Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Cu ceva timp în urmă jucătorii dinamovisti stârneau interesul echipei West Ham. Noi detalii oferite de Gabriel Torje

 



Ce vremuri, pe atunci ne cautau jucătorii cluburile mari. 

Presa din Anglia a scris despre interesul pe care West Ham, grupare din Premier League, îl manifestă pentru goalkeeper-ul dinamovist Ștefan Fara. Din informațiile GSP, alți doi jucători mai sunt în vizorul „ciocănarilor”, Dan Tălmaciu și Valentin Borcea. Cei trei au plecat deja în Anglia pentru a da probe. 

Primul intrat în vizorul lui West Ham a fost portarul Ștefan Fara. Manuel Pellegrini, tehnicianul „ciocănarilor”, e în căutarea unor goalkeeperi de perspectivă, iar tânărul dinamovist Fara se încadrează în cerințele întocmite de acesta.


Dinamo va juca sâmbătă, 26 martie, de la ora 14:00, o partidă de pregătire contra formației Zimbru Chișinău, din Republica Moldova. Partida va avea loc pe arena din "Ștefan cel Mare", iar anunțul a fost făcut de către clubul dinamovist.

"Am fi vrut să fim într-o situație mai bună în clasament și să abordăm această pauză competițională cu o liniște mai mare. Este foarte greu să treci peste două echipe, pentru că Mioveni a învins în ultima etapă. E aproape imposibil ca noi să câștigăm tot și ambele formații să se încurce cât avem noi nevoie.

Suntem conștienți că va fi greu la baraj. Cred că dacă în ianuarie ne zicea cineva dacă vrem să jucăm baraj cu toții ziceam da. Era o diferență destul de mare de puncte în iarnă. Indiferent ce echipă o să fie la baraj va fi un meci de care pe care.

Cei de la CSA Steaua nu renunță, dar din ce am citit ei nu au dreptul de a promova. Ne luăm și noi după ce se scrie, că nu știm noi ce este în acte. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, momentan nu ne putem gândi la adversarii de la baraj.

Am fost foarte răcit, am stat 10 zile în pat, astăzi e prima zi de antrenament. Nu pot să vorbesc de antrenor și nu o să o fac cât timp sunt jucător profesionist. O să o fac după ce mă retrag. 

Partida cu Zimbru ne ajută să vedem unde suntem, fiindcă am avut foarte multe probleme din cauza accidentărilor. Aici e și din cauza faptului că ne-am pregătit în ianuarie doar pe sintetic și nu am putut

 merge în Antalya. Treci de la o suprafață mai dură la una mai moale, e dificil, apar mici accidentări care după devin mai serioase. Mai este și stresul care are și el un rol", a spus Gabriel Torje, pentru Digi Sport.

Comentarii