibie si daca joci pe parchet! Când ati "prins" gazon bun, ati luat câte 5...6 goluri, unele de la centru, aveți în 32 de etape mai multe cartonase rosii decat goluri marcate! Apropo, câte goluri ai dat la Dinamo? Dar la câte ai greșit decisiv? Cate roșii ați luat numai în prima repriză tu și
    cu Filip? Auzi titlu: a răbufnit Răuță!������Ati doborât toate recordurile! Ne-ati stricat zeci de seri in ultimii 4...5 ani- cam de atunci ești tu la Dinamo. ..o fi o coincidență ? Mai accidenteaza-te si tu, poate joaca altul mai puțin slab!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu