Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dusan Uhrin face primul transfer la Dinamo! Si o fostă glorie a „câinilor” revine în „Ștefan cel Mare”

 



Dusan Uhrin a dat o lovitură importantă la revenirea pe banca lui Dinamo, iar Iulian Mihăescu revine în „Ștefan cel Mare”potrivit Prosport. Fostul mare jucător al ros-albilor va face parte din staff-ul antrenorului ceh, care își propune să o mențină pe Dinamo în Liga 1, la finalul acestui sezon teribil de complicat.

VIDEO - Primul interviu al lui Dusan Uhrin despre Dinamo (engleză)

Dusan Uhrin a decis să se bazeze din nou pe Iulian Mihăescu, bazându-se pe faptul că acesta îi știe bine pe mulți dintre jucătorii lui Dinamo. Ajuns la vârsta de 59 de ani, Iulian Mihăescu a fost în mai multe rânduri antrenor secund la Dinamo, fiind și foarte iubit de fani, mai ales de cei care au prins marea echipă a „câinilor” din anii ’80 și ’90.

VIDEO - Primul interviu al lui Mircea Rednic despre Dinamo, după o lungă perioadă

Ion Marin, îngrijorat pentru situația de la Dinamo!

”Sunt un pic îngrijorat de situația de la Dinamo. Un pic mai mult. Faptul că se schimbă antrenorii pe bandă rulantă...nici nu mai știm câți antrenori au fost schimbați în ultimul an (Cinci, dacă îl numărăm și pe secundul Sorin Colceag). E bine. Sper că până se termină acest campionat nu îl mai schimbăm și pe acesta.”

Problema este că această instabilitate la nivel de bancă tehnică creează foarte mari probleme. Oamenii care aleg și decid antrenorii ar trebui să aibă mai mult discernământ. Să existe o analiză: omul ăsta pe care îl punem, face față situației în care ne aflăm sau nu? Nu poți să iei un antrenor, îl pui acolo, că așa ți-a venit ție și crezi că e bine”, a declarat Ion Marin, la DigiSport Special.

”Dacă vorbim de instabilitate la banca tehnică, putem vorbi și de instabilitate la nivel de lot. Cred că am ajuns la 50 de jucători în acest sezon. Vine Uhrin, ăsta, și până va cunoaște toți jucătorii, până se va acomoda, probabil va schimba tactica, poate și stilul de joc. De cât timp va avea nevoie pentru a obține rezultate pozitive?

Stoican nu mai putea să rămână. Din moment ce i s-a cerut demisia, el trebuia să plece. Indiferent de susținerea avută din partea jucătorilor. Dacă suporterii fac parte din conducere, cum să te opui? Nu te plătesc jucătorii, nu te-au pus jucătorii”, a completat Ion Marin.

”Mie îmi pare rău că, în momentul în care a fost numită această conducere, care să echilibreze situația de la Dinamo, plus partea suporterilor, nu au reușit să coopteze un dinamovist lângă ei. Răducioiu, ok, dar nu poate fi niciodată la nivelul lui Cornel Dinu. Care a ocupat toate funcțiile la Dinamo și care cred că putea da o mână de ajutor la redresarea clubului. Să eviți acest lucru, să nu-l implici, mi se pare strigător la cer. 

Probabil vom ajunge să jucăm barajul. M-am uitat și la echipele de Liga a 2-a, bune, foarte bine articulate și organizate, care pot juca baraj cu Dinamo. Și U Cluj și Hermannstadt. Să vedem care mai e situația și la Petrolul”, a conchis Ion Marin.

Prima mutare pe care o face Dusan Uhrin este readucerea în „haită” a mijlocașului croat Ivan Pesic, POTRIVIT Prosport

Antrenorul ceh este extrem de iubit de fani după ce a reușit sezonul trecut să salveze echipa de la retrogradare în niște condiții aproape imposibile. Același lucru trebuie să facă și acum! 

Mijlocașul de bandă croat Ivan Pesic (29 de ani) și-a dat deja acordul să revină în „Ștefan cel Mare”, iar zilele următoare se vor pune la punct detaliile contractului. Pe lângă Pesic, ar mai putea să ajungă și

 un fundaș central, pentru a repara o linie defensivă care a ajuns să fie cea mai slabă din Liga 1, cu 66 de goluri încasate.

Pesic revine în „Ștefan cel Mare” după 3 ani. Ivan Pesic a mai evoluat pentru Dinamo în perioada 2017 – 2019.


Comentarii