Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Achiziție făcută de Dinamo

 Iuliu Mureșan a primit bani de unde chiar nu se aștepta

Iuliu Mureşan s-a întâlnit cu doi dintre sponsorii importanţi ai "câinilor", Marian Iuhasz şi Gheorghe "Tata" Niţu. Cei doi au revenit la sentimente mai bune şi oferă o sumă importantă pentru salvarea clubului.

Doi dintre cei importanți sponsori ai “câinilor roșii“, versiunea 2022, Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu, au revenit la sentimente mai bune față de conducerea clubului și au făcut un armistițiu de pace cu președintele Iuliu Mureșan pentru a salva Dinamo de la retrogradare. 50.000 de euro promişi pentru victorii în următoarele trei meciuri.

Până la “dubla“ din finalul lunii aprilie cu Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, condamnate la retrogradarea directă în Liga 2, pentru Dinamo urmează trei etape de “foc“ în Liga 1, cu Chindia Târgoviște (deplasare), FC U Craiova (acasă) și CS Mioveni (deplasare).

Echipa lui Dusan Uhrin va încasa 50.000 de euro din partea sponsorilor dinamovişti dacă va lega trei victorii în următoarele trei etape de campionat: cu Chindia, FC U Craiova şi Mioveni, potrivit Fanatik 


Patronul Smile Center, Claudiu Ciolan, unul dintre sponsorii lui Dinamo ,a cumpărat autocarul de la Ionuț Negoiță cu suma de 42.000 de euro, potrivit Fanatik 

Fostul patron al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a restituit autocarul lui Dinamo pentru suma de aproximativ 42.000 de euro. 

 Alb-roșiii l-ar putea primi în folosință încă de la meciul cu Chindia Târgoviște din deplasarea de la Ploiești. 

Directorul general al clinicii dentare este un mare dinamovist și un apropiat al echipei, care dorește să se implice ca sponsor la Dinamo.

Administratorul judiciar al „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, a luat decizia să renunțe la autocarul echipei, pentru care Dinamo îi plătea lui Ionuț Negoiță o sumă de bani pe care a considerat-o nejustificată.

Astfel, în încercarea de a reduce cât mai mult costurile, Zăvăleanu a decis ca Dinamo să închirieze un autocar de la firma Tarsim, la un preț mai bun, pentru meciurile de acasă și din deplasare.

VIDEO - Mihai Eșanu: „Ne-am obișnuit cu ideea barajului”

400.000 de euro a costat autocarul lui Dinamo cumpărat din Germania de către Cristi Borcea 

VIDEO - Dinamo a câștigat la masa verde derby-ul cu Steaua

Comentarii