Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vești bune pentru fanii lui Dinamo! Răzvan Zăvăleanu, anunț important

 Adrian Mihalcea a calificat echipa în premieră în play-off-ul Ligii 2 și acum luptă pentru accederea în primul eșalon. Tehnicianul ialomițenilor a vorbit despre situația de la Dinamo. 

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

„Echipele din liga a doua, acestea din vârf, sunt echipe mult mai competitive şi mai bune decât anul trecut. Cred cu tărie ca încă o echipă din liga a doua se va califica din acele 2 meciuri de baraj. Nu cred că va exista un adversar atât de accesibil încât să îşi permită să-l trateze cu indiferenţă. 

Prin jocul văzut în ultimele meciuri, Dinamo nu îmi inspiră încrederea că ar putea să treacă de oricare din primele şase din liga a doua”, a declarat Mihalcea, pentru telekomsport.ro.

Nu Stoican a fost de vină, până la urmă a mers pe materialul clientului. Din câte am înţeles, s-au adus jucători mulţi şi nepregătiţi, cu o calitate îndoielnică, şi lucrul acesta se reflectă în joc. Acum, Dusan s-a înhămat la o muncă, o ştie, este a treia sau a patra oară. Sper să-i iasă, dacă nu, vor mai urma şi alte reveniri a matrurisit Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia


Florin Prunea, întâlnire cu Dusan Uhrin jr: „Este extrem de îngândurat!”

„Mi-a fost greu să îl conving pe domnul Negoiță să îl aducem pe Uhrin și a fost o alegere bună. Vorbesc cu el, zilele următoare o să ne vedem ca să discutăm. Este extrem de îngândurat și preocupat, stă la Săftica și caută soluții. Dinamo are nevoie de soluții și el e conștient. Înainte aveai Fabbrini, Puljic, Anton, aveam echipă de trosneală, te duceai și te băteai cu ei. Dusan crede că există un blocaj. Zicea că sunt atât de preocupați la antrenamement, dar la meciuri se blochează cu aceste greșeli personale.

El zice că o scoate, că o duce la capăt până la final, că e important că vine această pauză în care trebuie să fie atent la cum gestionează întoarcerea jucătorilor accidentați. Nu aș vrea să fiu în pielea lui. Să îi forțeze cu Sepsi, sau să îi bage după pauza competițională”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Dacă din punct de vedere sportiv, lucrurile stau destul de rău la echipă, care e amenințată cu

 retrogradarea, fiind foarte greu să evite locul de baraj, din punct de vedere administrativ, situația este una bună.

Dinamo nu are emoții pentru obținerea licenței de Liga 1 în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut pentru de Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar:

“Nu sunt probleme pentru obținerea licenței. Din acest punct de vedere situația este în regulă și suntem

 în grafic. Sper ca și din punct de vedere sportiv lucrurile să se îndrepte și echipa să se salveze”, a spus Zăvăleanu potrivit Fanatik .

Comentarii