Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Vești bune pentru fanii lui Dinamo! Răzvan Zăvăleanu, anunț important

 



Adrian Mihalcea a calificat echipa în premieră în play-off-ul Ligii 2 și acum luptă pentru accederea în primul eșalon. Tehnicianul ialomițenilor a vorbit despre situația de la Dinamo. 

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

„Echipele din liga a doua, acestea din vârf, sunt echipe mult mai competitive şi mai bune decât anul trecut. Cred cu tărie ca încă o echipă din liga a doua se va califica din acele 2 meciuri de baraj. Nu cred că va exista un adversar atât de accesibil încât să îşi permită să-l trateze cu indiferenţă. 

Prin jocul văzut în ultimele meciuri, Dinamo nu îmi inspiră încrederea că ar putea să treacă de oricare din primele şase din liga a doua”, a declarat Mihalcea, pentru telekomsport.ro.

Nu Stoican a fost de vină, până la urmă a mers pe materialul clientului. Din câte am înţeles, s-au adus jucători mulţi şi nepregătiţi, cu o calitate îndoielnică, şi lucrul acesta se reflectă în joc. Acum, Dusan s-a înhămat la o muncă, o ştie, este a treia sau a patra oară. Sper să-i iasă, dacă nu, vor mai urma şi alte reveniri a matrurisit Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia


Florin Prunea, întâlnire cu Dusan Uhrin jr: „Este extrem de îngândurat!”

„Mi-a fost greu să îl conving pe domnul Negoiță să îl aducem pe Uhrin și a fost o alegere bună. Vorbesc cu el, zilele următoare o să ne vedem ca să discutăm. Este extrem de îngândurat și preocupat, stă la Săftica și caută soluții. Dinamo are nevoie de soluții și el e conștient. Înainte aveai Fabbrini, Puljic, Anton, aveam echipă de trosneală, te duceai și te băteai cu ei. Dusan crede că există un blocaj. Zicea că sunt atât de preocupați la antrenamement, dar la meciuri se blochează cu aceste greșeli personale.

El zice că o scoate, că o duce la capăt până la final, că e important că vine această pauză în care trebuie să fie atent la cum gestionează întoarcerea jucătorilor accidentați. Nu aș vrea să fiu în pielea lui. Să îi forțeze cu Sepsi, sau să îi bage după pauza competițională”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Dacă din punct de vedere sportiv, lucrurile stau destul de rău la echipă, care e amenințată cu

 retrogradarea, fiind foarte greu să evite locul de baraj, din punct de vedere administrativ, situația este una bună.

Dinamo nu are emoții pentru obținerea licenței de Liga 1 în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut pentru de Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar:

“Nu sunt probleme pentru obținerea licenței. Din acest punct de vedere situația este în regulă și suntem

 în grafic. Sper ca și din punct de vedere sportiv lucrurile să se îndrepte și echipa să se salveze”, a spus Zăvăleanu potrivit Fanatik .

Comentarii