Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bătaie generală la finalul meciului Steaua-Dinamo

 




Ultimmul transfer al lui Dinamo, Christian Irobiso, le promite suporterilor un sac de goluri în tricoul „câinilor”, într-un interiu pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

VIDEO - Christian Irobiso, primul interviu ca jucător al lui Dinamo

Ultimul transfer al lui Dinamo are șanse mari să fie titular cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în lipsa lui Mirko Ivanovski, care este în continuare accidentat și va relua antrenamentele abia de luni.

„Sunt foarte fericit că am venit la Dinamo, am venit la o echipă foarte mare din România, dar nu doar de aici, dar și din afara României. În mod clar mă simt foarte bine aici. Este un club cu o istorie importantă, este un club mare și important.

A fost un sentiment grozav, fanii, felul în care susțin echipa, chiar și situația grea în care ne aflăm, este  foarte important pentru jucători. Am văzut și am simțit asta, când au venit la Mediaș”, a declarat atacantul nigerian de 28 de ani pentru site-ul clubului.

„Ce are nevoie Dinamo în momentul de față, este să câștige meciuri, atât. Și chiar cred că vom reuși

acest lucru. Nu veneam aici dacă nu credeam asta. Sunt foarte pregătit să marchez, foarte, foarte pregătit. Și știu că va veni golul, știu că se va întâmpla asta.

Sunt oameni foarte de treabă, se poartă foarte frumos cu mine, toți încearcă să fie prietenoși. Simt că m-am integrat în sistem, iar asta este foarte important pentru mine.

Vreau să le spun fanilor să aibă încredere în noi, la sfârșitul sezonului vom zâmbi cu toți. Și vreau să mai spun, ”Hai Dinamo”!”, a declarat atacantul într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.


Bătaie generală la finalul meciului  Steaua-Dinamo

La finalul jocului atmosfera s-a încins şi a avut loc un conflict generalizat după ce Amzar a fost ţinut la

 mijlocul terenului de un adversar care a blocat un contraatac. Dinamoviştii l-au lovit pe cel care a făcut

 faultul, după care s-au mai împărţit şi alte lovituri. Portarul lui Dinamo a sprintat peste 50 de metri ca să lovească şi el un adversar.

Mai mult decât atât, un suporter al Stelei a sărit gardul şi l-a alegat pe un jucător de la Dinamo pe care a vrut să-l lovească.

Aflat cu cartonaşul roşu în mână, arbitrul a fluierat până la urmă finalul meciului şi probabil că a reţinut mai multe carnete de joc la vestiare.

Mai departe se califică primele două clasate. Steaua nu are nicio şansă să meargă mai departe, iar Dinamo riscă să fie depăşită de FCSB, potrivit  Digi Sport

Comentarii