Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Reacția genială a lui Dusan Uhrin după ce Bonetti a câștigat procesul cu Dinamo
 „În această săptămână am avut jucători care au fost accidentați, precum Torje sau Matei. Răuță și Patriche s-au antrenat abia de ieri, iar Jovanovic de de câteva zile.  Încercăm să facem tot ce putem, încercăm să-i facem pe toți să fie apți de joc. Nu știu dacă îi voi folosi. 

Torje și Matei nu vor juca cu siguranță, încă sunt accidentați. Nici Azankpo nu va juca. Are mici probleme. Poate va fi în echipă săptămâna viitoare. Filip e OK. Dacă nu va avea azi probleme, va juca 90%.

Avem mulți jucători cu probleme. Așa e de când am venit aici. Am încercat să trecem peste. Trebuie să punem pe teren cei mai buni jucători pe care-i avem la dispoziție. Nu știu dacă vom juca în 4-4-2 sau 4-2-3-1. Dar asta e situația și trebuie să facem tot ce putem pentru a câștiga.

Trebuie să ne antrenăm mai mult. În această pauză nu am făcut antrenamentele așa cum vrut pentru că după meciul cu Sepsi am avut mulți jucători accidentați. În meciul cu Sepsi am schimbat mulți jucători din cauza accidentărilor. Asta îmi dă tactica peste cap.

Acest meci este unul important, jucăm cu o echipă bună, care se apără bine. Nu primește multe goluri.

 Dacă vrem să câștigăm, trebuie să avem calitate în atac. Acum trebuie să luăm fiecare meci în parte”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP

Dusan Uhrin, pus pe glume după ce Bonetti a câștigat procesul cu Dinamo: ”Să vină și antrenăm împreună”

"Nu este problema mea că Bonetti a câştigat procesul cu Dinamo, să vină şi antrenăm împreună. Am putea sta la amândoi pe bancă, un meci ar fi unul principal şi altul asistent.

Este o glumă, ar trebui întrebată conducerea. Eu mai am contract cu Dinamo un an şi trei luni, cred, dar

VIDEO - Mihai Eșanu: „Ne-am obișnuit cu ideea barajului”

 totul depinde de rămânerea echipei în prima ligă", a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă premergătoare jocului Chindia - Dinamo din play-out, potrivit Digi Sport 

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii