Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dezvăluiri despre situația lui Dinamo și Zăvăleanu: "Din păcate, acest lucru nu se întâmplă"

 

„Atunci când ai ceva de spus, spui în față. Așa cum a făcut-o Steliano Filip, cum au făcut și alți jucători. La toate echipele, sunt jucători care nu-l plac pe antrenor. De obicei, cei care nu joacă. Dau pe la presă anumite lucruri care în mare parte nu sunt adevărate. Am stat cinci-șase ore cu Dusan. L-am ascultat, era extrem de preocupat. L-am învățat să spună adevărul.

VIDEO - Dinamo poate rămâne și fără Uhrin

Este inadmisibil să n-ai preparator fizic un an de zile. A venit și gripa asta, care l-a pus la pat și pe Torje, sunt patru-cinci jucători. Mi-a spus să mă pun în locul lui. I se cer rezultate. Ce să facă? Ori să menajeze jucători, pentru a fi în formă optimi la baraj, ori să forțeze. I-am zis că are șansa cu întreruperea, dar are jucători cu leziuni musculare. Dinamo, dacă nu-și recuperează toți jucătorii… uită-te la echipele de Liga 2. Nu cred că au puterea să treacă peste Mioveni. Nu o să le fie simplu, pot să nu treacă de baraj. Echipele aleargă, sunt pregătite fizic”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.


Gică Mihali face apel la orgoliul jucătorilor de la Dinamo. "Chiar așa, râde toată lumea?"


"E foarte trist, am avut încredere în jucătorii de la Dinamo. Am stat șapte ani acolo, mă gândesc că trebuie să ai un orgoliu... “chiar așa, râde toată lumea de mine?”. Și cu antrenorii, s-au schimbat… e greu ca jucător să schimbi cinci antrenori într-un an. Iar despre numărul jucătorilor, suntem de Cartea Recordurilor (n.r. – Dinamo a avut 55 de jucători înregistrați în acest sezon). E rușinos ca Dinamo să se salveze la un baraj, dar măcar să se salveze și acolo.

M-am întrebat de ce n-au putut să se înțeleagă, acum doi ani sau patru ani, în privința stadionului. S-a făcut Rapidul, Steaua, Arcul de Triumf. Chiar nu se puteau înțelege oamenii ăia care au actele? Sunt atâția suporteri, aveam și noi acum un stadion frumos. Vă dați seama ce se întâmpla? Dar orgoliile sunt foarte mari la noi. Deocamdată, nu se mișcă nimic", a spus Gheorghe Mihali, la Liga Digi Sport.


Războiul din Ucraina scade şansele ca un nou investitor să apară la Dinamo!

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat că războiul din Ucraina scade şi mai mult şansele ca la Dinamo să vină un investitor în această perioadă:

“Discuţiile trenează foarte tare. Nu aş putea spune că am înregistrat progrese semnificative. Nici măcar

 progrese. Discutăm în continuare, ni se mai cere un act, o informaţie. Eu cred că dacă aş fi interesat să preiau echipa, m-aş mişca ceva mai repede.

Din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Cumva şi războiul din Ucraina are o importanţă destul de mare

 pentru că oamenii care au bani se gândesc în acest moment cum să se protejeze, nu cum să cheltuie. Dar mai avem”, a spus Zăvăleanu potrivit Fanatik.


Comentarii