Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Reacția genială a lui Dusan Uhrin după ce Bonetti a câștigat procesul cu Dinamo




 „În această săptămână am avut jucători care au fost accidentați, precum Torje sau Matei. Răuță și Patriche s-au antrenat abia de ieri, iar Jovanovic de de câteva zile.  Încercăm să facem tot ce putem, încercăm să-i facem pe toți să fie apți de joc. Nu știu dacă îi voi folosi. 

Torje și Matei nu vor juca cu siguranță, încă sunt accidentați. Nici Azankpo nu va juca. Are mici probleme. Poate va fi în echipă săptămâna viitoare. Filip e OK. Dacă nu va avea azi probleme, va juca 90%.

Avem mulți jucători cu probleme. Așa e de când am venit aici. Am încercat să trecem peste. Trebuie să punem pe teren cei mai buni jucători pe care-i avem la dispoziție. Nu știu dacă vom juca în 4-4-2 sau 4-2-3-1. Dar asta e situația și trebuie să facem tot ce putem pentru a câștiga.

Trebuie să ne antrenăm mai mult. În această pauză nu am făcut antrenamentele așa cum vrut pentru că după meciul cu Sepsi am avut mulți jucători accidentați. În meciul cu Sepsi am schimbat mulți jucători din cauza accidentărilor. Asta îmi dă tactica peste cap.

Acest meci este unul important, jucăm cu o echipă bună, care se apără bine. Nu primește multe goluri.

 Dacă vrem să câștigăm, trebuie să avem calitate în atac. Acum trebuie să luăm fiecare meci în parte”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP

Dusan Uhrin, pus pe glume după ce Bonetti a câștigat procesul cu Dinamo: ”Să vină și antrenăm împreună”

"Nu este problema mea că Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo, să vină şi antrenăm împreună. Am putea sta la amândoi pe bancă, un meci ar fi unul principal şi altul asistent.

Este o glumă, ar trebui întrebată conducerea. Eu mai am contract cu Dinamo un an şi trei luni, cred, dar

VIDEO - Mihai Eșanu: „Ne-am obișnuit cu ideea barajului”

 totul depinde de rămânerea echipei în prima ligă", a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă premergătoare jocului Chindia - Dinamo din play-out, potrivit Digi Sport 

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii