Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Achiziție făcută de Dinamo

 



Iuliu Mureșan a primit bani de unde chiar nu se aștepta

Iuliu Mureşan s-a întâlnit cu doi dintre sponsorii importanţi ai "câinilor", Marian Iuhasz şi Gheorghe "Tata" Niţu. Cei doi au revenit la sentimente mai bune şi oferă o sumă importantă pentru salvarea clubului.

Doi dintre cei importanți sponsori ai “câinilor roșii“, versiunea 2022, Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu, au revenit la sentimente mai bune față de conducerea clubului și au făcut un armistițiu de pace cu președintele Iuliu Mureșan pentru a salva Dinamo de la retrogradare. 50.000 de euro promişi pentru victorii în următoarele trei meciuri.

Până la “dubla“ din finalul lunii aprilie cu Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, condamnate la retrogradarea directă în Liga 2, pentru Dinamo urmează trei etape de “foc“ în Liga 1, cu Chindia Târgoviște (deplasare), FC U Craiova (acasă) și CS Mioveni (deplasare).

Echipa lui Dusan Uhrin va încasa 50.000 de euro din partea sponsorilor dinamovişti dacă va lega trei victorii în următoarele trei etape de campionat: cu Chindia, FC U Craiova şi Mioveni, potrivit Fanatik 


Patronul Smile Center, Claudiu Ciolan, unul dintre sponsorii lui Dinamo ,a cumpărat autocarul de la Ionuț Negoiță cu suma de 42.000 de euro, potrivit Fanatik 

Fostul patron al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a restituit autocarul lui Dinamo pentru suma de aproximativ 42.000 de euro. 

 Alb-roșiii l-ar putea primi în folosință încă de la meciul cu Chindia Târgoviște din deplasarea de la Ploiești. 

Directorul general al clinicii dentare este un mare dinamovist și un apropiat al echipei, care dorește să se implice ca sponsor la Dinamo.

Administratorul judiciar al „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, a luat decizia să renunțe la autocarul echipei, pentru care Dinamo îi plătea lui Ionuț Negoiță o sumă de bani pe care a considerat-o nejustificată.

Astfel, în încercarea de a reduce cât mai mult costurile, Zăvăleanu a decis ca Dinamo să închirieze un autocar de la firma Tarsim, la un preț mai bun, pentru meciurile de acasă și din deplasare.

VIDEO - Mihai Eșanu: „Ne-am obișnuit cu ideea barajului”

400.000 de euro a costat autocarul lui Dinamo cumpărat din Germania de către Cristi Borcea 

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii