Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Ce spun "câinii" despre baraj



 Alex Ruta: "Toate sunt meciuri de 6 puncte, Sepsi are obiectivul locul 7, noi avem un obiectiv sa ne salvam direct și cred ca o sa fie un meci disputat. Noi trebuie sa ne vedem de jocul nostru, nu trebuie sa ne mai uitam în curtea altora ca nu ne interesează. Nu cred ca jocul nu ne-a ieșit din cauza presiunii. Au intervenit suspendări, accidentări, acum cred ca suntem tot lotul valid. Nu știu nici cum ii cheamă pe toți care au fost pe aici, este foarte greu sa faci o echipa când schimbi 4 - 5 antrenori, 53 de jucători, este foarte greu.

VIDEO - Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă!

Cred ca am suferit anul aceasta foarte mult la omogenizare și lucrul asta s-a văzut. Speram sa câștigam și după meciul de maine sa intram pe un făgaș normal.

Dinamo nu are voie sa retrogradeze, știm ce putem, dar nu ne-a ridicat la pretențiile clubului. Nu vreau sa ma uit în jos, vreau sa ma uit în sus. Știu ca cu orice echipa din liga 2 dacă jucam barajul  o sa ne fie greu, pe noi o sa fie presiunea mai mare, dar sper sa nu ajungem acolo și sa ne salvam direct.

Nu știu dacă antrenorul ne-a insuflat dorința de victorie, suntem și noi conștienți ce trebuie sa facem, suntem jucători cu experiență, suntem un lot bun. Practic avem fiecare dintre noi cariera în joc și dacă vom rămâne la Dinamo trebuie sa salvam echipa. Daca nu ai un lot omogen, este foarte greu, fiecare antrenor a venit cu filozofia lui, cu jucătorii lui, nu este ușor sa se schimbe atât de multi jucători lângă tine.

Nu mai dam timpul înapoi, dam fiecare maximul și la jocul de maine sa scoatem cele 3P."


Uhrin: „Toate meciurile sunt grele pentru noi. Sepsi este o echipă puternică, cu atacanți puternici, care marchează mult. Sepsi e favorită, cu siguranță. E în fața noastră și joacă bine. Trebuie să fim atenți și

 concentrați în defensivă. Nu vreau să mai vorbesc despre greșeli, am văzut că în fiecare meci se întâmplă ceva. Trebuie să rezolvăm problemele și să avem încredere și să câștigăm meciurile. E foarte important să ne revenim.

Nu știu situația celor de la Gaz Metan și Academica Clinceni, dar e o veste bună. Dar la baraj va fi foarte greu. Trebuie să construim o echipă pentru baraj și să avem încredere în noi. Am văzut deja niște

 meciuri din Liga 2, dar nu început să le studiez cu atenție. Am treabă cu meciurile din Liga 1. Nu vreau să vorbesc despre baraj, dar, în mod normal, trebuie să fim favoriți.

Am venit aici să salvez Dinamo, dar echipa are multe probleme. E mai greu acum decât anul trecut.

 Atunci, jucătorii erau mai concentrați. Avem jucători buni, dar trebuie să dea chiar mai mult de 100%”, a spus Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP

Comentarii