Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Era convins la sosirea lui la Dinamo, ca suporterii își vor schimba părerea. Emoţii pentru Dinamo!

 




,,Nu m-am gândit în niciun să renunț, chiar dacă am avut acele eșecuri.

Dacă o luăm pas cu pas, cu FC Argeș am jucat bine, dar am plecat cu un lot de 15 jucători, dintre 4 erau puști. Am pierdut 2-1 după ce ni s-a anulat un gol. Cu FCSB, o echipă care se bate la campionat, am luat gol în minutul 1, dar ne-am bătut de la egal la egal până la acea eliminare. 

Cu Botoșani a un meci bun, dar am primit cu mare ușurință goluri. Cel mai greu a fost după meciul cu CSU Craiova, a fost cel mai greu de digerat rezultatul, chiar dacă am jucat cu o echipă bună. Indiferent de câtă încredere am eu în jucători, ei au nevoie și de încrederea venită de la rezultate.

Nevenind aceste rezultate, vorbele mele dădeau de un zid. După meciul cu CSU Craiova am încercat și cred că am reușit să iau toată presiunea de pe umerii lor, Am discutat cu ei și am analizat tot. 

Meciul cu Gaz Metan părea simplu la prima vedere, dar s-au văzut multe în fotbal,. Îmi era teamă automulțumirea jucătorilor, după jocul bun de la Arad. Cu Rapid puteam să și câștigăm, dar puteam să și pierdem, , a spus Stoican în interviul pentru pagina de Facebook a clubului.

 Flavius Stoican înainte cu ceva timp în urma era convins ca fanii dinamovisti își vor schimba părerea despre el, datorita rezultatelor și nu prin ceea ce declara el. 

„Nu cred în totalitate că oamenii o să își schimbe opinia doar pentru că vorbesc eu. Oamenii își doreau foarte tare și au fost dezamăgiți. Și acum vin eu și zic că o să fac și o să dreg. Din cauza situației actuale nu mai au încredere. Din ceea ce vom face pe teren, sunt convins că oamenii o să își schimbe părerea”, a spus Flavius Stoican, la Digi Sport.

Florentin Petre, unul dintre fotbalistii simbol ai lui Dinamo din epoca recenta, nu intelege de ce suporterii se impotrivesc numirii lui Flavius Stoican pe banca tehnica a "cainilor". Fostul jucator din "Stefan cel Mare" cere mai multa sustinere din partea fanilor pentru noul antrenor. Petre are mare incredere ca tehnicianul de 45 de ani o poate salva pe Dinamo de la retrogradare, insa doar cu sprijinul intregii suflari dinamoviste. Florentin Petre cere mai mult sprijin pentru Flavius Stoican. "Eu il stiu foarte bine pe Flavius, ar trebui lasat in pace sa-si vada de treaba. L-am vazut si pe la televizor, char m-a bucurat atitudinea si felul cum gandeste", a declarat Florentin Petre pentru ProSport. 


Ioan Andone, sceptic după numirea lui Flavius Stoican la Dinamo

„Am crezut că e o glumă de sărbători… Domne, e o glumă de sărbători? Ştiam că voia să facă schimbări, le anunţase prea repede, nu mă aşteptam. 

Flavius Stoican e un băiat inteligent, a mai antrenat şi el când şi când, a mai fost la Dinamo, nu ca jucător, ca antrenor şi a terminat pe 4, dar nu-l văd în stare. Dacă Rednic n-a reuşit”, a reacționat Ioan Andone la Telekom Sport.


Dramă pentru Gabriel Moura!

Gabriel Moura ar putea pleca în Brazilia înainte de meciul cu CFR Cluj, după ce tatăl său a suferit un infarct, conform Fanatik. Dinamo are o întreagă echipă indisponibilă înainte de ultimul meci din sezonul regular. Fundașul dreapta al lui Dinamo trece prin clipe extrem de dificile și ar putea să nu fie în lot pentru meciul cu CFR Cluj. 

Starea lui Moura Senior este una stabilă, iar jucătorul a reușit să vorbească la telefon cu tatăl său. Cu toate acestea, în cazul în care starea sa se va înrăutăți, Gabriel ar putea lua decizia să ceară învoire de la clubul Dinamo și să zboare de urgență în Brazilia.


Comentarii