Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce spune unul din oamenii care au salvat-o pe Dinamo. "Mi-au făcut o ofertă pe care să o refuz, o ofertă ca să nu rămân"

 


Probleme mari de lot pentru Dusan Uhrin jr

Avem probleme cu accidentările, după cum ați văzut. Este și un virus care circulă la echipă și mulți jucători au fost răciți pentru această partidă: Torje, Pierret, Ehmann.” a declarat antrenorul lui Dinamo la conferința de presă de după meci.

VIDEO - Interviurile jucătorilor dinamoviști și a lui Dusan Uhrin după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Dinamo a pierdut încă patru jucători după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Dusan Uhrin i-a pierdut pe Matei, Jovanovic, Patriche și Răuță.

Dinamo a terminat în corzi meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, cu doi fundași centrali accidendați și cu atacantul Christian Irobiso pe post de stoper.

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

Dinamo a fost lovită de gripă, iar Gabi Torje, Ricardo Grigore, Marco Ehmann și Cătălin Carp au fost răpuși de virus și au rămas în afara lotului.

Accidentările lui Igor Jovanovici, Răzvan Patriche, Cosmin Matei și Alexandru Răuță au recidivat, iar cei patru au suferit rupturi musculare.

Cosmin Matei ar putea sta pe bară o lună de zile, iar Dusan Uhrin Jr. nu îi va avea la dispoziție în următoarele două săptămâni cu siguranță nici pe Patriche, Jovanovici și căpitanul Răuță. Toti cei patru au revenit după accidentări, care se pare că au recidivat, potrivit Fanatik 


Vocea suporterului 

Sunt în urma cu pregătirea fizica și trag tare la antrenamente și fiecare antrenor vine cu stilul lui de antrenament și mușchiul e ca o plastilina memorează antrenamentele și intensitatea exercițiului iar când schimbi antrenorul automat schimbi și ritmul și stilul tot și sunt șanse foarte mari sa apară rupturi, mai ales când ești în urma cu pregătirea fizica și tragi mai tare (forțezi).


George Neagu, în prezent la FC Argeș, este membru DDB și un dinamovist pătimaș

Geroge Neagu: „Dinamo a neglijat foarte mult partea fizică în iarnă"

Unii jucătorii de la Dinamo mai apelează la mine când se accidentează, dacă pot să-i ajut cu completări din punct de vedere fizic. E un club unde am avut o performanță, îi respect pe oamenii de acolo. Chestia e că au neglijat foarte mult partea fizică începând din iarnă. Un club ca și Dinamo nu trebuia să facă asta.

„Un antrenor nu e preparator fizic”

- Echipa resimte din plin pregătirea fizică precară. Multe accidentări, jucători care nu rezistă un meci întreg.

- Din iarnă trebuia cei de la Dinano să-și pregătească play-out-ul. Eu așa aș fi făcut. Trebuia să aibă o structură clară a pregătirii fizice ca să poată să intre în play-out cu o siguranță din acest punct de vedere.

 Trebuia să pună accent pe pregătirea fizică, pentru că nu mai sunt jucători de calitate în România, care să facă diferența. Și atunci pregătirea fizică e foarte importantă. Te ajută să nu ai accidentați. 

- Poate un antrenor să pregătească echipa și tehnico-tactic și fizic?

- Nu te poți baza pe un antrenor, pentru că un antrenor nu e preparator fizic, așa cum nici preparatorul fizic nu e antrenor. 

George Neagu: „Mă înțelesesem cu DDB”

- Când ai plecat de la Dinamo, Iuliu Mureșan nu a încercat să te păstreze? 

- Mi-au făcut o ofertă pe care să o refuz, o ofertă ca să nu rămân. La jumătate din ce aveam. Mă

 înțelesesem cu DDB pe o sumă, iar conducerea a înjumătățit-o. Încă nu se intrase în insolvență. 

Comentarii