Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Reacția genială a lui Dusan Uhrin după ce Bonetti a câștigat procesul cu Dinamo




 „În această săptămână am avut jucători care au fost accidentați, precum Torje sau Matei. Răuță și Patriche s-au antrenat abia de ieri, iar Jovanovic de de câteva zile.  Încercăm să facem tot ce putem, încercăm să-i facem pe toți să fie apți de joc. Nu știu dacă îi voi folosi. 

Torje și Matei nu vor juca cu siguranță, încă sunt accidentați. Nici Azankpo nu va juca. Are mici probleme. Poate va fi în echipă săptămâna viitoare. Filip e OK. Dacă nu va avea azi probleme, va juca 90%.

Avem mulți jucători cu probleme. Așa e de când am venit aici. Am încercat să trecem peste. Trebuie să punem pe teren cei mai buni jucători pe care-i avem la dispoziție. Nu știu dacă vom juca în 4-4-2 sau 4-2-3-1. Dar asta e situația și trebuie să facem tot ce putem pentru a câștiga.

Trebuie să ne antrenăm mai mult. În această pauză nu am făcut antrenamentele așa cum vrut pentru că după meciul cu Sepsi am avut mulți jucători accidentați. În meciul cu Sepsi am schimbat mulți jucători din cauza accidentărilor. Asta îmi dă tactica peste cap.

Acest meci este unul important, jucăm cu o echipă bună, care se apără bine. Nu primește multe goluri.

 Dacă vrem să câștigăm, trebuie să avem calitate în atac. Acum trebuie să luăm fiecare meci în parte”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP

Dusan Uhrin, pus pe glume după ce Bonetti a câștigat procesul cu Dinamo: ”Să vină și antrenăm împreună”

"Nu este problema mea că Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo, să vină şi antrenăm împreună. Am putea sta la amândoi pe bancă, un meci ar fi unul principal şi altul asistent.

Este o glumă, ar trebui întrebată conducerea. Eu mai am contract cu Dinamo un an şi trei luni, cred, dar

VIDEO - Mihai Eșanu: „Ne-am obișnuit cu ideea barajului”

 totul depinde de rămânerea echipei în prima ligă", a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă premergătoare jocului Chindia - Dinamo din play-out, potrivit Digi Sport 

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii