Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Bătaie generală la finalul meciului Steaua-Dinamo

 
Ultimmul transfer al lui Dinamo, Christian Irobiso, le promite suporterilor un sac de goluri în tricoul „câinilor”, într-un interiu pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

VIDEO - Christian Irobiso, primul interviu ca jucător al lui Dinamo

Ultimul transfer al lui Dinamo are șanse mari să fie titular cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în lipsa lui Mirko Ivanovski, care este în continuare accidentat și va relua antrenamentele abia de luni.

„Sunt foarte fericit că am venit la Dinamo, am venit la o echipă foarte mare din România, dar nu doar de aici, dar și din afara României. În mod clar mă simt foarte bine aici. Este un club cu o istorie importantă, este un club mare și important.

A fost un sentiment grozav, fanii, felul în care susțin echipa, chiar și situația grea în care ne aflăm, este  foarte important pentru jucători. Am văzut și am simțit asta, când au venit la Mediaș”, a declarat atacantul nigerian de 28 de ani pentru site-ul clubului.

„Ce are nevoie Dinamo în momentul de față, este să câștige meciuri, atât. Și chiar cred că vom reuși

acest lucru. Nu veneam aici dacă nu credeam asta. Sunt foarte pregătit să marchez, foarte, foarte pregătit. Și știu că va veni golul, știu că se va întâmpla asta.

Sunt oameni foarte de treabă, se poartă foarte frumos cu mine, toți încearcă să fie prietenoși. Simt că m-am integrat în sistem, iar asta este foarte important pentru mine.

Vreau să le spun fanilor să aibă încredere în noi, la sfârșitul sezonului vom zâmbi cu toți. Și vreau să mai spun, ”Hai Dinamo”!”, a declarat atacantul într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.


Bătaie generală la finalul meciului  Steaua-Dinamo

La finalul jocului atmosfera s-a încins şi a avut loc un conflict generalizat după ce Amzar a fost ţinut la

 mijlocul terenului de un adversar care a blocat un contraatac. Dinamoviştii l-au lovit pe cel care a făcut

 faultul, după care s-au mai împărţit şi alte lovituri. Portarul lui Dinamo a sprintat peste 50 de metri ca să lovească şi el un adversar.

Mai mult decât atât, un suporter al Stelei a sărit gardul şi l-a alegat pe un jucător de la Dinamo pe care a vrut să-l lovească.

Aflat cu cartonaşul roşu în mână, arbitrul a fluierat până la urmă finalul meciului şi probabil că a reţinut mai multe carnete de joc la vestiare.

Mai departe se califică primele două clasate. Steaua nu are nicio şansă să meargă mai departe, iar Dinamo riscă să fie depăşită de FCSB, potrivit  Digi Sport

Comentarii