Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pe ce se bazează conducerea "câinilor"

 


Pe 23 noiembrie 1986, Dudu Georgescu disputa ultimul meci în Divizia A, Flacăra Moreni - Dinamo 1-3. Cu acel prilej, a marcat și ultimul din cele 252 de goluri cu care încă deține recordul de reușite în prima ligă autohtonă! 

VIDEO - Dusan Uhrin Jr.: "E imposibil să joci fotbal după ce faci asemenea greșeli"

Dudu, pe atunci la Flacăra, a înscris din penalty în minutul 86, când foștii săi coechipieri conduceau deja cu 3-0. Tot el fusese faultat în careu, de Andone.

Retragerea venea la mai bine de 17 ani de la debutul în "A", petrecut pe 11 iunie 1969.

În deceniul petrecut printre "câini", 1973-1983, Georgescu a fost o veritabilă mașină de goluri. A devenit de patru ori consecutiv golgeterul primei ligi ('74-'75, '75-'76, '76-'77, '77-'78), iar de două ori cel mai bun marcator al Europei, câștigând "Gheata de Aur" în '75 și în '77.

„Cel mai important rol în carieră l-a avut fratele meu. El m-a luat de mână și m-a înscris la fotbal când aveam 13 ani. Fără el, poate nu mai auzeați de marele atacant Dudu Georgescu" - Dudu Georgescu, potrivit GSP.

Ca sa înțelegeți caracterul acestui antrenor ceh a trebuit sa sap prin arhiva și iată ce am găsit. Atenție la cei care se enervează imediat și încep sa lase comentarii și postări răutăcioase la adresa celor care cred ei ca sunt vinovați? Oare Dusan Uhrin merita acest "tratament" din partea noastră? Nu cred! Hai sa avem încredere în el și răbdare. 

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, este neplătit, dar nu pune presiune pe conducere, acesta având în Cehia mai multe afaceri de succes care îi aduc lunar sume frumoase. 

Dusan Uhrin, a repus Dinamo pe linia dreaptă, cu toate că este neplătit de două luni. Antrenorul dinamovistilor nu s-a văitat însă de acest aspect și, conform surselor GSP, i-ar fi transmis lui Ionuț Negoiță că preferă ca jucătorii roș-albi să fie plătiți mai întâi și după aceea el.

De fapt, tehnicianul ceh nu trăiește din banii primiți de la Dinamo! Acesta deține în Cehia un hotel, dar și un lanț de cosmetice, care merg foarte bine, afaceri ce îi aduc lunar sume mari de bani. 


Mircea Rednic a anunțat că nu renunță la salariile compensantorii pe care ar trebui să le primească. Este vorba de patru luni, valoarea înțelegerii fiind de 8000 euro pentru fiecare lună. 

„Ei știu foarte bine ce contract am avut eu și cum stăteau lucrurile. Erau foarte clare: dacă au ales să mă concedieze, trebuie să îmi dea și patru salarii. Nu e vorba de nicio clauză. Șe știa foarte clar care era obiectivul meu. Avocata mea se ocupă acum de toate aspectele din cazul respectiv. Să lăsăm judecătorii să decidă. Nu vă mai luați după unul și altul. Ei au ales să vorbească cu mine prin notificări, la fel am procedat și eu. Nu mai am ce să discut cu ei”, a spus tehnicianul. 

„Nu puteam eu să semnez să plece 15 jucători și a mai zis la un moment dat de încă vreo 4. Deci vreo 19 în total. Nu pot să fac. Preferam să-mi dau demisia decât să las Dinamo fără 19 jucători. Era o pagubă enormă la club. După, cine juca? Ne permitem noi să luăm jucători care au jucat la alte echipe sau luăm tot jucători care nu au mai jucat din aprilie?” – Iuliu Mureșan 

În cele cinci motive invocate se află și cel al „obiectivului” legat de Cupa României, pe care Mircea Rednic l-a avut stipulat în înțelegere și, din păcate pentru el și pentru Dinamo, nu l-a bifat.

„Ați ratat obiectivul de performanță asumat neechivoc prin Contract, respectiv ați ratat calificarea echipei în semifinalele Cupei României”. Punctul 4 din notificarea semnată de Mureșan, cel pe care, se vor baza avocații dinamoviștilor în procesul deschis de Rednic. 

În plus, „Puriul” a fost acuzat că a pus în pericol contractele jucătorilor. Rezultatele „absolut nesatisfăcătoare” și „fără premise care să confere încrederea că ar putea fi îmbunătățite”, plus „luările de poziție” care, la fel, nu dau motive pentru „eventuale îmbunătățiri ale situației” 

Două obictive clare a avut Rednic, clasarea pe loc neretrogradabil la finalul stagiunii în curs, repectiv calificarea în semifinalele Cupei României, performanță radiată, după ce Dinamo a fost eliminată, în optimi, chiar pe teren propriu, de FC Argeș.  

Ce spune Regulamentul privind Statutul Antrenorului FRF, Articolul 26:  

PCT 3. În cazul în care antrenorul a fost destituit de clubul angajator pentru rezultate nesatisfăcătoare/neîndeplinirea obiectivelor de

 performanţă stabilite prin contractul individual de muncă, clubul

 respectiv nu mai are nicio obligaţie financiară sau de altă natură faţă de antrenorul demis. 

avocații lui Mircea Rednic se leagă, în acest caz, de o clauză din

 contractul tehnicianului, care spune că „se va face excepție” de la textul menționat mai sus cules din Regulamentul privind Statutul Antrenorului, Articolul 26, potrivit PlaySport.ro

Comentarii