Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce spun "câinii" despre baraj Alex Ruta: "Toate sunt meciuri de 6 puncte, Sepsi are obiectivul locul 7, noi avem un obiectiv sa ne salvam direct și cred ca o sa fie un meci disputat. Noi trebuie sa ne vedem de jocul nostru, nu trebuie sa ne mai uitam în curtea altora ca nu ne interesează. Nu cred ca jocul nu ne-a ieșit din cauza presiunii. Au intervenit suspendări, accidentări, acum cred ca suntem tot lotul valid. Nu știu nici cum ii cheamă pe toți care au fost pe aici, este foarte greu sa faci o echipa când schimbi 4 - 5 antrenori, 53 de jucători, este foarte greu.

VIDEO - Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă!

Cred ca am suferit anul aceasta foarte mult la omogenizare și lucrul asta s-a văzut. Speram sa câștigam și după meciul de maine sa intram pe un făgaș normal.

Dinamo nu are voie sa retrogradeze, știm ce putem, dar nu ne-a ridicat la pretențiile clubului. Nu vreau sa ma uit în jos, vreau sa ma uit în sus. Știu ca cu orice echipa din liga 2 dacă jucam barajul  o sa ne fie greu, pe noi o sa fie presiunea mai mare, dar sper sa nu ajungem acolo și sa ne salvam direct.

Nu știu dacă antrenorul ne-a insuflat dorința de victorie, suntem și noi conștienți ce trebuie sa facem, suntem jucători cu experiență, suntem un lot bun. Practic avem fiecare dintre noi cariera în joc și dacă vom rămâne la Dinamo trebuie sa salvam echipa. Daca nu ai un lot omogen, este foarte greu, fiecare antrenor a venit cu filozofia lui, cu jucătorii lui, nu este ușor sa se schimbe atât de multi jucători lângă tine.

Nu mai dam timpul înapoi, dam fiecare maximul și la jocul de maine sa scoatem cele 3P."


Uhrin: „Toate meciurile sunt grele pentru noi. Sepsi este o echipă puternică, cu atacanți puternici, care marchează mult. Sepsi e favorită, cu siguranță. E în fața noastră și joacă bine. Trebuie să fim atenți și

 concentrați în defensivă. Nu vreau să mai vorbesc despre greșeli, am văzut că în fiecare meci se întâmplă ceva. Trebuie să rezolvăm problemele și să avem încredere și să câștigăm meciurile. E foarte important să ne revenim.

Nu știu situația celor de la Gaz Metan și Academica Clinceni, dar e o veste bună. Dar la baraj va fi foarte greu. Trebuie să construim o echipă pentru baraj și să avem încredere în noi. Am văzut deja niște

 meciuri din Liga 2, dar nu început să le studiez cu atenție. Am treabă cu meciurile din Liga 1. Nu vreau să vorbesc despre baraj, dar, în mod normal, trebuie să fim favoriți.

Am venit aici să salvez Dinamo, dar echipa are multe probleme. E mai greu acum decât anul trecut.

 Atunci, jucătorii erau mai concentrați. Avem jucători buni, dar trebuie să dea chiar mai mult de 100%”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP

Comentarii